Sziasztok.
Akarok egy frankó sportdobot csináltatni, de azt hallottam, hogy a rendőrök most már a dobok miatt is elveszik a forgalmikat, mert ezzel is pénz csikarnak ki a népből. Éppen ezért szűkıtővel akarom majd használni, de a kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet érni a szűkitős mefoldással a gyári kipu hangját?
Választ előre is köszönöm.
(Bocs az offért)
Én sem huztam le a fazert,tényleg jó kis paripa...május végén vettem és belecsavartunk 7000km eddig , ami nálunk nagyon soknak számit..
Ebböl 5500km utassal ...Eddigi motorokon 250km felett az asszony pajti nem vállalta.De a fazeren mindig ott ült. Kivéve egy Szlovén túrán..
Mindenki döntse el maga,hogy ez jó-e,vagy rossz
A Hayabusához képest biztosan gyengébb, de egy nagyon jó megbízható és stabil motor a FAZER a Honda VFR 1200 sem lesz rossz választás nekem az már inkább sportos kategória..
Én hayabusáról ültem a fazerre a kényelem miatt...sajnos nem egy kicsit nyomatékszegény az fzs 2012 még lenyomjuk,aztán váltunk feljebb de komfortosan VFR1200-ra
Ok jegyeztem. Kipróbáltam egy barátom R 1150 R-jét nem gondoltam, hogy ennyire bejön más kategória a kettő kicsit nyugisabb mint a FAZER plusz léptem még egyet és BMW R 1200 R lesz...
Sziasztok! Ha valakinek, vagy valaki ismerősének egy túrázásra felkészített FZS 1000-re lenne szüksége áron alul eladó a motorom. Megegyezzünk ez a lényeg!
Ja, Helsinkiig szinte egyenes az út, nem autópálya, széles kétsávos, de szinte nyíl egyenes, 1600 km. Hazafelé Dániától autópálya. Ez is vagy 2000 km. Na nem egészen hazáig, mert Miskolc után van 70 km kétsávos út is szórakozni, előzgetni.
Bár lehet menni mellékúton is, de annyi idő nincs tökölni.
Akarok egy frankó sportdobot csináltatni, de azt hallottam, hogy a rendőrök most már a dobok miatt is elveszik a forgalmikat, mert ezzel is pénz csikarnak ki a népből. Éppen ezért szűkıtővel akarom majd használni, de a kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet érni a szűkitős mefoldással a gyári kipu hangját?
Választ előre is köszönöm.
(Bocs az offért)
Ebböl 5500km utassal ...Eddigi motorokon 250km felett az asszony pajti nem vállalta.De a fazeren mindig ott ült. Kivéve egy Szlovén túrán..
Mindenki döntse el maga,hogy ez jó-e,vagy rossz
te is jól vetted
Ülés-plexi-oldaldobozok tartóval tehát a fél túra csomag
még talán a bukócső is
ezt a motort nem tavaly vetted egerből?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_faz
er-5150012
Bár lehet menni mellékúton is, de annyi idő nincs tökölni.