Ajánlom, hogy fejezzétek be, mert szabadstílusú szájkaratéban 9 danos vagyok
Úgyhogy coki, mert úgy körbeforgón rúglak benneteket, hogy sz@rnak is csak protekcióval vesznek fel Világos?
41x53x8/9.5 szimering való bele. Én itt vettem: Germalex Kft..
Potom összeg: 1025 HUF/db
~8000 km van benne, egyelőre nem keni.
Ha olyan állapotú a biztosító gyűrű, azt is cseréld ki! A porvédő, ha csúnya, esztétika miatt cserélhető, de amúgy nem létkérdés.
Utóbbiakat Harmatitól tavasszal vettem:
- porvédó : 3460 HUF/db (végülis sokalltam az árát, nem vettem, ezt bontósat szerintem szerezhetsz bagóért - tóth.gyula nevű júzernek talán két FZS600-a is van)
- biztosító gyűrű : 710 HUF/db
fogsz egy vékony csillag csavarhúzót amit aládugsz óvatosan, nehogy megsértse. aztán elkezded forgatni egyik irányba amíg körbe nem ér... utána könnyen le lehet húzni.
Van valakinek valami jó népi praktikája a markolat leszedésére?
Nincs kompresszorom, hogy levegőt nyomassak alá, mint ahogy a szervízkönyv írja és levágni sem akarom.
Ideje lenne felszerelni a markolatfűtést.
Sziasztok!
Esetleg van valami bevált telószimering márka FZS600-ba?
Nézegettem a korábbi hsz-eket, de nem találtam véleményt ilyen témában.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Szevasz Ákos 001
Néztem az adatlapodat, azon belül is képeket a vasról. Érdeklődnék, hogy a bukógombát hol sikerült beszerezned hozzá? Nekem is ilyen kellene. Vagy így vásároltad a motort?
Nincs boltom, ill. nem motoros tárgykörben kereskedek/tem.
Nem vagyok érdekelt, és nem függ a megélhetésem tőle, ezért maradok objektív. Csak a bele-pofám jelentős, és imádom bosszantani a hazudozósokat.
Úgyhogy coki, mert úgy körbeforgón rúglak benneteket, hogy sz@rnak is csak protekcióval vesznek fel Világos?
41x53x8/9.5 szimering való bele. Én itt vettem: Germalex Kft..
Potom összeg: 1025 HUF/db
~8000 km van benne, egyelőre nem keni.
Ha olyan állapotú a biztosító gyűrű, azt is cseréld ki! A porvédő, ha csúnya, esztétika miatt cserélhető, de amúgy nem létkérdés.
Utóbbiakat Harmatitól tavasszal vettem:
- porvédó : 3460 HUF/db (végülis sokalltam az árát, nem vettem, ezt bontósat szerintem szerezhetsz bagóért - tóth.gyula nevű júzernek talán két FZS600-a is van)
- biztosító gyűrű : 710 HUF/db
Üdv
Nincs kompresszorom, hogy levegőt nyomassak alá, mint ahogy a szervízkönyv írja és levágni sem akarom.
Ideje lenne felszerelni a markolatfűtést.
Esetleg van valami bevált telószimering márka FZS600-ba?
Nézegettem a korábbi hsz-eket, de nem találtam véleményt ilyen témában.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Néztem az adatlapodat, azon belül is képeket a vasról. Érdeklődnék, hogy a bukógombát hol sikerült beszerezned hozzá? Nekem is ilyen kellene. Vagy így vásároltad a motort?
Nem vagyok érdekelt, és nem függ a megélhetésem tőle, ezért maradok objektív. Csak a bele-pofám jelentős, és imádom bosszantani a hazudozósokat.