Nekem nyáron Erdélyben görcsölt rá a kezem a kormányra amikor a jégeső elöl menekültem. A bukón belül folyt a víz, meg a gatyámban, bár az meleg volt... No ott gondoltam először markolat fűtésre.
Az én motorom mióta megvan minden évben felborult! (ez a keresztem)
Görögországban +45fok volt és megolvadt alatta az aszfalt!
Ja és közép sztenderen volt!
Én egy hónapja cseréltem a teló olajat, mondanom sem kell szerintem az előző tulajok b...tak rá! Fekete lé jött ki belőle. Ami meglepett, hogy mindkét oldaliban ugyan annyi olaj volt. Vonakodva bár, de új szimmeringet raktam bele, de azért elraktam a gyárit is!
Na, örülök, hogy van ilyen tapasztalat.
Amúgy furcsa, mert úgy tűnt, mintha az egyik szárban kevesebb olaj lenne... Pedig bontatlannak nézett ki a teló. Gyárilag progresszív rugó van benne?
Gyáriról mintha valami 6000-et hallottam volna...
Csak tényleg elbizonytalanodtam, mert a régi szimering tényleg újszerűnek néz ki, de itt század millimétereken múlhat, hogy folyik-e, vagy sem. Lehet, hogy felesleges smucigoskodás, de már csak kíváncsiságból is vissza fogom tenni a régit. :D
Ha meg enged, azt úgyis észreveszem.
Igazából azon is gondolkodtam, h visszateszem a régit, de nem tudom, ez mennyire szerencsés. Elég kíméletesen ki tudtam venni, és olyan, mintha új lenne. És ami tetszik, hogy ez gyári, 2 rúgós, profi szimering... Még átgondolom. Csak hallottam olyat is, h ezek a 3500/pár szimeringek hamar megadják magukat...
Görögországban +45fok volt és megolvadt alatta az aszfalt!
Ja és közép sztenderen volt!
Faszányosan néz ki
Nekem más márka van, Qrva hálás és jó dolog!
Ez volt az első dolog, amit meg kellett csinálnom.
Amúgy furcsa, mert úgy tűnt, mintha az egyik szárban kevesebb olaj lenne... Pedig bontatlannak nézett ki a teló. Gyárilag progresszív rugó van benne?
Csak tényleg elbizonytalanodtam, mert a régi szimering tényleg újszerűnek néz ki, de itt század millimétereken múlhat, hogy folyik-e, vagy sem. Lehet, hogy felesleges smucigoskodás, de már csak kíváncsiságból is vissza fogom tenni a régit. :D
Ha meg enged, azt úgyis észreveszem.
Igazából azon is gondolkodtam, h visszateszem a régit, de nem tudom, ez mennyire szerencsés. Elég kíméletesen ki tudtam venni, és olyan, mintha új lenne. És ami tetszik, hogy ez gyári, 2 rúgós, profi szimering... Még átgondolom. Csak hallottam olyat is, h ezek a 3500/pár szimeringek hamar megadják magukat...