Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor jó úton járok,túl rosszul nem látom a jövőt
innen mind a kettő monokey-nek tűnik.
üdv! azt szeretném megkérdezni ,hogy két platnihoz ugyanazok a dobozok valók ? vagyis mindegy milyet veszek -a monokey dobozokat mindkettőre fel lehet tenni külön platni nélkül ? -köszönöm !
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. FZS1000 láncszett DID ZVMX legújabb, legerősebb lánccal 49.000Ft, 530VX lánccal 33.000Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
Mit teszteltél? :) Nagyon kíváncsi vagyok rá. Most tanuláshoz is a motoros MotoSafe-t használom, de megint nem vennék 8-9k-ért, ha ez tönkremenne, bár tökéletes termék.
Hát ja...
Ezt a motosafetől kaptad?
Kedves Berber,

meg tudnád írni, hogy milyen forumon vitatkoztatok a kérdésről?
A füldugó alapvetően azt tudja, hogy a szélzajt nagyobb miértékben csökkenti, mint a beszéd, motor frekvenciáját, ezért a szélzaja már nem tudja elnyomni az előző kettőt, így olyan érzésünk van mintha azokat jobban hallanánk.
Szerinted milyen megjelenést tudnál biztosítani a tesztednek?

Üdvözlettel Papp Péter
ügyvezető
EZAZ!
Ha beindult, akkor biztosan megnézzük. :)

Az öngondoskodás ilyen téren is előtérbe kell hogy kerüljön szerintem, mert nagyon úgy néz ki, hogy a gondoskodó állam utolsó bástyáit is le fogjuk bontani. Mindenért fizetni kell és még lehet az sem lesz elegendő. Ha a sok agyas paraszt eladná én szívesen vennék földet. Eszméletlenül fog felértékelődni rövidesen. A kínaiak mindent megvesznek és mindent megesznek.

Én konkrétan attól félek, hogy úgy járunk mint Argentína, hogy a külföldiek kivásárolták a termőföldet, aztán a megtermelt javakat meg külföldre adták el. Aztán a világ éléstárából így lett egy szegény éhező ország, miközben az ország lakosságának többszörösét tudná eltartani a mezőgazdaság akár hagyományos módszerekkel is.
Én a legjobban azt bírom mikor mondják hogy fizetés arányosan nem is drágultak az élelmiszerek.
Hogyne, drágább nem is lett, de
lehet hogy hogy nem vagyon olyan őregmotoros mint itt néhányan de tudom hogy óriási a különbség az között amit 15 éve levettünk a polcról és amit most leveszünk. Persze drágább nem lett áá dehogy.
érdekes, hogy pont most beszélünk ilyenekről.
Tegnap ugyanis vásároltam egy pincét egy kis présházzal. Szerintem van megélhetési lehetőség a falusi és a bor turizmusban....
Remélem, ha elindul a dolog, közületek is sokan fognak eljönni családjukkal motorjukkal, és betérnek hozzám.

Másik, hogy többször mondom mostanában, hogy 10 éven belül azt kell enned, amit megtermelsz, mert egyrészt jobban megéri, másrészt annyi szemetet megetetnek veled, hogy beledöglesz.
Sabato, a kancigóval mi lett, kimúlt?
Amúgy a történet vérlázító!
Szerintem rájuk gondolsz:
http://negyvenfelettiek.hu/ind...
Jól mondod.

Kb fél éve - nem túl régen - az egyik kereskedelmi TV egyik (kivételesen) értelmes riportműsorába készítettek egy interjtút egy igazi parasztbácsival, merthogy több tucat unokája, dédunokája. S nagyon szép hatalmas háza, ahol vasárnaponként a család együtt ebdel. Kérdezte a nő, hogy mi a titka: S mondta, minden gyerekének adott egy házat és egy autót, így indította őket útnak. Honnan a pénz? Válasz: nem kell hozzá sok ész, s sorolta, hogy x darab csirke/tyúk, x db malac elég, hogy egy család megéljen. Ha van még mellég x db más állat, már profitot termel.

