Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki nem tud yamaha 125 pitbikehoz elso es hatso lanckereket fontos lenne
Köszi. Gondolkodom rajta, hogy esetleg rendelek tőle valamit. A kérdésem is csak erre vonatkozott, nem a személyes ismeretségre, csak rosszul fogalmaztam meg.
köszi

tegnap voltunk super-moto-cross rendezvényen, űber fasza volt,
Én nem ismerem,de már jó párszor rendeltem tőle,és minden OK volt :)
Miért kérded ?
Aki hirdet a hasznaltauton,érdemes benézni,mert már rá lehet keresni típusra konkrétan.Ha nem ugy adtad meg,nem hozza be,ha az új rendszer szerint kutat a vevő. pl most 4db fz6-van hirdetve.
Mert már a cső keményedett meg.....nem egy drága dolog csak szar hozzáférni...
Ismeri valaki ezt a motorgumizala.hu-s eladót?
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Csak nekem az a furcsa, hogy a cső végénél csöpög, ahol felcsúszik a csőcsonkra. De akkor leszedem a csövet, felkerekedek és lecserélem.
Szerintem is csővel együtt érdemes cserélni,ha már egyszer szét kapod érdemes végignézni az összeset.
Inkább a csövet cseréld, a bilincs csere nem fogja megoldani mert műár a cső érett el....amúgy lehet kapni autósboltokban bilincset...
Mintának ami van, nem tudod elvinni?
Sziasztok!

FZS 600 karburátorának egyik csöve ereszt. A bilincset kéne rajta kicserélnem. Itt a 62-es cikkszámra gondolok. Hol lehet ilyet kapni? Milyen méretűt kell kérnem? Köszönöm a segítséget! W.
Éleslátásod a jövőbe mutat
esik a hóóóó
Thanks man!
boldog névnapot!
Nem értem miért.
Mennyivel kell előbb menni?
Még mindíg 0
helyszínen kapjuk meg, úgy olcsóbb volt kicsivel.... vagy westend ne
zsír-zsír, ha átküldöd, kinyomtatom.
jön valaki szombaton SUPER-MOTO-CROSS show ra

Grzack! lefoglaltam!
Új Z6-ot árul a Fekti Tibi 52000-ért párban
Akkor még olcsóbb is lett, mert pár napja 47ezer fölött volt. Ősszel meg olyan 32-33ezer.
45.500? és 31.500 az első? Nagyon durva. Ősszel cseréltettem még 56-ért a kettőt.