Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Berber ! gondolom már néztél youtube -on felvételeket ilyen készülékkel ,ha igen légyszi egy linket ! ja és állítólag jönnek a cnc karok a vaterán rendeltem kikiáltási áron 11e. -igaz volt 3 negatív értékelése az eladónak ,de 30 pozitív is . köszi ,hogy szóltál hogy olcsóbb is van az első ajánlatnál !
Mi a neve?
20€ cakli pakk. Sajnos hiába írta bele a ferdeeszü, hogy rotálható a képe, ennek nem. Most tekerhetem softwaresen.
Kicsit rettegek. Aggódok.

Kezdem nehezen bírni a pót-pót szilvesztereket. Ma is aludtam vagy 4 órát szerelés kizárt.
Naná hogy Japán. Igazi Bushido Samurai matagi Akita Inu. Nagy megbízhatóság, jó futásteljesítmény, hang irányítás(!), öntanuló automatizmus, valódi bőr bevonat, elegancia, hagyomány és megbízhatóság. A Japán ipar remeke.
A nagy fézerre csak fém fékcsővet szinter betétet és radiális pumpát raktam. Mint ahogy a busára is. És emeltem a fékolaj dot számát 1el CSAK!
fzs 1000 is átalakítottad a féket?
hayabusán,fz6 on tudom,hogy igen
én má' túl vagyok rajta...
De aranyos, milyen kutya?
én egy újabb R1 főfékmunkahengeren gondolkodnék... bár a Fazerpéter barátom azt mondta semmi baj a fékkel
kíváncsi leszek milyen lesz az összhatás
Milyen kamerát vettél?
Nyugodtan! A maceknak annyi! Garantálom!
Meztelen! Nagyon csupaszka. Az idomok szanaszét, csúfabbak mint valaha. (Nem vagyok normális, hogy egy valójában szép gyári gépet szétbombáztam. ) A pocos nagyon komoly darab. Nekem bejön. A festék már csöbrökben betárazva, ecset rajtra kész, a matricákat szbják (hétfőre áll. kész) Aztán domborítják. Majd maszatolás. Lényegi festés, csak a tankon, és a hasidomon. A többin kis javítás és lakk.
A gépes résszel nincs gond.

A kamera is megjött! Be ne építsem az idomba...
Vuk!
Általában nem vágom magam hanyatt az ilyesmitől, de ha nem lenne egy elmebeteg macskám, tuti elhoznék egy ilyen gyönyörűséget!
600 fazerhez van 1-2 doboztartóBátszi motor
akit érdekel, aki meg tud 1000hez oldaldoboz tartót az szoljon

ago motors[2004] 2010. június 16. 23:08
Balu80,

Sok sikert a motorcseréhez.
Jó választás a fazer, elég jó moci...
Bár en nem vagyok nagyon karbis párti már....

Akinek volt mind a kettő, azt azt mondja, hogy a karbis sokkal kezesebb, mint az injektoros...
Hogy áll a paripa Berber igazán feltolhatnál pár képet
Egész jól halad a kutyaprojektem Már csak 4 kis gazdátlan árva van. A drágáját elvitték. Valakinek kiskutya? Cserélek is motorra.
eddig lógattam, most szárad
Láttátok már?
Nagyon jó videjó
Te lógasd a zsákot minek itt irogatsz,nem tudsz elszakadni?
jó reggelt