Waoooo! Bár nem tudom mi az a Fuksz Kutya neve némileg garancia, de akkor is maradok olyannál amiről már hallottam, mivel vénember vagyok, és a csodákban már régen nem hiszek, csak az árakban. MOL lesz bele megin, csak a 10w-50. Bőven elég. És occó.
Sziasztok,
Ma elkelt a Kawa.
Valszeg az évadzáró az már bukó nekem :(
Olyan jó árat kaptam rá hogy nem tudtam visszautasítani.
Jön helyette egy Hornet :)
Valahogyan én is így gondolom, nem nekem kell, csak a barátomnak említettem (akinek fz6-osa van), hogy láttam, valahol ilyen kipufogó "átalakítást"! Köszi
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, abban, hogy valahol láttam egy képet arról, hogy FZ6-nak a gyári kipufogóját (dobját) átalakították, hogy hangosabb legyen. Erről a folyamatról valaki rakott föl egy-két képet. Nem tudjátok, hogy ki volt az esetleg nincs meg valakinek, aki megosztaná velem?
Ha jól emlékszem az ülés alatt lévő dobot kettévágták a benne lévő járatokat kivágták, illetve a gyári szűkítést kivették belőle, és utána újra összehegesztették. Rémlik valakinek valami?
Fuchs silkoline tapasztalat valakinek ?Fazer 1000
Ma elkelt a Kawa.
Valszeg az évadzáró az már bukó nekem :(
Olyan jó árat kaptam rá hogy nem tudtam visszautasítani.
Jön helyette egy Hornet :)
A segítségeteket szeretném kérni, abban, hogy valahol láttam egy képet arról, hogy FZ6-nak a gyári kipufogóját (dobját) átalakították, hogy hangosabb legyen. Erről a folyamatról valaki rakott föl egy-két képet. Nem tudjátok, hogy ki volt az esetleg nincs meg valakinek, aki megosztaná velem?
Ha jól emlékszem az ülés alatt lévő dobot kettévágták a benne lévő járatokat kivágták, illetve a gyári szűkítést kivették belőle, és utána újra összehegesztették. Rémlik valakinek valami?
Segítséget előre is köszönöm !
Üdv