Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg alulról vágják ki és úgy kalapálják ki, de szerintem te is erre gondoltál!
Egyébként szívás ha a tank behorpad, akkor ott már tuti fényezni kell.
Az autóknál használatos vákuumos, meg feszítővasas fényezés nélküli technikákat el lehet felejteni, egyszerűen túl vastag a lemez, és nem mellesleg az anyaga sem a legszarabb.
Péterem spórolni akar kicsit.. . észrevehetnéd! Így is jó ha sokáig megtartja...
és legszebb megoldás...
ácsi! ha nem te voltál a hibás akkor told be a yamaha szervizbe és pakolják fel új cuccokkal , ez a legegyszerűbb....
akkor a nagy tételeket amit nem találsz bontóban azt újonnan, itthon vagy kérd be kintről az ajánlatot... a kuplung karból Dunát lehet rekeszteni itthon is meg kinti lapokon is. A tank az macera, nekem is van horpi de olyan szép a fényezése hogy bűn lenne hazavágni. Ha nem feltűnő szerintem hagyd... szépen csak akkor lehet megcsináltatni ha kivágják belülről a tankot! AKI MÁST MOND AZ HAZUDIK!
idegen káros volt ! nekem annyi bajom lett ,hogy csuklómon zúzódások meg gyürüs ujj meg pár helyen elkoptam

de ilyrn kuplkung kar meg egyéb aprósdágok bontóbol lehet nem? ja meg tankon horpadás.. a jel alatt ki lehet húzni azt ujra fujni vagy egysazerübb bontóbol? ezüst a moci színe
Remélem neked nem lett bajod!

Inkább csak újonnan mert bontóba ilyen nem igen van, talán az íbéjen találsz de kicsi a sansz. Ha idegen káros volt akkor irány a márkakereskedés ha saját, akkor még fog fájni kissé..
Sziasztok egy kérdésem lenne hozzátok tegnap balesetem volt... teljes fejidom csere lesz 2008-as fz6 s2-ön valaki tudna segíteni hol tudok rendelni hozzá? vagy csak a Yamahától tudok? +szemöldők csere is ball oldali... kuplung kar előre is köszönöm
Én is szeretlek
nekem 2010.01 -2011 májusig volt meg a busman.. Fazer túrán sosem jártam

személyesen: Dokypapát,Bombát és látásból látásból a karcsi bácsit ismertem...
Ezen kívűl talán 3 Fazerest,de ök nem jártasak erre felé..
egyszer volt valaki akinek olyan busája volt/van mint neked, már mint színre
Nem voltam fazer túrán.... Egyszer majdnem mentem még a hayabusával..csak egy hozzászólás miatt felhúztam az orrom és nem mentem.
száranként 446?
Úgy van, és mivel alul felül állítható a csillapítás, az jó is bele.
majd egyszer talán nekem is lesz..Jól mutat
Tibor! te nem voltál egyszer egy fazer turan, amikor Visegrádon és környékén voltunk
gyár is 10w ír elő
Csak olajat. Gyönyörű tiszta olaj jött ki. Még csak grafitos se volt. Nagyon stabil, nyeklés mentesek. MOL 10W került bele. 446 ccm.
teloba csak olajat kellett cserélni
igen
holnapra egy kis napot is ígérnek, de nálunk most kezd bujkálni bár a hőmérséklet elég fagyos
Nem volt kérdéses... Csak a melyiket, miből milyenre.. amúgy majd fogok csak. Volt egy olyan érzésem, és ne röhögjetek ki, hogy a hasidom stabilizálja a gépet. Leszívja. Ezt nem csak én találtam ki, mondta már más is. Meg jól néz ki. Azt a fényes tepsit ne nézd!
mégis raktál rá alsó idomot?
Mennél zümmögni mi? Én kész vagyok az elejével. Tip-top a teló. Most jönne a himbilimbi. Közben készülnek a matricák. Valahogy tartok a fel díszítésétől. Az XJ-nél nem volt ilyen gondom...
A hasidomot meg naná, hogy a legmagasabb Eurón rendeltem. Szerencsére nem volt 20 az egész.
és a szél is eláll ...főleg holnap délelött!