Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is elkeserítettek lejebb is vittem az árat, bízom benne h azért el kel.De elég szomorúnak tartom h ennyit ér!De ez van!Ha más nem marad darabokba eladom!
Sajnos ez ilyen. A szinkron, egy gázfröccs után képes elmászni. Kikopik a karbi. Ennek csak alapjáraton van jelentősége. Lehet rajta segíteni, ha a karbit és még sok mindent szépen sorban rendbe raksz. Azt a gépet meg is éri rendberakni. Gyönyörű!
Ok
Szia!
Én is gondolkodom rajta, de én csak Pesten tudok csatlakozni, max haza együtt jövünk Kecskemétre
Goimóval beszéld meg!
hát akkor phase-val felmotoroztok.
Nekem is legkésöbb 7-kor el kell indulnom, hogy ott legyek 8:30-ra aznap a kúton.
Jól bevállalta, én nem tudok lefeküdni 7-kor, hogy másnap 4-kor kipihenten keljek, fáradt motorozásból pedig nem sül ki semmi jó.
mondanivalómnak köze sincs a balesethez,
vele azt akartam hangsúlyozni,hogy Ő Makóról motorozott fel ,több fazeres túrára és mentünk Szlovákiába, s ment haza,,,
Nem értem mire gondolsz, célzol. Petit egy szerencsétlen és nagyon komoly közúti baleset érte. Amit tudok az esetéről, ahhoz nem kellett az Alföldön lennie.
bocsáss meg, ha megbántottalak. gyere te is motorozz velünk nem tudom, hogy mi az akadálya ? kicsit korán kell kelni, hogy odaérj a kúthoz azt kész...
Te meg hiába húzod a szádat,hogy alföldi gyerek vagy,
Peti aki most törte össze a motorját, nem egy fazer túrán volt, ha jól tudom Makói....
Elképzelem magam előtt, ahogy egy 50 fős túra mindegyik tagja koptatóig dönti a motort és úgy megy évadzáró túrára. Azt hiszem ezek nem erről szólnak, hiába powerkedsz.
...kerestek valami délmagyarországi külvárosi körforgalmat aztán koptattok lábtartóig mint az állat... délben délibáb+kaja du essőőben haza. azt cső.........
Én személyes örülök, hogy néhányaknak az a legnagyobb problémája, hogy nem tudja, melyik szabadidős programra menjen.
LÁMAAAAAAAA
uhh most én nagy bajban vagyok lehet, mert ha a varadero évedzárót is átteszik arra a hétvégére akkor nemtom mi legyen.. mert az általában két napos szokott lenni.. de az is lehet idén nem lesz.. egyenlőre nem regelek.
mert ugye az alföldön jósok a kanyar :D
Amúgy valaki nem jön innen az alföldről a túrára? Elmehetnénk ketten (vagy többen) az indulópontra.... én Kecskemétről megyek.
Azt megkérdezhetem, hogy Karuval mi történt? Nem ismertem Őt, de már többször említettétek a nevét.
Felíratkoztam
Dehogy gáz, gyere...