Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért jó az FZS! Kinyitom a szelepet azt jóvan!
Szelepelt?(hirtelen nem tudom a manualt meg nem akarom kikeresni)....
Ne haragudj, de helyben kellene intéznem. Egy efféle szállítás +10 eFt minimum.
A baj lényege, hogy a speciális díszítés, és a többszörös lakkréteg miatt sokan nem is tudják megcsinálni. Lekennek egy kerítést, egy Merdzsót, de ez nem megy. Én egyszer már meg tettem, de nem lett elég szép. Festeni nem tudok. Nincs türcsim hozzá, se kabinom. Leszarnak magyarán.
10-es a gyárija.
Az attól függ milyen keményre akarod hangolni a villát... a számok sűrűséget takarnak. Ha rám hallgatsz 7.5 veszel kisebb lesz a bólintás.
Bár lehet nálad a 10es is jó lenne...
Sitkulux-ot megkérdezted? Nekem elég jó árat mondtak a teljes fényezésre.
Milyen olajat vegyek a villákba? 5W 7.5W 10W...
Hiába kutakodom,nem egyértelmű
Lehet mégis én fogok festeni Nincs egy legény talpon a vidéken.
Szia!
Kérdezz már rá ha nem nagy gond, mert nekem egyik helyen olyat mondtak hogy kb 20-25k-ért csinálják és nem egy nagy hadművelet.

Viszont másik helyen (ahol inkább a pénzre utaznak) ott két darab chip cseréről beszéltek 45k-ért!
Hát mit ne mondjak kényelem terén nagyon nagyon tetszik
Mivel karbis először sokat töprengtem hogy megvegyem,de aztán sok véleményt megnéztem róla és többnyire sok jót írtak,úgyhogy eddig 100%ban nem bántam meg hogy megvette :)
hello!

Gsxr után hogy tetszik a fazer
Köszi
Mindenképp átnézem! THX
Nem szívbajos...
Még a nyár végén morfondíroztam, olyan színűre akartam átfényeztetni az enyémet, mint a tékozlófiúé. Kértem pár árajánlatot, ezek közül Sitkulux nevű hely 50ezer forintos árajánlatot adott, és ebben benne volt az anyag, a tankom gyerektenyérnyi horpadásának és még néhány apróbb műanyagjavításnak is az ára. Szerintem ez elég versenyképes ár, bár a munkájuk minőségét nem láttam még saját szemmel. Szerintem kérdezd meg őket.
Itt próbáld megkeresni típus alapján a kódot: link ezeket a kódokat felismerik itthon is ki tudják keverni, legalábbis ahol én voltam eddig ott igen, sőt először ott láttam ezt az oldalt mert ők is innen szedik a motorokhoz a kódokat....
ha valamelyik haver kiprobálta,az úgy indult el mintha elöször vezetne motort,felpörgött 3000 ig....
Ja 217le zx12r.röl ült rá...
nekem a busa két oldalidomát is javitották,az egyiket két szinnel is félbefujta a srác...15pénz volt+a festékamit én kevertettem a fényezőboltban de nem volt 100% azonos..de szép lett nekem tetszett és ez a lényeg
stabil alapjárat meg tudod növelni kb 1500 ig! aztán adod a gázt hajszálnyit semmi nem történik,majd egyszer csak átszaldja kb 2200ig és ott újra minden stimmel
Végig 4 henger megy,mindig pöccre indul gáz nélkül is..
Ehh értelmes festékes.... na ma pár helyre hiába mentem. Mintha okkult dolog lenne a szín motorra. Sajnos szeretnék egy két karcot javítani is, nem csak a hasidom lenne fújva. Kezd gáz lenni a kérdés. Az árak meg.... pedig nem fogom magam lefújni. Nem értek hozzá eléggé.
Akkor ezek szerint erő is van a felpörgésben, az meg levegő+benya lehet és nem egy hengeren, hanem a soron. Jó sok lehetőség kiesett. Nem előtte túl gyenge, és akkor tér észhez?
Üdv a klubban
Ha még nem lenne meg ajánlom a következőt esti mesének,manual,
sok hasznos karbantartási info van benne
toth.gyula nevű felhasználó hozzászólását keresd meg, pár hónapja talán két FZS600-a is volt bontásra.
épp mostanában volt téma! 440ccm/oldal
Legföképpen üresben...De van ,hogy 1-2 es fokozatban is érezni ha épp nagyon lassan mennél adsz egy leheletnyi gázt,egy darabig semmi aztán meg megindul...De alig észrevehető...Csak mint jelenséget irtam le