Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az fzs 1000-ren lehet állítani a húzó és nyomó csillapítást is
szerintem 5w kell bele , ha puha akkor keményebbre állítod,nem cseréled az olajat hetenként.
égnek a vonalak, de még simogatom kis ideig. Sajnálni fogom annyira tuti kis járgány. Sokan itt a fórumon nem is tudják milyen vérbeli sportparipán üccsennek.
De majd órákat adok nekik koptatótüske fogyásgyorsaságból...
fazer megvan még
Nincs azzal baj ha átszelepelik a telókat hozzá és erősebb rugókat használnak... de erről itt ugye szó sincs.
hogy áll Laci motorja
fz6ba 20w-s olaj, háttt
magamnak biztos nem önteném bele
Ha kicsit puhának érezted,tegyed a 10 est.Mivel nem nagy melo és nem is drága,kipróbálod ha nem jo kicseréled a nyáron,amugy ha jo volt eddig semmit nem fogsz érezni! Nekem is talán 10 es van benne. De nem bizti,megnézem majd a flakont. Fontosabb hogy friss tiszta olaj legyen benne.

Amikor cseréltem trutyis olaj volt benne kicsit keményebb lett az uj olajjal. Ennyi. De ezt is akartam.
Van akinek a lágy csillapítás jön be, de egyszer próbáld ki a keményebbet...
akkor egyenlőre marad az 5w vagy a 7.5w
túl sok a betű egy olajcserére... elveszik a lényeg..
Szeva Peter,

Én mondtam mi a tuti...
fz6 ba de szerintem a nagyba is azt teszek
Melyikbe?
akkor most melyik?
Miért ne lenne tökéletes? jó az
Kicsit jobban fogja az elejét.
Én is azt fogok bele tenni, amint rászánom magam a műveletre.
érdekes nekem meg 7,5 es van benne és tökéletes
akkor a nagy súly miatt lehet a 7.5w a nyerő
Vezetési stílus....
De kicsit komolyabban, hiába írom hogy a gyári teló olaj 3,45w-nek (100 fokon) számít sokat nem mondok vele.
Nem véletlen inkább csak annyit ír a szervízdoksi is , hogy "01" es yamaha teló olaj.
Mivel ha bemész a boltba és az van ráírva , hogy 5w vagy 10w az csak kb közelíti , és elég nagyok is lehetnek eltérések márkánként.
De ha 5W-set veszel nagyon lőhetsz mellé.
Egyébként gyárilag kayaba olaj van benne amiből szintén a 01-es a "belevaló"
Visszaolvastam mert téma volt a multkor...
berber ábrája szerint 5w többen irtak 7.5w 10w ami könyv nekem van abban nem találtam..
én is 5ről tudok...
jah és mindig utassal túrázom!
Szerintem is Atix-nak van igaza....csak szelepeltbe láttam eddig 10W alattit....az FZ6-ba pl. amit eddig csináltam a 15W volt a jó, de volt akinek 20W lett beletéve és neki úgy volt jó...
berber ábrája szerint 5W... De ő 10w rakott bele...