Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bátor asszonykád van engem 130-nál már lökdösött a térdével Egyébként sem vagyok egy hajtós inkább spórolós a benzinnel
Sziasztok.
Akarok egy frankó sportdobot csináltatni, de azt hallottam, hogy a rendőrök most már a dobok miatt is elveszik a forgalmikat, mert ezzel is pénz csikarnak ki a népből. Éppen ezért szűkıtővel akarom majd használni, de a kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet érni a szűkitős mefoldással a gyári kipu hangját?
Választ előre is köszönöm.
(Bocs az offért)
Én sem huztam le a fazert,tényleg jó kis paripa...május végén vettem és belecsavartunk 7000km eddig , ami nálunk nagyon soknak számit..
Ebböl 5500km utassal ...Eddigi motorokon 250km felett az asszony pajti nem vállalta.De a fazeren mindig ott ült. Kivéve egy Szlovén túrán..
Mindenki döntse el maga,hogy ez jó-e,vagy rossz
A Hayabusához képest biztosan gyengébb, de egy nagyon jó megbízható és stabil motor a FAZER a Honda VFR 1200 sem lesz rossz választás nekem az már inkább sportos kategória..
helyesbités:"nekem egy kicsit"
Én hayabusáról ültem a fazerre a kényelem miatt...sajnos nem egy kicsit nyomatékszegény az fzs 2012 még lenyomjuk,aztán váltunk feljebb de komfortosan VFR1200-ra
Ok jegyeztem. Kipróbáltam egy barátom R 1150 R-jét nem gondoltam, hogy ennyire bejön más kategória a kettő kicsit nyugisabb mint a FAZER plusz léptem még egyet és BMW R 1200 R lesz...
mi lesz helyette?
ezért kérdeztem..Tényleg érdekelhet amit leirtam...Persze nem lóverseny igy a szezon végén.. De ha jó árak vannak vagy lesznek ,akkor lehet üzlet
Tudom, hogy többet ér...de most van szükségem az árára be kell tenne a másik mociba :-(
Nagyon jó motor kizárólag jókat mondhatok róla! Csak váltok más típusra és ezért szeretném eladni.
szerintem többet ér
te is jól vetted
Így egyben szeretném eladni, de nem kizárt, hogy külön is oda adnám, mert értékben nem kevés...
barátomé volt sokat mentem utána
Igen.
ha kiegészitőket külön eladnál róla az érdekelne...
Ülés-plexi-oldaldobozok tartóval tehát a fél túra csomag
még talán a bukócső is
Kár érte nagyon szép vas!
üdv
ezt a motort nem tavaly vetted egerből?
Sziasztok! Ha valakinek, vagy valaki ismerősének egy túrázásra felkészített FZS 1000-re lenne szüksége áron alul eladó a motorom. Megegyezzünk ez a lényeg!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_faz
er-5150012
Ja, Helsinkiig szinte egyenes az út, nem autópálya, széles kétsávos, de szinte nyíl egyenes, 1600 km. Hazafelé Dániától autópálya. Ez is vagy 2000 km. Na nem egészen hazáig, mert Miskolc után van 70 km kétsávos út is szórakozni, előzgetni.
Bár lehet menni mellékúton is, de annyi idő nincs tökölni.
Azt hirdetést szerintem én is láttam. Egy GSR-t árult a srác.
Ja! És még pénzt is kér! Láttam már olyat is, hogy ő fizet 200-at ha elviszik!
Gondolom valami fasza svájci megoldás. Örök életig lehet fizetni
jahh utána olvastam én is, hogy hitellel terhelt..
Jahh... de mennyi hitel van rajta vajon?