Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma valaki valamerre?
Próbàltam, de nagyon flegma emberekkel van tele így maradok itt. Továbbra is túrázni akarok jövőre így szeretnék majd Veletek néha elmenni gurulni és nem akarok semmi infóról lemaradni.
Innentől kezdve lehet érdemesebb lenne át-átjárni a Kawásokhoz, szerintem elég sok a típusspecifikus dolog.
Köszönöm bár nem ez volt a terv....
Tudtok ajánlani valami olcsó és jó fékbetétet? Nekem a TL-be APracing volt nem volt Vele bajom.
U.i.: Csapattársam 750-ért hirdeti ZX9R-jét, 2001-es az is. Panaszkodott, hogy lent van a típusnak az ára, meg úgy az egész piacnak. Bezzeg a kiegészítők csak drágulnak.
Ma Mezőberényben láttam 1-2 szép Fazert, meg egy pár motor különlegességet, legalábbis olyat, ami nem jön mindennap szembe veled az Alföldön.
Na, így vagy úgy, de csak cseréltél, gratulálok az új motorodhoz.
Sziasztok.
Igen érdekes, hogy megkapható 1.800000ft-ra átszámolva. Itthon az új, 2.1milla, az idomos 2.4. A Zakarnál van egy idomos teszt gép 1000km-el extrákkal(bódis, mini index, bukógomba, hasidom)2.3milláért. Az extrák nélkül adnák oda 2milláért, de akkor már nagyon ár alatt számolnák be a motorodat.-szegény kereskedő...
Szerintem senki sem veszi meg ezeket a gépeket ilyen áron. Viszont nem értem miből élnek meg még mindig ezek a szalonok?
Peti, idáig úgy néz ki, hogy október első vagy 2. hétvégéjén lesz egy nagy Nógrád, Borsod, Heves megyei körút.
Csak érdekességként: Angliában az FZ8 most akcióban 5500 font a 8000 helyett. Egész kellemes leárazás.
Olyan kérdésem lenne a kedves szervezők felé, hogy van-e fejlemény a Fazer évadzáróval kapcsolatban ?
Köszi a gyors válaszokat megnézzük ma a fesz szabályzót,bontottat érdemes belőle venni? :)

Xenon az nincsen benne (sajnos).

Magamról: tavaly kezdtem motorzni, elöször vettem egy SV-t amit a tavaly áprilisi szériéban tőlem is elloptak :((
utána kaptam külcsön egy 600 fazer és nagyon megszerettem ugyhogy idén sikerült egyre szerttennem :)
Jahh és pár infó sem ártana magadról esetleg fotó...
Szia,

A probléma megoldása egyszerű! Cseréld ki a feszültség szabályozódat az okozza a hibajelenséget. Sajnos egy idő után elfárad. két alternatíva lehet még... ellenőrizd a saruk oxidációmentességét kis százalékban a nem megfelelő kontakt is okozhat ilyen hibát. Ne mókolj vele! nem éri meg. Végső esetként az állórészed mehet haza de erre nagyon kicsi az esély. Úgy tudom 3 vezeték jön fel a generátorról. Mindegyiken ha jól tudom 60-70 volt között kell feljöjjön a feszkó. Ellenőrizd úgy hogy a mérő két pólusát felváltva rakd a vezeték végére. Így tudod kimérni a kijövő feszkót.
Remélem tudtam segíteni!
Délelőtt dobok fel képeket.
Xenon van benne? Nekem a TL-nél az csinálta ezt.....
Sziasztok

Van egy kisebb elektromos jellego problemam a fazer-emmel (regi fajta karbis) meg pedig hogy jaro motornal az aksit csak akkor tolti a gep ha vilagitas nincsen felkapcsolva, felkapcsolt vilagitasnal csak 12v- ot mutat. Illetve csinalt olyat is hogy ki nullazta a napi szamlalot, az orat es minden muszert bekapcsolt menet kozben (mint az aksi ki es bekotese utan). A motor amugy pocre indul...

Talalkozott valaki esetleg hasonolo problemaval, vagy tudja valaki esetleg hogy mi okozhatja ezt a zavart?

Nagyon Koszi

Tibi
Szegény fickót nagyon sajnálom. Amikor le volt papirozva és indultam el a motorral a kislánya kirohant és sírva rohant az apjához ne vigyék el a motort :(
Nem volt még ilyenben részem nagyon szomorú volt az egész.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az ismerőst pedig sajnálom.
Képeket követelek!

Grat a gépezethez! Kicsit más tészta, mint a Hornet vagy a Fazer. Szerintem nyomj le vele egy szezont, akkor elmondhatod, hogy volt ilyen is! Még most néhány hétig talán lesz jó idő, addig azért kendd el a száját!
Sziasztok. Ma felhívott após jelőltem, hogy a barátja sajnos komoly beteg és eladná a motorját fillérekért és a motor meg nagyon pöpec. Elmentem megnézni és tényleg nagyon egyben van a vas. Kawasaki ZX6R-ről van szó 2001-es évjáratról van szó. Tényleg nagyon patyolat a gép. Az ára 500eFt. Sajnos a fickó tényleg komoly beteg. Nem tudtam otthagyni a mocit. Vagy eladom vagy lenyomok vele egy szezont még nem tudom. Ez történt ma srácok.
Nem tudtam, sajnálom!
Ááá, messze van, meg nem valami kanyargós az út odáig. Akkor már inkább Lillafüred.
Júli 9 ei baleset azóta mondhatni h jól vagy csak még sántikálok egy kicsit de amúgy oksa!
Mezobereny?