Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,

Lehet motorozni rajta , de eléggé csiki-csuki és vékony pálya. De mennek nagyokkal is ott több-kevesebb sikerrel....
szerintem a 10w-sel nem löttünk nagyon mellé

különben is Berber beletette akkor nekünk is jó lesz ...

Te sem voltál még, igaz nem megyünk el tavasszal páran
supermotosok sszeretik
Állítólag lehet...
Helló!
Tudja-e valaki, hogy Visonta mellett a gokartpályán lehet motorozni, mint Kakucson esetleg volt már ott valaki most néztem képeket, videót, és szerintem jó pálya lehet, szívesen kipróbálnám tavasszal.
Szevasztok van egy eladó Mz ts 250-es karbim torokkal együtt! Szerintem fellehet tenni 250 etr-re is és kevesebbet eszik vele! Mindene megvan végzi a dolgát! Ára 3000 ft!
yamaha fazer 600 gyári kipuffogo karcmentes álapotban eladó tel 06309492804
Van olyan gép amibe 2.5-es kell és a sűrűbb szét is nyomja a szelepeket(legalábbis esély van rá), de ha még fix szelep sincs csak egy tubus akkor a nagy melegben a "vékonyabb" olaj kevés lehet....most télen még a gatya olaj is csillapít, de egy kanyar nyáron és olyan mintha semmi sem lenne benne...
majd legközelebb ebbe ,vagy másikba
mondtam én hogy a 7,5 es az igazi, akkor nem, lehet senkinek se igaza
már vettem 10w repsolt..ennyi...
most meglesz a 40e szerviz aztán én nem szerelgetem feleslegesen...
Nem tudom miért rugózol annyit rajta...tegyél bele valamilyet és ha nem jó lecseréled....nem nagy kunszt és nem is drága megoldás......legfeljebb jövőre megint új olaj lesz benne.....ha sportosan mész akkor inkább a sűrűbbet válaszd.....persze mindegy...
Üdv! FZ6 2004-től Power commanderIII eladó. Ár: 24eft. Érdeklődni itt vagy mail, vagy adatlapon található hirdetésben levő telszámon.
Csak az érdekesség kedvéért...

Az elöbb beszéltem a Yamaha World-el 10w Yamalube olajat ajánlottak az fzs 1000- be
Értem.
Én ma voltam Nagyorosziban
Egy elég sportosan vezető kollégának tettem bele.......amúgy 15W és kicsit keményebb lesz mint a gyári, de jobban fekszik.....de hisz kár ezt mondanom mert tudod....
akinek jól megy...
Én ma is voltam...
így nem leszünk jóba
+15 fokot eléri a hőmérséklet és negyedóra múlva indulok
nem akarom cserélgetni..Most is csak a nagy szerviz kedvéért teszem..
csak rosszat nem akarok bele..
5 vagy 7.5 és lesz azt kész..
mikor megyünk motorozni