Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem is van! Csak olyan mintha, de nem! Utcán szerintem mindenkinek összejön valamennyi. Akinek nem, az meg a donor.
Waoooo! Bár nem tudom mi az a Fuksz Kutya neve némileg garancia, de akkor is maradok olyannál amiről már hallottam, mivel vénember vagyok, és a csodákban már régen nem hiszek, csak az árakban. MOL lesz bele megin, csak a 10w-50. Bőven elég. És occó.
ŐŐŐŐŐŐ.Van tőle csoda nem is kicsi!
Nem visszariad, hanem megmutat! Nehogymá babonás légy! Te legalább ismered azt az utat közelről!
majrecsik? Valamiert mindegyikotoknek van,muszaj lesz nekem is szerezni
Fuchsból mindez kedvezménnyel 9200 ..ja ez is full szint..
hüjje majrécsík kabbe
LASSÚ MENET LESZ!
Mennék én is a kis márkaidegen vasammal, de a 24-esen kezdtem az idei szezont egy eséssel. Asszem maradok benzintyúk, legalább nem tartok fel senkit
Grat! 24 eFt 4 liter szintetikus! Ez igen ez királyság! E nélkül nem is működik a gépem ugyi? A Rotakapámba is ezt kérek!
sikerult kivalasztani azt a hetveget amely nekem pont NEM Jo
Nem röhög feliratkozik!
hello
Fuchs silkoline tapasztalat valakinek ?Fazer 1000
Az a csávó a givi konzolt vitte...
Nem :) de most így alalult...
Hello, akkor veled talalkoztam Jezusunknal? En vettem meg a taskajat es kozeptamaszat.
Nepperkedsz?
Sziasztok,
Ma elkelt a Kawa.
Valszeg az évadzáró az már bukó nekem :(
Olyan jó árat kaptam rá hogy nem tudtam visszautasítani.
Jön helyette egy Hornet :)
És nekem is ilyen dobom van, bár az enyém Jézustól származik!
Itt a fórumon Olivérnek van iluen dobja. Ha valami kérdésed van Ő tud segíteni.
Valahogyan én is így gondolom, nem nekem kell, csak a barátomnak említettem (akinek fz6-osa van), hogy láttam, valahol ilyen kipufogó "átalakítást"! Köszi
PRC kipufogó a cég neve, aki végez ilyet. Ha jól emlékszem 35-ért alakítják át és nagy csoda nincs tőle. Olyan 60 körül már kapsz rá rendes dobot
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, abban, hogy valahol láttam egy képet arról, hogy FZ6-nak a gyári kipufogóját (dobját) átalakították, hogy hangosabb legyen. Erről a folyamatról valaki rakott föl egy-két képet. Nem tudjátok, hogy ki volt az esetleg nincs meg valakinek, aki megosztaná velem?

Ha jól emlékszem az ülés alatt lévő dobot kettévágták a benne lévő járatokat kivágták, illetve a gyári szűkítést kivették belőle, és utána újra összehegesztették. Rémlik valakinek valami?

Segítséget előre is köszönöm !

Üdv