Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor itt vagy szembe
Én itt vagyok a Gazdálkodó utcában, ez is fel volt túrva, de szerencsére ma végeztek :)
Kitartás!
Pólus biza, a fehér ház

Igen, tegnap meg is jegyeztem magamban, hogy nem megyek egy darabig újpestre ha nem muszáj Eddig ezt nyáron csinálták, hát most ilyenkor kell, had legyen óriásdugó
Pólus most jöttem arról , bentebb jól feldúrták az utat
Én már csak amíg jó idő van, télen meg szar időben nem motorozok. Papírmotoros vagyok Zacky tolni fogja míg rá nem fagy Amúgy a pólustól az M3-ig vagyunk megtalálhatóak.
Köszönöm! Szimpatikus emberkének tűnik, remélem ráér holnap 10 percre. (Ezekből szokott lenni a fél órás beszélgetés )
Egyébként ezentúl különösen nyitott szemmel járok a kerületben, és ha jöttök szembe, csápolok ezerrel.
Látod én már híres vagyok
nem kell félnie senkinek, normál tempó lesz,
itt az a lényeg, hogy megismerjük egymást és motorozzunk egy jót
Egy másik elmélet szerint az igazán jó szerelők elmennek maszeknak, vagy maszekhoz. Ott abból kell megélned amit csinálsz, nem pedig a kötelezően oda vitt járművekből.
Mivel a motorom öreg, soha eszembe se jutott márkaszervízbe vinni, de a kocsival kétszer is előfordult, hogy nagynak tűnő gond volt. Repkedtek a százezres ajánlatok, míg végül kiderült, hogy az egyik esetben egy 1000 forintos, a másikban egy 6000 forintos alkatrész okozza a hibát. Persze ez nem a márkaszervízben derült ki.
Tényleg mindent! "Egy csinos kislány jött hozzám, hogy vizsgáljam meg 250-es Honda Hornetjét."
motorszerelo.com, itt mindent megtalálsz
Mondjuk spontán nem javaslom a kiugrást, mindenképp hívd fel előtte, mert jó előre be van táblázva.
Ha megadod az elérhetőségeket, esetleg pontos címet, holnap kiugrom hozzájuk. Úgyis szeretek Gödöllőre menni, kellemes kis kiruccanás.
Köszönöm a segítséget!
A yamaha worldről lettek itt már taglalva dolgok, nem részletezem tovább. És eddig akinek mondtam a "kellemes" tapasztalatokat csak pislogtak, hogy dehát ők nem ilyennek ismerik a bandát. Mi sem, de hát ez van. Én lemondtam már a márkaszerízekről, főleg ezen tapasztalatokra alapozva, na meg hogy én biztos nem vinném be hondába a japán belpiacos vasam, mert tuti nem láttak még azok olyat, ellenben azt jó drágán

Nem biztos, hogy újra kell szinkronizáltatni, azért gondoltam, hogy megér egy misét megmutatni, mert legrosszabb esetbe mi történik? Elmotorozol pár l benzint és elkér tőled az átnázásárt pár ezret. Legutóbb amikor ott voltam egy R1-et nézett át, komputerre dúgva hibakódot olvasott és még nem tom mit. Már tartott a művelet amikor odaértem és vagy fél óráig még vártam. Ez volt a srácnak 3000 ft-ba.
ehh-ehh
...hát jó lenne ha hoznál csere lábtartót, mert egy szett úgyis lekopik.
Rendben. Majd elötte rádkérdezek.

Más: mennyire durván nyomjátok a kanyarokat ilyenkor? Nem azért mert nem béna vagyok vagy valami, de a kecskén most MEZ4-es gumi van elől-hátul és kicsit tartok tőle, de idén már nem akarom lecserélni.
Aha, akkor már értem, miért van az Asia Center a háttérben a képeken. :)
Azért gondoltam a Yamaha World-re, mert én sajnos még hiszek az olyasmiben, hogy ha már márkaszervíz, akkor értenek hozzá, és gyári szerszámokkal/anyagokkal dolgoznak... De sosem lehet tudni.
Én olyan 20e köré saccolom a mutatványt, mert éppen egy gödöllői Fazer-es kolléga mondta, hogy neki 10e körül volt csak a beállítás.
Azért gyanakszom a karbira, mert mikor szétszedték a szervízben, ahová először vittem, akkor kiderült, hogy az egyik levegőcsavar szét van barmolva. Végül sikerült nekik kibányászni, és elvileg megfelelő helyre állítani, Viszont ez az, amit én már nem tudtam lecsekkolni sajnos. Tény, hogy utána álomszépen ment a motor, de most megint ott vagyok, ahonnan elindultam...
Jó lenne, ha én magam meg tudnám csinálni, de "szinkronozócucc" nélkül egyszerűen nem merem szétszedni a karbit.
Na, majd valami csak lesz, lényeg, hogy még idén menjen a gép.:)
Mellékesen a történethez hozzátartozik, hogy elképzelhető, hogy egy picivel maximalistább vagyok, mint kellene.
Pénteken melózok szombat reggel végzek Pesten. 2 faktor van ami eltántoríthat:
-ha pénteken reggel szar idő van
- ha melós lesz az éjszaka, mert akkor nem biztos hogy jó ötlet bevállalni a kanyargós szakaszokat fáradtan.
Akkor jössz az évadzáróra?
Ha máskor nem a fazer talin találkozunk:)
Te is palotai vagy? Végre valaki innenső feléről a világnak

Ahogy a yamaha worldöt ismerem ez jópár 10 ezrest jelent. Viszont az én szerelőm is yamaha szakértő, Gödöllőn, sokkal nagyobb szakértelemmel és olcsóbb óradíjjal. Nincs sokkal messzebb mint soroksár. Már ha ajánlhatom őt. Mert nem biztos, hogy a karbival van gond, vagy csak azzal...
Köszönöm a dícséretet, a kinézettel szerintem sincs baj. :)
Ma elvittem a gépet a Yamaha Worldbe, ahol kiderült, hogy igazság szerint az lenne a tuti, ha beadnám hozzájuk teljes karbitisztításra+szinkronra. Elvileg van nekik valami spéci lötty, ami vadi újra kitisztítja a karbit. Sajnos árajánlatot nem kaptam a dologra, de szerintem majd tavasszal térek vissza rá. Most amúgy is fékbetétcsere esedékes.
Csak az zavar, hogy tudom, hogy amikor kész volt a szinkron, akkor látványosan jobb volt a motor. Na mind1.
Egyébként van köztetek 15. kerület közeli FZS600 tulaj, aki szeret szabadidejében motorokról csevegni? Szívesen meghallgatnék egy hasonló járgányt, hogy hogy jár alapjáraton. Bár lehet egyszerűbb lenne elmennem egy Fazer-es találkozóra. :)
Sőt, rákérdezek, hogy nincs-e itt az a "kolléga", aki a BME-re jár egy "kockalámpás" fekete FZS600-zal?
Üdv!
Kihagyok néha mióta belém vágott a villám...
Már beszéltük egy szürke FZS 600-as 2001-es
Milyen motorod van? Lehet, hogy látásból ismerlek.