Üdv mindenkinek!
Nemrég lettem 1000-es Fazer tulaj,és lenne egy kérdésem,mert lecserélek minden folyadékot a motoron (általában így szoktam vétel után) és nem tudom hogy mennyi teleszkóp olajat tegyek egyenként az első teló szárakba Esetleg valaki tudja mennyi kell száranként?
precizen müködik a rendszer..bowdenek gázkar stb...
A karbi még sosem volt szétszedve...
bele én sem látok
Müködésileg sem durrogás sem kihagyás nincs,elinduláskor észrevehető föleg ismeretlen ridernek ..
Érik a szerviz...
Az a TV ezoterika amire Te most gondolsz. Tudod a távoli kézrátétel.
1. Exup mozog? Járnak a Bovdenek?
2. Karbi membránok jók? Semelyik pillangó nem lazult el?
3. Szivató bezár? Bovden korrekten mozog? Nem feszül?
Hirtelen, aztán agyalok még.
Jelenség: a fordulatot nem tudom 1600-2200 között tartani a gázkarral..Mert rögtön túlszalad...Mondjuk egész szezonban ilyen volt,de nem sok vizet zavart
Kíváncsian várom véleményed...
a Fényezők is boltba járnak...Ahol kevergetik a cuccost...
A fényezöboltban megszenvedtek amikor a hayabusát fújattam...
Ugyanis a szürke még oké volt...De rajta a bordó egy 3-4 rétegben felfújt "tinta" volt ami rétegenként szín tonust váltott...Jó lett
Csúcs! Most akartam kérdezni a szinkódokat! Viszont nem tudom, honnan találjam ki a szint, hogy melyik feketével készült? Aztán ezt a kódot tudja festőember kezelni?
Az enyém festését most fejeztem be. Ezüst-fekete volt a motor. Annyit sikerült kihúznom a márkakereskedésből hogy az ezüst S3-as kódú. a fekete idomaim anyagában voltak színezve csillámmal. Az ezüst amit adtak a festékboltban stimmelt, de a feketéből sajnos csak a honda színkódból tudtam választani egy bizonyos fekete gyöngyház nevüt. Ajánlom hozzá a HVLP típusú festékszórópisztolyt. Lakkozható matricát vettem a Georg Design-tól, nagyon korrektek, bármilyen elképzelést megvalósítanak!
Köszi szépen! Meg tudnánk ügyezni a dolgot esetleg mert én nem tudom hogy müködik ez az ebayes dolog nem értek ehhez:) Esetleg msn-en vagy valahol megdumálhatnánk a többit?
Sziasztok! Tavasszal fényezném a fejidomomat. Színkódot hol lehet megtalálni, ill. tudtok rá valami olcsó matricát? Nemcsak a fazer felirat kellene, hanem a fekete fólia az alsó részére.
Nemrég lettem 1000-es Fazer tulaj,és lenne egy kérdésem,mert lecserélek minden folyadékot a motoron (általában így szoktam vétel után) és nem tudom hogy mennyi teleszkóp olajat tegyek egyenként az első teló szárakba Esetleg valaki tudja mennyi kell száranként?