Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Nemrég lettem 1000-es Fazer tulaj,és lenne egy kérdésem,mert lecserélek minden folyadékot a motoron (általában így szoktam vétel után) és nem tudom hogy mennyi teleszkóp olajat tegyek egyenként az első teló szárakba Esetleg valaki tudja mennyi kell száranként?
mi kellene hozzá ?
Alapjárati csavarral próbáltad? Úgy is zizi? Ugye üresben értendő?
Hiszen jó idő van!
A fene a smucig pofámat, hogy kivonattam márciusig...
jelképes áron rád bizom!
...ennyi
Mióta megvan a motorom, nem tudom úgy élvezni a síelést! Alig várom a jóidőt!
Üdv,

Mennyiért adod a dolgokat?

A motorok a síboxban lesznek... Elférnek nem?
és a motorokat hogy tesszük be?
hali... van egy etz kmóra és egy új 20fogas első lánckerék nem érdekel?
Üdv!

Ha van valakinek kedve csütörtökön valami Szombathelyhez közeli sípályára kimenni, az szóljon, van 2 -3 hely a kocsimban.
a solymon kellett a kézremegésre vigyázni...A fazer ezt is megbocsájtja
precizen müködik a rendszer..bowdenek gázkar stb...
A karbi még sosem volt szétszedve...
bele én sem látok
Müködésileg sem durrogás sem kihagyás nincs,elinduláskor észrevehető föleg ismeretlen ridernek ..
Érik a szerviz...
Remeg a kezed!
Az a TV ezoterika amire Te most gondolsz. Tudod a távoli kézrátétel.
1. Exup mozog? Járnak a Bovdenek?
2. Karbi membránok jók? Semelyik pillangó nem lazult el?
3. Szivató bezár? Bovden korrekten mozog? Nem feszül?
Hirtelen, aztán agyalok még.
Berber:

Jelenség: a fordulatot nem tudom 1600-2200 között tartani a gázkarral..Mert rögtön túlszalad...Mondjuk egész szezonban ilyen volt,de nem sok vizet zavart
Kíváncsian várom véleményed...
a Fényezők is boltba járnak...Ahol kevergetik a cuccost...
A fényezöboltban megszenvedtek amikor a hayabusát fújattam...
Ugyanis a szürke még oké volt...De rajta a bordó egy 3-4 rétegben felfújt "tinta" volt ami rétegenként szín tonust váltott...Jó lett
Csúcs! Most akartam kérdezni a szinkódokat! Viszont nem tudom, honnan találjam ki a szint, hogy melyik feketével készült? Aztán ezt a kódot tudja festőember kezelni?
Az enyém festését most fejeztem be. Ezüst-fekete volt a motor. Annyit sikerült kihúznom a márkakereskedésből hogy az ezüst S3-as kódú. a fekete idomaim anyagában voltak színezve csillámmal. Az ezüst amit adtak a festékboltban stimmelt, de a feketéből sajnos csak a honda színkódból tudtam választani egy bizonyos fekete gyöngyház nevüt. Ajánlom hozzá a HVLP típusú festékszórópisztolyt. Lakkozható matricát vettem a Georg Design-tól, nagyon korrektek, bármilyen elképzelést megvalósítanak!
Cimre és rhinoeli köszönöm a gyors válaszokat! Mivel javított a fejidom, már sosem lesz a régi, ezért magam állok neki, ha az idő engedi.
Szívesen segítek.
elekes.adam@gmail.com-ra írj egy mailt, válaszban leírom, hogy tudjuk megoldani.
Köszi szépen! Meg tudnánk ügyezni a dolgot esetleg mert én nem tudom hogy müködik ez az ebayes dolog nem értek ehhez:) Esetleg msn-en vagy valahol megdumálhatnánk a többit?
hali ! ezt az oldalt nekem is itt ajánlották ,én az ülés alatti idomra rendeltem és az 3.600 Ft volt párban ( a példa kedvéért )link
FZS600 FAZER DIFFERENCES by YEAR
0121 VRC1 VIVID RED COCKTAIL 1
Yamaha color codes

Szerintem egy értelmesebb fényezőműhelyben meg tudják ugyanolyanra csinálni, mint volt, kód nélkül is. Hova viszed fényeztetni?
Sziasztok! Tavasszal fényezném a fejidomomat. Színkódot hol lehet megtalálni, ill. tudtok rá valami olcsó matricát? Nemcsak a fazer felirat kellene, hanem a fekete fólia az alsó részére.