Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ott nincs ilyen forgalom
legalább zajlik az élet a forumokon
Ya kukorica...
A topik az ez a téma ahova most pötyögsz,és én vagyok a góré.Ha valaki mást állít,legfőképp egy freemailpeti nevezetű ember,akkor őt hagyd figyelmen kívül
Most olvastam vissza véletlen a Karácsonyi sorokhoz. Neked valamiféle boltod van/lesz?
Néztem azt a Whispert, de ha nem lyukas a közepe, akkor hogy enged át dolgokat?
köszi Tomi !
motorozz.hu n irtam
Árulni fogom a Whispert, vagy a Quietet azt jól meg gazdagodok. 1000-é. Nem két 1000é! Valami klassz piárt meg nyomok hozzá.
Annyira sok a sakál! Kevés a házőrző kuvasz, puli.
Szerinted van az a péz? A becsület ennél mégis többet ér!
nyisd meg a linket: link

ez bevisz az yamaha R6 topicba,,, ők biztos segítenek
Zöldfülű vagyok most vagyok fent először fórumon.....mi az a topik?
illetve szeretné venni egy kormánystabilizátort az R6 re ha valakinek lenne elfekvőben valami jó féle.?
szerintem az R6 topicba megmondjak fél perc alatt, én sajnos nem tudom
Állítólag szabályozható a fordulatszámmérő óra melletti lámpa bekapcsolási tartomány illetve az,hogy folyamatos üzemmódban világítson illetve villogjon.?
csak nehogy megvesztegessenek!
ha elmondod mi a kérdés, valaki biztos tud segíteni...
Szevasztok.2003-mas R6ttal kapcsolatban lenne kérdésem.Tud valaki segíteni?
btibor igaz ami igaz,elsőre kuszán fogalmaztam.......több prodzsekben voltam egyszerre nyakig..........
Nem tudom van-e valamilyen külföldi teszt, de ha csinálnál egy tudományosat, mondjuk leszűkítve a Magyarországon kapható, forgalmazott dugókra, motoros szempontból, nagyon sokan hálásak lennének. Mikor kerestem a bukókat legutóbbi alkalommal, sok-sok órát foglalkoztam a témával és egybehangzóan azt tanácsolta a külföldi (főleg amerikai) "motoros társadalom", hogy vegyünk kényelmes és biztonságos bukót, a szélzaj problémája nem elsődleges, mert ha az a zavar, füldugóval lehet csillapítani; ( -- ezért nem érdemes új bukót venni. )
Szerintem FZ1-s re való és engem érdekelne, küldd el az elérhetőséged a fazergabor@hotmail.com címre és visszahívlak, köszi: G.
ezek vannak ebayon

a szállítási költség kb. 19~20€ pluszban
Megkaptam a csillapítási értékeit. Hát nem tudom. A Normál munkavédelmi csillapítása sokkal nagyobb, és a különbség is a beszéd, és a zaj frekik között 15,5dB, a Motosafe csak 7,4 dB. Az átlagos SNR értéke mindössze ~20! Tehát egy normál motoron is épphogy csak elég, de érdekes, hogy már 8000Hz-nél meg esik a csillapítása A legszűrtebb sáv a 2000 Hz (Ott se szél se menetzaj nincs. Gondolj a fordulatszámra és a szél susogására, a fütyülésre, ezek mind magasabb frekik.)

Még nem tudom... az árat viszont fix nem éri meg. Hablatyolnak.
és mennyi kb?
Én pont most rendeltem. Frankón megvártam, hogy jó magas legyen az €.
Sziasztok !ha tud valaki hasidomot fzs1000-re akkor dobjon egy üzit köszike!