az fzs 1000-ren lehet állítani a húzó és nyomó csillapítást is
szerintem 5w kell bele , ha puha akkor keményebbre állítod,nem cseréled az olajat hetenként.
égnek a vonalak, de még simogatom kis ideig. Sajnálni fogom annyira tuti kis járgány. Sokan itt a fórumon nem is tudják milyen vérbeli sportparipán üccsennek.
De majd órákat adok nekik koptatótüske fogyásgyorsaságból...
Ha kicsit puhának érezted,tegyed a 10 est.Mivel nem nagy melo és nem is drága,kipróbálod ha nem jo kicseréled a nyáron,amugy ha jo volt eddig semmit nem fogsz érezni! Nekem is talán 10 es van benne. De nem bizti,megnézem majd a flakont. Fontosabb hogy friss tiszta olaj legyen benne.
Amikor cseréltem trutyis olaj volt benne kicsit keményebb lett az uj olajjal. Ennyi. De ezt is akartam.
Vezetési stílus....
De kicsit komolyabban, hiába írom hogy a gyári teló olaj 3,45w-nek (100 fokon) számít sokat nem mondok vele.
Nem véletlen inkább csak annyit ír a szervízdoksi is , hogy "01" es yamaha teló olaj.
Mivel ha bemész a boltba és az van ráírva , hogy 5w vagy 10w az csak kb közelíti , és elég nagyok is lehetnek eltérések márkánként.
De ha 5W-set veszel nagyon lőhetsz mellé.
Egyébként gyárilag kayaba olaj van benne amiből szintén a 01-es a "belevaló"
Szerintem is Atix-nak van igaza....csak szelepeltbe láttam eddig 10W alattit....az FZ6-ba pl. amit eddig csináltam a 15W volt a jó, de volt akinek 20W lett beletéve és neki úgy volt jó...
szerintem 5w kell bele , ha puha akkor keményebbre állítod,nem cseréled az olajat hetenként.
De majd órákat adok nekik koptatótüske fogyásgyorsaságból...
magamnak biztos nem önteném bele
Amikor cseréltem trutyis olaj volt benne kicsit keményebb lett az uj olajjal. Ennyi. De ezt is akartam.
Én mondtam mi a tuti...
Kicsit jobban fogja az elejét.
Én is azt fogok bele tenni, amint rászánom magam a műveletre.
De kicsit komolyabban, hiába írom hogy a gyári teló olaj 3,45w-nek (100 fokon) számít sokat nem mondok vele.
Nem véletlen inkább csak annyit ír a szervízdoksi is , hogy "01" es yamaha teló olaj.
Mivel ha bemész a boltba és az van ráírva , hogy 5w vagy 10w az csak kb közelíti , és elég nagyok is lehetnek eltérések márkánként.
De ha 5W-set veszel nagyon lőhetsz mellé.
Egyébként gyárilag kayaba olaj van benne amiből szintén a 01-es a "belevaló"
berber ábrája szerint 5w többen irtak 7.5w 10w ami könyv nekem van abban nem találtam..