Kép bevágva: hatalmas udvar, viakolorral kirakva, s áll az udvarba vagy 6 autó.
Igen , ez van az említett helyeken! Miért?
Mert tudják mekkora érték van a birtokukban a jó minőségű és nem mellesleg eszméletlen szép helyeken fekvő földekkel, és ezeket nem lusták művelni is. A szép táj és a rendben tartott környezet miatt , a turizmus, a városokban eladott jó minőségű élelmiszer meg simán hoz annyi kp-t amiből simán futja traktorokra , gépekre, jó utakra és még egyéb úri huncutságokra.

A bajoroknál ugyan ez a helyzet, kiegészítve annyival hogy az ottani ipari kultúra elég fejlettnek mondható a miénkkel , szemben
igaz már ott is trehányodnak, lesznek is gondok....

És hogy itthon mi megy:
Falukban ugye szinte mindenkinek volt valamekkora földje.
Jött is az ötlet: TSZ
Az ötlet jó, a megvalósítás mikéntje már kevésbé volt jó, had ne kelljen ecsetelni.

És akkor mi van most: Akinek egyáltalán van némi visszakapott földje az vagy túl messze van a lakhelyétől, vagy túl kicsi, és persze amúgy is háá mit kezdjen ő vele hisz a zosanban meg a teszkóban occsón megveszi. Ezért ezt a földet eladják, álltalában valami olasz vagy osztrák befektetőnek olyan áron amire még a szomszéd is felkapja a fejét , hogy "huu Bélám jó pénz kaptál érte, lehet én is eladom az enyim mert csak nyűg", VALÓJÁBAN szarért-hugyért.
És mi lesz ebből a kapott pénzből:
Befizetjük a CéHáeF törlesztőt, eltankoljuk, plazma tévét veszünk belőle vagy egyéb occsó kínai szarokat, tisztelet a kivételnek, de sajnos ez megy.

És akinek itthon van akkora földje amivel lehet is valamit kezdeni az szarik bele a mert akkora lóvét kap érte amiből simán megél.
Néha alibiből beveti hogy ha jönnek ellenőrizni akkor ne a gaz legyen rajta.

És persze van olyan is akinek földje is van meg tényleg látja is lehetőségeket. MÉG JÓ...
Én sem értem. De biztos, hogy el kellene kezdeni, mert máshogy nem fog működni. Nem érdekes, hogy ha két magyar három irányba megy, ha ebben az országba van. De ha 600 km-el arrébb találkoznak, egyből tudják merre van AZ irány.
A varázsszó a közösség. Itt nem nagyon tapasztalom, pedig igény lenne rá szerintem. Nem értem mi van elcseszve ebben az országban...
Nyugaton működik a gazdálkodás fogalma. Tavaly észak Ausztriába és dél Németországba voltunk. Igaz magasabban vannak, mint mi, tehát sok volt a tehen meg a kecsege, de:
- közösségenként (!) volt egy ház, ahol láttam traktort a föld megművelésére
- közösségenként volt egy ház, ahol láttam szerszámokat fakitermelésre
- közösségenként volt egy ház, ahol láttam bálázógépet
- közösségenként majdnem mindenhol volt TEJ (szállítás kultúrált körülményekkel megoldott, jött a tejeskocsi, átmérte az árút vagy elvitte nem tudom, de minden házba ugyanolyan volt a hordó)
- az erdei út (napi 10 jármű) is jobb minőségű volt, mint nálunk pl a 10-es számú főút...

Amit én leszűrtem: Ha van elég földed és némi tudásod, némi tőkéd a családod megél! Ha összefogsz a szomszéddal az ő családja is megél. Talán ott már világos, hogy közösségbe mindig erősebb az ember.
még feljebb mehet..
legalább tudnád mit eszel. ....
Nagyon távol áll tőlem a gazdálkodás, de lehet hogy még rá fogok fanyalodni amilyen ez a gazdasági helyzet.
Zacky! Nem olvasol figyelmesen! A 14 cm már engedélyköteles. Azzal nem védekezhetsz, de ha van villád, ásód, baseball ütőd, vascsöved, moszkvai őrkutyád, rotid azt sííííímán átküldheted rajta. (Én kezdek félni tőled!)
FZS1000 gyári poci az az ezüst, írt a tulaj, hogy 20€ a szállítás. Be lehet parázva hogy csak 51€ az aukció...
amikor fejbe verte ,azért elég mélyen érintett