Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom ebay HongKong, az sokszor 30 napba is telik.
üdv. hát sajna még nem jöttek meg -kicsit kezdek aggódni .a vaterán a fickó 15-20 napot írt ,én jan. 13- án utaltam a pénzt neki . jeleztem ,hogy a vatera már 2 mailt küldött ,hogy értékeljem -de nincsmit értékelni és nem válaszolt :( ha lesz változás jelentkezni fogok .
Megjöttek már a cnc-s karok?
a Harmati azért van zárva, mert már eddig is nagykabátban ültek az emberek a pult mögött úgy spóroltak a gázon :D ...valszeg most már ez sem elég annyira nem megy a bolt.. (meg is értem )
egy 10-est adok a 120/70-esért.
50ezer a kettö
Voltam tegnap a Harmatinál, de az időjárásra való tekintettel zárva van....
Nem is értem, de komolyan.
Szóval majd utána megyek a cuccaidért, csak írhatnál valamit, hogy mik is azok.
köszönöm! de nekem 180 as a hátsóm!
dollaklaci!

Ha lesz valami nyár közepe előtt, az maximum egy Ukrán karika (kb 1000km a határ túloldalán) lesz május (4)-5-6-7.-én (hétfő reggel 9kor legkésőbb az Ukrán-Magyar határon kell lennünk). Oda viszont sok lesz a Kawa, és kevés a csuklód

Útvonal még nincs fixálva, ezt szánom a krími csapat összeszokó "tréningjének", így az ő áldásuk az útvonalra az elsődleges. El szeretnék menni Lvivba.. városnézni, bár lehet hogy a többiek nem fognak ettől repesni. az út többi része pedig a Kárpátokban lesz lebonyolítva

Ha mindenki jön 6-an leszünk.. akkor max 4 fő külsőst fogok engedni csatlakozni, ha valaki tőlünk nem jönne, akkor annyival többet (fejenként 15 euróért..)

A fizetős rész lehet, hogy meglepő.. de tudatosan készülök arra hogy fizetős, olcsó, élményekben és kilométerekben gazdag túrákat csináljak a jövőben, és csak évi 1 szűkkörű baráti, részben nyílt nagyobb lélegzetvételű gurulást. Remélem találok erre piacot, és egy szeletet belőle magamnak
120/70
a pilot road3-at mennyiért adod ?
igértem neked képet motor gumiról ezek vannak most michelin pilot road 3 120/70zr 17és170/60zr17 párban tel 06309492804
Freepeti, megvan a csavar!

Majd beszéljünk, hol és mikor adom át.
Alighanem a szivargyújtós megoldás lesz a nyerő, úgysem árt egy túrán a szivargyújtó aljzat :)
Hali!
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy készítettem egyik ismerősömmel alumíniumból egy kitámasztót, amit a tank kormány felé eső részénél, ahová csavarozod a vázhoz, beillesztem. Úgy kell elképzelni, mint egy kis létrát. Megmértem a furat távolságot, és két alu "pálcát" pár helyen hegesztettek keresztmerevítéseket. Egy tele tankot is elbír gond nélkül.
Üdv.
Jóreggelt! Ez a superbowl ...
ja, tényleg.
Tudod te,de azért leírom az akkut tölteni macera mentesen
.
pénz vagy autócsere érdekelheti
ezt sem használja ezért is eladó! 2007 1 tulaj 14000km
Az a vezeték most minek van?
nem baja ---- nem baj
Majd azért ha kitalálsz valami jó útvonalat szólj, mert ha nem baja elmegyek Veled.
Addig lehet hogy itthon sem lesz még a motor. Holnap megyek fel pestre, ki tudja mikor jövök haza (akkor biztos amikor elviszik a garázsból a GS-t). Március végig kell elhoznom a Yamahát.. és kifizetnem a még hátralevő részt.

Voltam már a Balatonon..egyszer körbe is bicikliztem, úgyhogy amíg vannak bejáratlan helyek, addig inkább másfelé szórom el a kevéske pénzem. Igen semmiképpen sem mondok az invitálásodra, egyelőre nem tervezek ennyire előre
Nah ez a megoldás szuper! Tuti megcsinálom :)
Egyszerű, nagyszerű :)
Látod dolláklaci,ha az ember eldönti,hogy komoly motort akar,akkor nem célszerű beleugrálni ilyen puccsitós kawákba......