Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a 17.-eit nézted? Az az amire gondolok? Kár hogy bazi hideg van már pályázni nem? Bryan is hívott Osztrákba, de nem vágom mikorra.
meglássuk, előtte hívlak
Bocs dehogynem. Ötlet nagyon nics. Valami 8.-ai tekergés mocorog távol. 17-én meg valami nyílt napos dolgot hallottam. Csajozok, gyerekezek, kushadok. Nem ugrasz be?
csak baráti csipkelődésnek szántam... de látom, ma nem veszed a lapot
Tudod le sz...rom. Egy jó ideje dühít ahogy ki cs...nek emberekkel, de a fejétől kezdve az ... Sok sok ilyet látsz ha kihúzod a fejed a TV reklámból és körülnézel. Bankok, marketek, szolgáltatók, testületek, kormány, soroljam? Amíg nem akar megtéveszteni nincs vele bajom, csak aztán...
Nem nem olcsó, hanem kurva drága.
Motult vettem legutóbb kevesebb, mint a feléért.

kihúzod a gyufát hétvégére van valami tervezve?
Inkább vitatkozom, hátha lejön a többieknek a parasztvakítás.

1. A Yamaha nem olajat gyárt, csak kiválaszt területileg gyártót.
2. Nem a Yamalube fogja megakadályozni, hogy az olaj fogyjon, ha már fogy.
2.1 Azt kijelenteni, hogy minden 10 éves Yamaha fokozottan olajfogyasztó enyhén szólva is pontatlan, általánosító, és hitelrontó. Nem is igaz. Amúgy 50-100 ezer kilométert futott gépekre sem jellemző kötelezően.
4. Itt ijesztgetni a Fajtársakat ekkora óHéber dumával, és rájuk sózni az extraprofitot hatalmas szemétség, és illetlen, nem fórum közegbe való.
5. Ha az olaj fogyásnak indul, az üzemszerű állapot (persze nem 0,5 liter /1000 km) nem jelenti a gép tönkremenetelét, nem is típus specifikus, hanem az elhasználódás oka. Ez csak hangulatkeltés, az extraprofit realizálásának eszköze.
6. Logikus, ha fogyna, akkor is az olcsóbbat nyakalja, és nem az irreálisan magas árút. (lásd 3)
7. Forumra beírni, bemutatkozás nélkül, adatlap hiányában, arctalanul, ráadásul egy mikroközösséget megtéveszteni, rendkívül illetlen dolog, hogy szépen fejezzem ki magam.

Tisztelettel. Várom alátámasztott indokait.
Marhaság.
Nem 24.000 , hanem 24.990 ! Lehet,hogy nem olcsó,de a motorod sem volt az szerintem. Persze én is tudom,hogy kb fele ennyiből meg lehet úszni a dolgot,meg azt is,hogy a 10 év körüli Yamahák 90%-a nem eszi az olajat,hanem köpi a kipufogón kifele !
Recordról hallottál már? Az is olaj. Aztán az a 110 már nem is tűnik soknak. Nem egy mocit ismertem, jó gazdával 200 fölött is akár. Nem az olaj teszi tönkre a gépet, és nem is az rakja rendbe.
Nem lennék meglepve, ahogy az a moci kinéz!
Most beszéltünk róla éppen, Fukszal is megrakhatod!
A lényeg, hogy legyen benne!
ja, én ajánlom a molt, castrolt. nekem ezek szoktak bennelenni, teljesen jók. ha van pénzed akkor motul is lehet, de sztem ebbe a mociba felesleges....
most van az első olajcsere?
Én odaadom az enyémet
Nem velem, mert én a hátsó lámpát, kipufogót és a fokozatkijelzőt vittem!
Sziasztok! Igaz ez az első hozzászólásom vagyis kérdésem. 2000-évi Fzs600-asom megérett egy olajcserére. Már sok mindenkitől sokféle tippet kaptam olaj téren! De most itt is felvetném a kérdést.
Milyen olajat javasolnátok hozzá?

Üdv.
jaj véletlen elírtam balos kéne mindenből a hátsó idom is köszönöm szépem még 1x:)
Sziasztok:) hatalmas segítség kellene hétvégén egy kedves barátom balesetet szenvedett ugyan ilyen fazer http://motorcycle-web.com/yama...
és baráti áron szüksége lenne 1 fejidomra lámpák nélkül plexivel ,1 jobbos tükörre ,és 1 jobbos olaj deknire(azt hiszem ez a neve) és még 1 hátsó idomra ha valakinek lenne akármi is és megválna tőle kérlek írjatok:) köszönöm szépen további szép estét:)
Csak egy részét, mert az esés után vissza egyből Gyöngyösre és haza. De ha ennyire akartok motort szedni a korlát alól/árokból én nem rontom el a kedvetek
Viccet félre téve, megnézem majd magamnak és más nem tavasszal visszamegyünk
Marad a castrol act evo xtra most 1600 ft a zsu-nál...akcios..
http://www.fuchs-oil.hu/index....

használtam már Hayabusába és jóóó!
Söt ismerősőm Xx-et gyilkol de szó szerint! 110000 km-nél tart..Fuchsot használ (racet)

Na mindegy biztos szar lehet,mert te nem hallottad .
Salgótarján, és Cered között el lehet tüntetni