Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már elkezd valahol falsot szívni....meg kell nézni, ahhoz nem kell semmit szétszedni...
ott meghalgattam már, ha lenne lehetőség azért élőben is meghallgatnám!
köszi...közben rátaláltam...

Csak annyi érdekesség van,hogy nem tudsz 1600-2200 között tartani fordulatot üresben, mert felmegy a fordulat...
Ezt néztük
Peter,

Viktor nem adja el a Leo Vince-t?
Youtube barátom, youtube
ezt kiszúrtam én is, ez gcijó!
Az anyaga....
Volt valami tükör?
viton az O gyürü tipusa?
mai elfoglaltság
szelepállítás ,tömítésnél volt olajfolyás,olajhütő takarítás
kicsit szétkellet szedni a gépet.
dehát ez nem fézer
Cvak! neked ez kell a fazer mellé a dobokra és a városba link
Van esetleg valakinek MIVV kipufogója bp környékén, amit tavasszal meg lehetne hallgatni? Neten most nagyjából egy áron van a Leo Vincel, ezért lenne jó meghallgatni. A carbon kipufogónak más a hangja vagy csak a külsőleg néz ki máshogy?
teló olajat érdeme 2 évente lecserélni, nem nagy kunszt szerintem egy teló szétszedése, főleg ha nem is állítható, én eddig endurocrossoztam, volt már pár darab amit szétszedtem , mindig legalább évente egyszer cseréltem olajat, és kipucoltam mindent , érdemes megcsinálni...
Sziasztok FZ6S 2004-2005 ös gép vásárlásán gondolkozom, szeretem a tempót, de kényelmes ülléspozíció is fontos, magasságom 170 cm , mit tudtok mondani erről a motorról? első fék gyengesége igaz? Csattanós váltó? Gyakran előforduló hibák vagy egyéb fontos infók? Vezlánc csere mikor esedékes? MEnnyire jó a világítás, mert olvastam sokan bekötik mind a 2 oldalra a tompítottat, ez bonyolult? Köszi a válaszokat előre is :)
Ma ebéd után mentem egy szentendrei Dona korzót, hát csak egy hülyével találkoztam összesen de jó volt
yamaha szervizbe vitted
de szoktam, miért
Így van...ha nem muszáj értelmetlen bontogatni, de a teló pont nem az fajta mivel az olaj ha gyenge már elég bajt tud okozni viszont a cserénél célszerű a szimeringet is főleg ha szervizben csinálják(már ahol vállalják szimering nélkül) mivel mindenkinek beesik pár olyan aminél kinyomja.....ez semmi más csak tapasztalat ráadásul sok kárt nem lehet benne tenni ha nem karcolja meg az ember a telószárat...

....a karbidat viszont amíg működik hagyd a fenébe.....igaz 8-10 éves korban a gyári O gyűrűk már kezdik megadni magukat és jönnek a kis megtorpanások meg ilyenek....viszont akkor csak olyan helyen csináltasd ahol viton gyűrűket tesznek bele(egyre több helyen csinálják így) különben hamar újra gatya lehet...
Mivel a bontás-rontás elméletben én is hiszek,asszem egyenlőre napolom a témát...
Nekem még a karbihoz sem nyultak 8.éves! Sőt félek is attól ,hogyha most a 40e szerviz alkalmából pucolva lenne...el is csesződik valami a felesleges bontogatástól..

Sanyi épp te irtad multkor nekem ,ha jó ments isten hozzányúlni..
.... Csak a szinkron és a szelepek kellenének...bár ennek semmi jele nincs!
Szerintem sem baj, hogy marad benne pár csepp, de nem annyira bonyolult szétszedni, hogy akkor már ne mossam ki rendesen. Nem szándékozom újra cserélni a telóban az olajat, amíg ez a motor nálam lesz, ezért most jó alaposan kitakarítom.
Ennek ellent mond, hogy nem veszek új szimeringet, de simán el tudom képzelni, hogy a meglévő még most is sokkal jobb, mint egy olcsóbb utángyártott. Tudom, gyárit kell venni, de csóró vagyok.
Viszont abban nem feltétlenül értek egyet, hogy elég felül kiönteni.
De mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legjobb, meg amennyire bele akar merülni a témába...
Amúgy ha tehettem volna, én a blokkot is kimostam volna első olajcserekor.
Ki beszél misztifikálásról?.....csak tapasztalat, párat szétszedtem már és csak tavaly volt vagy 5 eset amikor szimering nélkül csak olajcsere volt és 2-3 hét(vagy hamarabb is) az új olajjal ereszteni kezdett....és akkor jön, hogy most csináltad, csináld is meg újra míg előtte mivel úgy olcsóbb ragaszkodott csak az olajcseréhez.....persze magának mindenki úgy csinálja ahogy akarja legfeljebb ha rossz lesz újra szétszedi...... ...
Nem kell ezt túlmisztifikálni. Ha a blokkban cserélünk olajat, akkor is marad még benne itt-ott, mégsem sír miatta senki, hogy az új olaj keveredett a régivel.
Szerintem jól van az úgy, ha felül kiöntjük, majd visszatöltjük a 4,5 dl-t. Most egy olajcsere miatt szétszedni állandóan a telót...hát szerintem felesleges. Előbb utóbb úgy is szimeringet kell cserélni, akkor esetleg. Mert ne feledjük: Minden bontás=rontás!
Berber ! bátorkodtam küldeni egy privát mailt az adatlapodon megadott címre