Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

ennyire nincs ára a fazernak ? :O
Csak a csirkeszárnyasok
hmm.. nem gondolná az ember, hogy van olyan motor amin nincsenek hangvillát és jól teljesít...
Sziasztok,
Visszamondta a vevőm a moci megvásárlását így tegnap este meg ma reggel gyorsan meg is cvsináltam rajta a nagyszerviz és így már most biztosra mondhatom, hogy jövő héten szombaton megyek Veletek. (kawát levettem a netről nem fogom eladni ma annyira jól teljesített )
Szia.
Ha 07:45-re kell a Budaörsi kúton lenni, akkor szerintem 07:15-kor a Fehérvárnál lévő Shell kúton leszek a felfelé menő oldalon. Akkor te is légy ott. (Ahol az autópálya keresztezi a 62-es utat ott van ez a kút, de ezt te jobban tudod.)
Nem a szégyen csak az Őőrültek háza miatt! Mennek akár 145-el is és lökdösődnek. Kész életveszély. Hátmég ha én is felmegyek. Oszt mikor járnál ebben a magasságban? Értem Agárd- Szfv kelet lehajtó esik útba...
-á+é
persze, hogy M7... nem szégyen az. :)
Gondolj bele akik a NordKapp-ra mennek motorral azok is érintenek autópályát itt-ott amíg el nem érik Norvágiát. Biztos Krisztián is így volt ezzel, mondjuk mi csak a Mátrába megyünk
Szegénykém megfázott. Attol krehál ennyire.
Tánc ? Ugyanmár! A Natasa típusu nőkkel szántani szoktak, nem táncolni. Viszont leér a lábuk az URAL hátsó üléséről is.
Hoppá! Az nem Fehérváron keresztül van hadu utu? Pályázol? Lehet akkor becsatlakozok mégis.
Ha nem Danuvián van akkor igen!
régi kép is jó?
Esetleg valaki nem tudna egy pár fotót feldobni az FZS Givi típusú oldaldoboz konzoljáról?
Nem sokkal, de valóban gyorsabb voltál, viszont mindketten "megoldottuk" a problémát! A "Kisgyerek " helyett, hiába az élettapasztalat sokat számít!
gyorsabb voltam
Ákoska nem ismered a hiányzás fogalmát, egy napot a szülők meg a motoroscimborák is tudnak igazolni!
nem hiszem el hogy nem ismered a Lógás, azaz iskolakerülés fogalmát nem olyan vagy te....
azt már régebben kellett volna
télleg gyere má ne kéresd magad téééé mer összeverlek és körbemotorozlak
aznap suliban vagyok
OK ott leszek
nem beszól, jön
ménemholnapvan? picsábaispéter