Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007... 600
nagyon, nagyon olcsót játszós motornak télre
inkább kétszáz, mint hétszáz...
Mikori évjárat, s mennyi az annyi?
Tudtam, hogy valaki egy ilyet keres! Tudok! CBF 250?
A km valós!
kicsit nehezen de ha egyszer beindul onnan egy gombnyomás de most jöttem be álítottunk a síbelen de szert sem ért mintha nem is érdekelné hogy vanrajta gázkar
Mennyire olcsót?
Hobbyt vagy rendszámost? Én szerintem DRZ-400 (E) vagy WR250R-t választanék 700.000 HUF-ért.
De jelenleg egy 125-ös "futármotor" iránt érdeklődök leginkább max 400k-ért.
Ritkán álmodok, de akkor nagyon jókat. Egyszer arra ébredtem hajnalba, hogy na, most ezt az álmot leírom. Csinálok/tatok egy forgatókönyvet és milliárdos leszek. Sajnos visszaaludtam, s mire ismét felébredtem már nem emlékeztem semmire.
Valaki nem tud egy nagyon olcsó endurót? Egyre inkább kedvem lenne hozzá.
Ja, akkor ezt csak bekopiztad az egyik forgatókönyvedből?
freepeti, AZ a leo vince eladó szerinted?
Szerintem belegondolni is rossz, s nagyon rossz irányba mennek most a dolgok... nade ne politizáljunk.
Igy van vojnitomi!

A barátom akiről írtam,egy belevaló vagyonos életművész, egy pozitív sikeres ember és mégis megviselte az hogy még neki kellett magyarázkodni-bizonygatni : Ő az áldozat!

Képzeljétek már el annak az embernek a gondolkodását ,aki éjszaka megy be hozzád mert nappal nem bír a bekapcsolt riasztórendszerekkel! Mit tenne ha felkelnél......te......vagy a gyerek......mint szemtanú!
Basszus! Akkor ha most én úgy érzem, hogy életveszélyesen megtámadtak, és veszélybe került a létfennmaradásom, akár felkerekedhetek, és legyilkolhatom az orbánt is?
Teljesen jogos! Gondolom van rá engedélyed?
Kreativitásért nem kell a szomszédba mennem.
Ez világos és egyet is értek, de az emberen akit megölt, ez már nem segít.
Én tudom, hogy a szemléltető példa sokszor sarkított, de ez?
Sajnos én inkább a Sabato sztorijával találkozom. És öszintén örülök ennek a törvénynek.
Ez ebben a formában teljesen jogos. Nekem az nem tetszik, hogy nem megfelelően tálalva (a sajtó a felelős érte és a törvény értelmezése) ez veszélyes.
De tény, hogy most már simán magamnál fogom hordani a 14 cm-es pengehosszúságú késemet, pusztán önvédelmi célokra hivatkozva, hogy HA megtörténne az általam leírt vízió, tudjak védekezni.
Ez eddig is így volt és eddig is, és ezután is ugyan azt fogja leülni.
Nyilván nagy a csúsztatás, direkt úgy is írtam. Talán nem világítottam rá megfelelően, de apukának elég ELHINNIE, hogy ő megteheti, attól még az ember ÉLETE a tét.
Azért ebben nagyon sok a csúsztatás!
Ház előtti rész NEM magán terület, csak a telekkönyvi, még ha a paraszt úgy is érzi. Ha be is kerülsz a telkére, mivel sem a tulajra nem támadtál rá, sem eltulajdonítási szándékod nem volt, ezért a lövöldözés továbbra is önbíráskodás és garázdaság mint most, és továbbra sem ússza meg. Viszont ha a roma rád támad az utcán a vélt felháborodásában, Te nyugodtan lelőheted.
grzack ez igy hülyeség! Baleset miatt kerültél a kertjébe NEM SZÁNDÉKOSAN !Lelő=ül! Nagyon is kellett már ez!

Döntsd el te: Egy Jóbarátom 3-4 éve leszúrt egy 100 kilós kan ci..nyt a SAJÁT HÁZÁBAN hajnali 2-kor! A spájz kis ablakán szuszakolta be magát! Szerinted mire volt felkészülve a cigó ha felkelt volna valaki! Elnézést kér?A risztó szólalt s ő meg szamcsi karddal "véletlenül" nyakon szúrta!

Évekig járt a biróságra,millió lóvéba került neki! A sitt lehetősége lebegett felette évekig! Cigók között persze! Nem kivánom(ja) senkinek! Erről ennyit! Megtörtént!
Mondok egy példát, hogy értsd mi ezzel a baj: Motorozzunk szépen lassan 40-en gurulunk egy mellékutcán, ahol egyszer csak kiszalad elénk egy gyermek, mert a pöttyös labdája elgurult. Utána eredt az apja, elkapja a kezét, Te motorosként - jó reflexszel - kikerülnéd őket, de lemegyünk az útról és az út szélén eldőlünk, miközbe megsebesítjük őket is.
Az apuka meglátása szerint az útról letértünk, s azt a területet már a saját udvaraként kezeli, tehát "betörtünk" a tulajdonára és tudatosan (hiszen lementünk az útról) el akartuk őket ütni, mert mondjuk romák. Előveszi a Magnumját és lead 3 jól irányzott lövést.
Szerinted ki hibázott és hol? Apucit elítélik vagy hősként tisztelik mert 3 lövést leadott egy vad (hangos) motorosra?
Megkérdezzem, hogy a motorosok vajon túlélik?

Ha megölnek egy embert, annak már ANNYI. Vége, kaputo. Nincs tovább.
Majd jól ráfogom a betörőre a két nagy Akitám, meg a 7 kicsit. Amíg azok lefogják a nagyok bekapják

Nem is törtek be hozzám, pedig a soron 18 házat nyomtak fel szilveszterkor, kutyásat is.
Meg delben lattam posztolva Facebookon a hirt, megosztottam, jott ra egy nehqny lajk meg egy csomo megosztas, amit aztan masok is megosztottak. Innen gondolom, hogy nagyon orulnek ennek az emberek, en magam is ide tartozok! Az emberjogi aktivistak meg bekaphatjak... ok vedik az ilyen senkihazikat is. Igazan veluk is tortenhetne valami, hogy belassak, nem kell vedeni a gyilkosokat, betoroket...