Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma gumiztattam át esőgumira,,,
Peti, szombaton vinnél Te egy potyautast?
Ha felpakolom én, nem fogom tudni tartani a tempót.
Jos átküldöd?
Szerintem kezdi felismerni saját határait.
Van ismim aki tavaly ilyenkor vizsgázott A korlátlant. Eddig csak 2x törte össze a gépét ropira, és rakta talpra full karbonnal, stb... Szegény családja nem tudom mit eszik
A barátnőm apjának 10 éve VFR RC36-ja volt. Eladta. Azután mostanáig egy 600-as Intruder. Pár hete ezt is eladta. Múlt héten vett egy fél éves Honda SW-T 400-at.

A korral járó agyi leépülés egyértelmű jelei...
első soroddal valahogy nagyon egyetértek, főleg ha teljesen ki van herélve, be is tiltanám őket
szombat
Igen, logaritmikus, mert így adja vissza kb. lineárisan a hangerőt. De én sem emlékszem, hogyan volt pontosan. Google a barátunk, Wiki a barátnőnk Sőt a távolság sem mindegy, ezért egy ilyen igazoltatáskori zajmérés pontossága elég kétséges...
Szombatra ócsóbb lesz a benzin. Leszerveztem.
Jah, mint a Richter skála, nem mindegy, hogy 4-es vagy 5-ös errősségű az a földrengés
Nem azé a 2 pengőért, de a deciBel skála logaritmikus, és az a 9 dB pont 3x hangosabb ha jól emlékszem Most nem kell lefaragni a fejem, de nincs kedvem utána nézni.
Hát egy intruder jobb is ha csendes,ritka ocsmány hangjuk van a csoppereknek-cruisereknek! Szerintem.

Cimbi elkapta élete munkáját osztrákban,leinti a zsaru 2 hete, (Ducati monster)nem gyári(ducati performance) na akkor megmérjük! Elő a bazseva méri(3500-on mérik)98 decibel lehet! Alulról éppen surolta,megúszta! Azt mondja nálunk nincs ilyen a műszaki v. mint ez az ellenőrzés volt ott kint!
Ez sajnos néha nálunk is igaz, ha a rendőr büntetni akar, akkor mindegy, hogy milyen a zoknid, úgyis beleköt.
Nagycsecsű, de férfi kb 130kg, és egy 1500-as Intruderrel volt
Nálunk. Csak nyugatra ne menj, mert ott még azért is fizetsz, hogy milyen színű a zoknid, ha a rendőr meg akar büntetni.

Ismerős mesélte, hogy egy osztrák rendőr a zsír új CBR600F-jén lévő GYÁRI, hondás, e betűs, csicsamintás akármis dob miatt akarta lehúzni. Ő meg mondta, hogy nem fizeti ki és nyaljon sót. Ácsorgott az út mellett egy darabig, majd elhúzott. A rosszabbik eset, ha be is viteti a vasad a kötsöge...
Az az ismerősöd valószínűleg egy nagycsecsű jány volt,a rendőr meg hegeszteni akart!
Szia! Ha bevizsgált, elvileg hangosabb is, de csak egy picit, pl. 91 helyett 100 dB, ami nem nagy de érezhető különbség. Ha "E" betűset veszel, nem nagyon kötekednek (még), hogy benne van-e a fojtás. Van olyan ismerősöm, akit a rendőr szidott le, hogy halk a motorja...
nekem már nem nyílik meg a link, de dobozok érdekelnénnék ha meggondolod magad hogy külön adod, tárgyalhatunk róla!
Hát én se
Csak a tommotnál ennyi

vannak más opciok is..
Rendben!
Nekem nagyon bejön, mivel a motorral vettem, így elszenvedem ha meg kellene csináltatni nem adnék érte közel 100.000 Ft-ot.
Mi kispályások vagyunk..550 a napi rekordunk..

ha lesz elképzelés árakról a tartozékokkal kapcsolatban,majd értesits..aztán meglátjuk
btibi10@freemail.hu

sziasztok
Szia,
Gondolom a zselés ülés nélkülözhetetlen egy ekkora úthoz már egy nap alatt? Megéri amúgy megcsináltatni ér annyival többet mint amennyivel drágább?
Csak bátor Idén 1400 km-t nyomtunk le hazafelé a cimborámmal igaz autó pályán, de végig kellett ülni...ez volt nekem a leghosszabb távom. Kifelé két napot mentünk első nap vége a dolomitokban volt 840 km körül, az sem volt semmi.
bocsi a 250km távnak gondoltam.,hogy ennyit már nem szívesen ült a hayabusán...

Azért szereti a száguldást.. 100 felett kezdi élvezni....... 270 km/h a legtöbb amit utasként volt alkalma kiprobálni...(hayabusával)..