Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok nagyon offolni, de ez a sztori tényleg nagyon érdekes:

http://index.hu/video/2012/01/...
nakedem már van és lehet lesz is ....

enduro/cross/SM style kell, fel akarok menni itt a dombra.
Mán megint csak az sm/endúró/cross izé. Sima naked szóba se jöhet, mi?
Mint "commuter" olcsótól-drágább felé:

- xt125 (karbi de van berúgokar)
- varadero 125 (karbi) 2007-től injektor
- derbi terra (karbi)
- 2006-os Pegaso Trial az XT blokkal (injektor)
- DRZ-400 SM (karbi)
Ezt a csodát vétek eladni
Úristen. Én elkezdek dolgozni, ti meg beindítjátok a fórumot. Bezzeg amíg itthon voltam

Pár komment.
Az én motorom drága volt, ha azt vesszük. 15 múlt most 1.-jén, óra szerint 50 e km-t léptem át nyáron. 500 e volt az ára. Csitti fitti volt, amikor megvettem. Majd szépen jöttek az okosságok. Ez a dög elkezdte hiányolni az előző gazdiját. Részben az első rossz szerelő választás miatt, részben a rejtett hibák miatt ráköltöttem vagy 100 e-t. Menni nem megyek vele sokat. Viszont most már tényleg jó. És ami a lényeg, nincs más alternatíva. Így én nem bánom a pénzt, mert tudom, hogy még sokáig meglesz. Ha nem is km-ben inkább években fog kiszolgálni.

A CBF 250-el az a baj, hogy brazil gépsor. Én azt mondanám VTR 250 (mondjuk drága) vagy XT 125. A pösti utakra inkább az utóbbi.
Nem maradtál le 8 cm van érvényben. De ha megtámadnak és önvédelemre kerül a sor nem vizsgálják milyen bárddal/husánggal/machete-vel védtem meg magam.
Szerintem továbbra is 8 cm a megengedett leghosszabb. Vagy lemaradtam?
off. agresszív kismalac sétál az erdőben és az orrától a térdéig lóg a takony .találkozik a medvével ,aki mindezt látván megkérdezi :Kismalac ! nincsen zsebkendőd ? mire az : VAN ,de nem adok !
"Tipikus hayabusás"Én tudom miről beszélek...Vissza is vágyom Ha magam túráznék ,már rég visszaültem volna egy k8 ra ennyi..
..Irtad volna úgy...,hogy bemért egy hayabusa 240-el...
Jaj, bocsi. Németben voltam 1 hétig karácsony előtt, majd az ünnep, szilveszter....stb. Elfelejtettem.
Csak ebből gondoltam: "Ha jött hőmérő, azonnal írok, OK?"
Ki tudja, hogy menne az üzlet, ha mindenkinek írnál.
Az Fz6 mellett nekem is egy Ybr 125-ösöm van ,tök jó kis motor.Mint a teve olyan csak itatni kell.Max kilencven de max két liter,és totál igénytelen. Azért is élvezni fogod mert alacsony.
Ez is vibrál mint a fene, és szeretik is a lányok. Ebben még kiegyenlítő tengely sincs..
Jó, de a csajok élvezik a vibráló motort, de Te lehet viszavágynál a mostanira.
Szia!
Van belőle. Kellett volna szólnom?
Szevasz!
Leállt a hőmérő gyártás?
Szét kell szedni, újra össze kell rakni. Aztán jó lesz a következő 60ezer kilométerre.

A GS-emről se hiszi el senki, hogy jó hosszabb túrákhoz, aztán mégis..

2010ben Albániában láttam egy osztrák házaspárt két nagyon öreg XL 600-zal, irigyeltem a sok matricát amik a dobozaikon díszelegtek.
És egy régi nagy egyhengeres endúró az megbízható jármű a hosszabb túrákhoz?
Okvetlen szólok.

(Viszont ha összehozod a magad kis csapatát a többi tétova érdeklődőből, akkor akár "együtt" is tudunk menni, a kiírt feltételek szerint)

Nem tudom. Most hogy elszaladt az árfolyam, meg az üzemanyagárak is, így ködbe vesznek lassan az álomként dédelgetett nagy motorok (TRX 850, GSXR 1100, GSX 1100 EF {kereklámpás ritka csatahajó a 80as évekből})

Valószínűleg egy veterán, 1henges nagyenduró lesz a következő. Az se baj ha fospisztoly, csak legyen gyári a külleme, és jó az ára.. mert sokáig meglesz, így nem gáz ha egyből rá kell dobni 2 kilót.

Mivel továbbra is messzire szeretnék járni, és minél többet, így egyre fontosabb a fogyasztás.
Mit veszel majd helyette?

Ha valaki kilépne, akkor szólj már 6.-nak.
megkérdezem majd!
Kávéház teraszáról lehet nézegetni. Meg le lehet ugrani vele pestről a balatonhoz. Kb ennyire jó. Haszontalan.
Valamint még egy nagy előnye van, lényegesen kevebb pénz kell hozzá mint egy új motorhoz, viszont a megbámulják az embert motorozás közben érzést mégis hozza
az a cafe racer az mire jó ? mostanában sokan majmolják, mert divat, de nem igazán értem mire való.
Szép GS, olcsón! Cafe racer alapnak is tökéletes, bár én nem bántanám

(ha már témánál vagyunk)