Még egy (lehet,hogy hülye) kérdés.
Egészen véletlenül nincs e valakinek FZ6 hasidom tartóról rajza?
Visszanéztem vagy 300 hozzászólást, fényképeket találtam is de rajzot sajna nem
Kössz
Érdekesség. Itthon van egy rokon az USA-bol,hurcolászom ide-oda más más kocsikkal és már 2x is megjegyzést tett,hogy ő nem várja meg amíg sípol a üzemanyag jelző ha látja,hogy negyedig van teletankolja!
Számoltam: ha 100 e ft-ot veszünk átlag nettó magyar fizunak ennek ugye a 0,4 %-a 1 liter benya,400 ft!
Náluk az átlag bér 2500 dollár,ha ott is a fizu 0,4 %-a lenne a benzin literje akkor: 10 dollár/1 liter benzin(2400.-ft/l) .....ugye de jó helyen élünk,már megint!
A gond csak az hogy vagy 3 dollár egy gallon(3,78 l) Tehát kb 190ft az 1 liter,600.000.-meg a fizu!
Sokan járnak már ott is takarékos toyotákkal,hát persze még a ..........is! Na rokony nem!(Ford Edge 3,5 V6)
Én cseréltem az FZS600-on szívócsonkot. Gyári darabjára mondtak 15 ezret. Végül utángyártott e-bay-es lett belőle, de az is benne volt összesen 30-ban. Szóval szörnyen drága, ahoz képest, hogy négy kis gumi.
Viszont mielőtt lecseréli az ember érdemes levenni és megnézni, hogy tényleg szükséges-e. Az enyém rettenetesen nézett ki, belülről mégis sértetlen volt és még jó darabig bírta volna szerintem.
nekem még sosem volt ,de most lesz! Már 40e nél járok..
Én arra irtam a hsz-om, hogy 20e nél cserélték neki az olajat... én erre irtam,hogy új szezon új olaj...
tudom én azt a múltkor 60 euro környékén ment el új dizájnos maxia ,de kint sokszor drágábbak mint nálunk -figyelni kell folyamatosan.egy motoros haver az ülőgarnitúrát és a ktm bringákat is itt nézte ki,ha megnézed a motorokat azt sem érdemes kint megvenni ,bár ami mellettük szól ,ha 130e. van bent akkor annyival hirdetik !
Egészen véletlenül nincs e valakinek FZ6 hasidom tartóról rajza?
Visszanéztem vagy 300 hozzászólást, fényképeket találtam is de rajzot sajna nem
Kössz