Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia page.
láttam csináltál találkozási pontot. lehet, hogy akkor én összefuték veled Budaörsön a kúton, mert én meg a Balatonról jövök az M7-esen.
Attól, hogy kicsi vagyok még lehetek tenyeres talpas
Legalábbis ami a tánctudásom illeti. Sokak szerint elég macis
Na tessék gépközelbe engeded a mamát és máris kummog
khmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nem vagy Te pöttöm, ha fel tudsz ülni egy motorra! Különben is a pici édes lányokat szeressük, nem a tenyeres talpas Natasákat.
Áh, én utálok ázni, de megtenném, ha ezen múlna a lábleérésem
Amúgy is jövő hét végén még JÓ idő lesz, esőmentesen
jövőhétvégén megteheted
Ha ez ilyen könnyen menne.. állandóan az esőben áznék
Köszönöm szépen:)
Még egy dolog, amit eleve kizártam, a vezetékezés hibája. Esetleg testelhet, rezgéstől, de ennek valószínűsége igen csekély.
Pedig sanszos, hogy valami Castrol, Repsol stb. lehet a dologban. A MOTULos mereven elzárkózott, hogy ők nem csomagolnak senkinek.
szvsz 10w-50(40) Castrol full. szint. race, MOL, Repsol, Motul bármi mehet bele nem ennyire misztikus ez. Persze láttam már lottó nyertest, az vegyen Yamalubot. (JA én a fullszintes olajakat favorizálom, mert az ásványi romlandó, a félszint meg paraszt vakítás.
Szinte minden Yamaha csak szintet mér. Jeladó olajteknő aljában.
Ja hogy nem tudsz felmászni a motorra(!), mert kinntfelejtetted az esőben és megnőt? Esetleg összementél?
ez komoly probléma! kérem nem röhögni!
Simán van. Mikor viszed? Mikor hozod?
az is jöhet
Ha az Fz6-os hátsó lámpáját kérdezed, akkor: 1 darab 12V 21/5W-os duplaszálas izzó kell bele.
Hát olcsónak nem olcsó az tuti ! A minőségről én nem tudok nyilatkozni,de ha a Yamaha a nevét adja hozzá,biztos nem szar! Én a Kawákba mindig Castrol-t használok,és fullra meg vagyok elégedve vele,van viszont aki szerint egy foslé,bele nem rakná semmibe! A Hondákba Repsol-t szoktunk locsolni,a Suzik-ba Motul-t,a Yamahákba meg mikor mit,de ezentúl be fogom ajánlani a Yamalube-ot,pedig ezen van a legkisebb árrés!
pont 9-es jó csak? 9 és fél méteres nem jó?
Helló,
Van 10db 4literes Motul 5100 10w-40es olajom. 9ezerért adom őket. Ha érdekel valakit akkor katt adatlapra vagy eladó holmikra. De ha válaszolsz erre az üzire, akkor az is jó. sok fajta olaj van jó áron. Ha érdekel kérdezz.
FZS 1000
Örök hálám
Bocsi:::
12V 5W/ 21W x2 tehát egyszerű normál izzó.