Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy (lehet,hogy hülye) kérdés.
Egészen véletlenül nincs e valakinek FZ6 hasidom tartóról rajza?
Visszanéztem vagy 300 hozzászólást, fényképeket találtam is de rajzot sajna nem
Kössz
az lesz ! csak előbb gondoltam megérdeklődőm mik lehetnek a buktatók ! ez úgy érzem a a zsákbamacska kategória !
akkor nincs más hátra venni kell egyet
Érdekesség. Itthon van egy rokon az USA-bol,hurcolászom ide-oda más más kocsikkal és már 2x is megjegyzést tett,hogy ő nem várja meg amíg sípol a üzemanyag jelző ha látja,hogy negyedig van teletankolja!

Számoltam: ha 100 e ft-ot veszünk átlag nettó magyar fizunak ennek ugye a 0,4 %-a 1 liter benya,400 ft!

Náluk az átlag bér 2500 dollár,ha ott is a fizu 0,4 %-a lenne a benzin literje akkor: 10 dollár/1 liter benzin(2400.-ft/l) .....ugye de jó helyen élünk,már megint!
A gond csak az hogy vagy 3 dollár egy gallon(3,78 l) Tehát kb 190ft az 1 liter,600.000.-meg a fizu!
Sokan járnak már ott is takarékos toyotákkal,hát persze még a ..........is! Na rokony nem!(Ford Edge 3,5 V6)

1 dollár=240 ft.
köszönöm de ragaszkodom az yzf 750 hez
fzr 750 link
meg az ülést,hogy jobban érezd az erőt
Hát én úgy döntöttem, hogy ezt lejegyzetelem.
Köszi!
a hátsó gumit, hogy jobban csapja magát keresztbe
Mit kell zsírozni ezen a motoron?
Berber nem olajmágnás, hanem olajmágus
Nem beszélve, hogy elég néha egy kis glicerinnel megkenegetni akkor kívülről sem repedezik...
Köszönöm szépen a válaszod Berber!
Tényleg nagy mágus vagy olajból!
Én cseréltem az FZS600-on szívócsonkot. Gyári darabjára mondtak 15 ezret. Végül utángyártott e-bay-es lett belőle, de az is benne volt összesen 30-ban. Szóval szörnyen drága, ahoz képest, hogy négy kis gumi.
Viszont mielőtt lecseréli az ember érdemes levenni és megnézni, hogy tényleg szükséges-e. Az enyém rettenetesen nézett ki, belülről mégis sértetlen volt és még jó darabig bírta volna szerintem.
nem szerencsés vásárlás az öreg yamaha...
persze ha nincsenek nagy terveid és pénzt időt nem sajnálod.....

ha már sportmotort nézegetsz,ebben a kategóriában évjáratban a Honda fireblade CBR 900rr magasan viszi a pálmát...mínőségben tartósságban
nekem még sosem volt ,de most lesz! Már 40e nél járok..
Én arra irtam a hsz-om, hogy 20e nél cserélték neki az olajat... én erre irtam,hogy új szezon új olaj...
szerintem jobban jársz ha nem tudod meg múltkor valaki megkérdezte ezt a fzs600ra hát majdnem hanyatt ... magam

szerintem ha nem akarod magadat szívatni, gyűjtesz még 200e és veszel jobbat, fz6 fzs600-1000,
gumi alkatrészek ezeken a motorokon gondolom már cserések membránok, szívócsonkok, kirepedeznek stb. ezek cseréje milyen összeg ?
1.
2

még nem voltam lefigyelni a technikát, de az első szimpatikusabb !
Ahhoz képest nem túl olcsó...
ma igen fasza idő volt, persze hétvégére megint xart mondanak
csak egy példa -persze nem egy kategória az fz6 -al de .....
link

190.000 km
A gazdára, az órára, és a barmolásra. Amúgy nagyon jó cucc. "Vasból" van. Melyiket akarod megvenni abból az ~7db-ból és mennyiért? Hátha ismerem.
tudom én azt a múltkor 60 euro környékén ment el új dizájnos maxia ,de kint sokszor drágábbak mint nálunk -figyelni kell folyamatosan.egy motoros haver az ülőgarnitúrát és a ktm bringákat is itt nézte ki,ha megnézed a motorokat azt sem érdemes kint megvenni ,bár ami mellettük szól ,ha 130e. van bent akkor annyival hirdetik !
az pedig nem pénz azért a dobozért