Pedig sanszos, hogy valami Castrol, Repsol stb. lehet a dologban. A MOTULos mereven elzárkózott, hogy ők nem csomagolnak senkinek.
szvsz 10w-50(40) Castrol full. szint. race, MOL, Repsol, Motul bármi mehet bele nem ennyire misztikus ez. Persze láttam már lottó nyertest, az vegyen Yamalubot. (JA én a fullszintes olajakat favorizálom, mert az ásványi romlandó, a félszint meg paraszt vakítás.
Hát olcsónak nem olcsó az tuti ! A minőségről én nem tudok nyilatkozni,de ha a Yamaha a nevét adja hozzá,biztos nem szar! Én a Kawákba mindig Castrol-t használok,és fullra meg vagyok elégedve vele,van viszont aki szerint egy foslé,bele nem rakná semmibe! A Hondákba Repsol-t szoktunk locsolni,a Suzik-ba Motul-t,a Yamahákba meg mikor mit,de ezentúl be fogom ajánlani a Yamalube-ot,pedig ezen van a legkisebb árrés!
Helló,
Van 10db 4literes Motul 5100 10w-40es olajom. 9ezerért adom őket. Ha érdekel valakit akkor katt adatlapra vagy eladó holmikra. De ha válaszolsz erre az üzire, akkor az is jó. sok fajta olaj van jó áron. Ha érdekel kérdezz.
láttam csináltál találkozási pontot. lehet, hogy akkor én összefuték veled Budaörsön a kúton, mert én meg a Balatonról jövök az M7-esen.