Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz ötlet, de olyan polír a gép, hogy nem nyúlnék hozzá így :)
Habár kaptam hozzá egy pót idomot, lehet, hogy azon megpróbálom megbuherálni :)
Avideón mi az a szar amit kivett a légszűrőtől?
REndben
persze sokat számít az olaj, de mivel előző évben évben cseréltem és nem akartam kidobni, csak a rugó lett cserélve. Szóval a változás tisztán annak az eredménye volt.
A tank alján három gumicső van, és két elektromos csatlakozó. Az egyik gumicső a benzinvezeték, a másik kettő a benzin túlfolyó és a benzingőz szuszogó. Nekem az elektromos vezeték nem elég hosszú a teljes felnyitáshoz! Javaslom neked,hogy a műanyag idomba építs be egy vízálló kupakkal ellátott szivargyújtó aljzatot, amit egy biztosítékon keresztül bekötsz az akkumulátorba. Én épp ma töltöttem ezen keresztül az akksit!
szerintem teli tankkal, nem célszerű
Igen, úgy emlékszem, oda mehetnek, Ha tele a tank, attól még fel lehet hajtani? vagy inkább hagyjam?
a benzincső az AC pumpához megy!,ez a két cső a középsztenderhez megy le( talán jobb oldalára)
Értem, akkor lehet, hogy az előző tulaj gyorskötözővel rögzítette őket valahol, majd utánanézek, erre nem gondoltam, hogy az túlfolyó.
Köszi :)
amit a videon látsz két csövet, az nem benzincső, túlfolyó csövek,
azok max egy kicsit feszülnek, de attól még fel lehet nyitni teljesen
Ha valaki ad mintának egy gyári párat akkor megnézem mi van az öreggel és csináltatok ha kell néhány párat....utoljára 18000 volt a pár....
A vicc, hogy az sem és a wilbers sem teljesen progresszív hanem csak egy kis progresszív rész van bennük egy hosszabb lineáris résszel bővítve.....teljesen progresszív rugóval utcán nem lehetne közlekedni, páran használják pályán......én az SV-hez gyártattam jó néhányat és az öreg elég sokat magyarázott róluk, annak idején a Ferjánczékkal kezdett és a rallyban csinált rugókat a 60'-as évek végétől.....ma már azt sem tudom él-e mert az utolsó 2 párat 1 éve csináltzattam, de már nem volt túl jól....
Igen tele van.
Felhajtottuk, de csak annyit lehetett, hogy éppen-hogy hozzáfértem és leszedtem a sarukat, majd felcsíptettem a töltőt. A benzincsövek miatt nem tudtam jobban felhajtani, a videókon viszont simán felhajtották a youtube-on.
Akku kiszerelése
ez így elégé becsapós, mert ha a gépedbe nem volt telo olaj cserélve,akkor az durva változásokat tud eredményezni...
Jah értem
Én azt vártam tőle elsősorban, hogy a nagy fékezéseknél kevésbé fog összeülni. Ezen is javított valamennyit, de leginkább az tűnt fel, ahogy a kisebb úthibákat elnyeli. A csere után az új M0-n jöttem és óriási volt a különbség abban ahogy a hosszanti bordákat kidolgozta + vasúti átjárónál is szembetűnő volt.
Mondjuk árnyalja a képet, hogy a korábbi rúgók már megértek a cserére.
Asszem elírtad egy 0-val a dolgot.

Valakinek jobb lett valakinek nem. Több márkából is próbáltak a delikvensek, a hyperpro-t dicsérték többen emlékeim szerint.
Valaki csak sűrűbb olajat rakott bele...
a vicc az az,hogy a gyári is progresszív! wilbersben talán két menetemelkedésnyivel több van,
nekem már az elején is fájt kb 1 óra eltelte után.... a fáradságról meg ne is beszéljünk

ettől függetlenül nekem bejött, durván nyomták a srácok....
Sziastok. úgy tudom többeknek is van progressziv ruró a telójában, mi a véleményetek , megéri az árát?(300000ft) vagy felesleges pénzkidobás.mi változik a csere után?
teli van a tank mert ha igen,akkor tényleg érdemes leszívni belőle,
Nem indul a gépem, valószínű az akku merült le benne. 2 hetente melegítettem, járattam a télen, nem akartam szétbontani, de most mégis muszáj lesz. ('06 fz6 fazer)
Tényleg le kell venni a tankot, leszívni a benzint, ahhoz hogy ki tudjam venni az akksit vagy tölteni tudjam? Úgy ahogy a service manualban van? Valahol láttam, hogy elég felhajtani, de a manualban erre nincs utalás.
Köszi!
ja, szomorú, hogy akár arra is tisztán emlékezhetnék, de én alapvetően nyíregyházi vagyok és ott nem volt ez olyan ritka esemény
Ez így van. Mindenkinek fájt már a feje a végére.

Elvileg 20 év után lett megrendezve, szóval elképzelhető, amit mondasz

Mondjuk a szervezés elég tré volt, lett is a 4 órás progiból 5...
Ma is ugyan az lesz? Gyerekkoromban voltam utóljára. Emlékszem, hogy nagyon élveztem. Meg, hogy a végére azért már eléggé füsttel volt tele a sportcsarnok.