Ha alkalmas lesz az időpont, én is benevezek. Mekkora szokott lenni a tempó? Én elég nyugdíjasan közlekedek, nem akarok se elnyalni a sietségben, se feltartani senkit..
Afelől érdeklődnék, hogy szerintetek karbiszinkron után van-e olyan csavar, ami esetleg el tud rázódni a helyéről?
Mert 3000km-rel ezelőtt csináltattam szinkront, szépen meg is szűnt a zörgések nagyrésze, nomeg sokkal jobb lett az egész motor, most meg megint ugyan úgy zörög-csörög- össze-vissza jár...
Akkor volt probléma az egyik levegő csavarral, meg volt rajta sérülve a menet, meg az O gyűrűk sem lettek cserélve rajtuk...
Vajon lehet-e ez a hiba oka?
Attól félek, ha most megint beállíttatom, akkor pár km után megint elállítódik.
Üdv mindenkinek!
Már régóta van lehetőség arra, hogy ne emberek írják a programot.
Egy CAD rajz alapján a számítógép generál egy programot hozzá(CAM).
Nyilván ahhoz is érteni kell bekonfigurálni...
FZS 600 tulajok, van néhány kopottas alkatrész (plexi, ülés, kapaszkodó) az adatlapomon Eladó holmik között, ha valaki innen jelentkezne, természetesen beakciózzuk a dolgot.
üdv.ma voltam ismét Mariazell-ben és eső nélkül megúsztam :)
reggel fél kilenctől este 6 -ig kb egy óra volt amit nem motoron ültem -nem is értem ennyi motorozás után hogy lehet másnap újra felülni a motorra :) mindenem fáj (nem vagyok hozzászokva )két kép hátha valaki kedvet kap -nekem nagy élmény volt és jövőre ugyanezen az útvonalon újra nekivágok ,annyi a kanyar ,hogy az motorosoknak nincs is nagyon ideje inteni egymásnak .ha valakit érdekel az útvonal akkor holnap elkészítem .
Ááááá ez csak a döglődő nyugat újabb ópiuma! Ne zavarja meg gazdasági szabadságharcos elkötelezettségeteket hogy a gaz ángliusok (akiknek a szeme sem áll jól) ilyen trükkökkel akarnak átverni. Mi bizony még az áfát is felnyomjuk hogy jól megmutassuk nekik milyen öntudatosak vagyunk!
Ja és ezennel 3 heti napi háromszori vezeklésre ítéllek az alaptörvény asztalánál!
Szivesen megismerném a csapatot....