Üdv Skacok!
Egy ebay mester segítségét kérném az alábbi ügyben:)
Érdekelne hogy amit belinkeltem barracuda silur ledes index mennyibe lenne 2 pár belőle és egyáltalán szállítanak-e magyaro-ra? Mert dangernél rendeltem már novemberben de azóta semmi nem jött és kurvára idegesít a dolog mert nem tudom mért tart ennyi ideig és tavaly is igy jártam velük.
Úgy volt hogy az elektronika által van fojtva, meg is vettem, de mire cserére került a sor, kiderült hogy nem.
Konkrétan nem tudom mit módosítottak rajta, de rákérdezek a srácra!
Nekem ami volt FZ-6, az 25kw-os volt, ott úgy volt megoldva, ahogy alább leírtam. Ki is vettem belőle a bejáratás után, mert nem nagyon ment úgy. Mondjuk YBR-125 után azért még úgy is fincsi volt, míg meg nem szoktam
Sziasztok!
Én 2008-ban vettem egy (2007-es) Fz6 N-t, gyári 74 le-vel.
1000 km-es szerviz után nyittattam meg 98 le-sre (szervízben), de kellett hozzá elektronikát cserélni.
A78Le-s FZ-t, és a Diversiont nem elektronikával butítják 25kw-osra, hanem a fojtószelep tengelyénél a gázkar elfordíthatósága van korlátozva, magyarul nem tudsz csak kis gázt húzni neki.
Viszont pont a Yamaha ami úgy védte a magáét, hogy nem nagyon lehetett irogatni csak pc-t, motty-t vagy valami hasonlót kellett beletenni, hogy változzon.......,de állítólag 2008-tól már ők is felszabadították, bár erről csak hallottam...
Az injektorost bármennyire lehet butítani.......a nagyobb gépeken a 3 állású teljesítmény kapcsoló is ezt csinálja.....a busa is jó ha 100LE-s a leggyengébb fokozatban...
Ha a yamaha szervizben tudják variálni az elektronikát akkor 10 rugó...legalábbis amikor az új Diversiont kérdeztük annyiért lett volna 25KW-os és vissza.......Suzukiknál ez nem gond, könnyen lehet variálni a gyári elektronikát is, én is írom ha kell....
78Le az , nekem olyan volt. Én annak idején hallottam olyat, hogy pár ezer forintos alkatrész cseréjéből áll az egész, persze ez nem biztos, szerintem márkaszervízben érdeklődj.
Elértem a 40 ezret..
ezért mindenképpen szervizeltetni akarom...szelep,szinkron, miegymás... Az én Szezonomban nem foglalkozom vele.. ami megegyezik a motoros szezonnal
Egy ebay mester segítségét kérném az alábbi ügyben:)
Érdekelne hogy amit belinkeltem barracuda silur ledes index mennyibe lenne 2 pár belőle és egyáltalán szállítanak-e magyaro-ra? Mert dangernél rendeltem már novemberben de azóta semmi nem jött és kurvára idegesít a dolog mert nem tudom mért tart ennyi ideig és tavaly is igy jártam velük.
http://www.ebay.de/itm/Barracu...
Választ köszönöm előre is aki segít
Üdv
Konkrétan nem tudom mit módosítottak rajta, de rákérdezek a srácra!
Akkor mit csináltak vele, hogy 98 lett belőle
Én 2008-ban vettem egy (2007-es) Fz6 N-t, gyári 74 le-vel.
1000 km-es szerviz után nyittattam meg 98 le-sre (szervízben), de kellett hozzá elektronikát cserélni.
Na ezt is tudom most már.
Én inkább korábbi évjáratot vennék ez esetben.
Elértem a 40 ezret..
ezért mindenképpen szervizeltetni akarom...szelep,szinkron, miegymás... Az én Szezonomban nem foglalkozom vele.. ami megegyezik a motoros szezonnal