Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz ha én is elmegyek?
Szivesen megismerném a csapatot....
Az szééép.
Na, kiszorított Alföldiek, szervezünk egy Dél-Mo-i Fazer évadzáró túrát?
Fazer évadzáró 2011:

JELENTKEZZ ITT!
Ha alkalmas lesz az időpont, én is benevezek. Mekkora szokott lenni a tempó? Én elég nyugdíjasan közlekedek, nem akarok se elnyalni a sietségben, se feltartani senkit..
Milyen útvonalon szoktatok menni? Általában.
Sziasztok!

Afelől érdeklődnék, hogy szerintetek karbiszinkron után van-e olyan csavar, ami esetleg el tud rázódni a helyéről?
Mert 3000km-rel ezelőtt csináltattam szinkront, szépen meg is szűnt a zörgések nagyrésze, nomeg sokkal jobb lett az egész motor, most meg megint ugyan úgy zörög-csörög- össze-vissza jár...
Akkor volt probléma az egyik levegő csavarral, meg volt rajta sérülve a menet, meg az O gyűrűk sem lettek cserélve rajtuk...
Vajon lehet-e ez a hiba oka?
Attól félek, ha most megint beállíttatom, akkor pár km után megint elállítódik.
Üdv mindenkinek!
hamarosan megtudod! percek kérdése
Oli,Peti
mikor lessz az évadzáró? ? ? ? ? ?
ennyiért nem fogod tudni eladni, ha igen nagy mákod van,

én 100 e ft ért vettem egy ugyanilyen motort,blokk nélkül..
vállaljuk a felújítását! és vezérlő cserét!
Nálunk még van 2db EEN-400 Hunor vezérléssel...
na igen én még annó a HUNOR-on tanultam
Már régóta van lehetőség arra, hogy ne emberek írják a programot.
Egy CAD rajz alapján a számítógép generál egy programot hozzá(CAM).
Nyilván ahhoz is érteni kell bekonfigurálni...
Mélyen és őszintén csodálom azt az embert aki megtudja írni ennek a cucnak a cnc progiját!
Arról a bukóról láttam a filmet ahogy készült...

http://youtu.be/KDPA06D1r_8
..szó se róla tegnap volt élet arrafelé
(ez nem tegnap készült ,csak találtam )
http://youtu.be/_a3IP9bSris
Ejj de ismerős ez a fogadó! Vaksötétben jártam itt, éjfélkor. Hideg volt.
FZS 600 tulajok, van néhány kopottas alkatrész (plexi, ülés, kapaszkodó) az adatlapomon Eladó holmik között, ha valaki innen jelentkezne, természetesen beakciózzuk a dolgot.
emo-s találkozó
Hannover!
Hol jartal Hamburgba? Vettel vmi vasarfiat?
Megjöttem!
üdv.ma voltam ismét Mariazell-ben és eső nélkül megúsztam :)
reggel fél kilenctől este 6 -ig kb egy óra volt amit nem motoron ültem -nem is értem ennyi motorozás után hogy lehet másnap újra felülni a motorra :) mindenem fáj (nem vagyok hozzászokva )két kép hátha valaki kedvet kap -nekem nagy élmény volt és jövőre ugyanezen az útvonalon újra nekivágok ,annyi a kanyar ,hogy az motorosoknak nincs is nagyon ideje inteni egymásnak .ha valakit érdekel az útvonal akkor holnap elkészítem .
Első hét lécci lécci léci! :D
Második hétvégén osztálytalálkozóm lesz.
Ááááá ez csak a döglődő nyugat újabb ópiuma! Ne zavarja meg gazdasági szabadságharcos elkötelezettségeteket hogy a gaz ángliusok (akiknek a szeme sem áll jól) ilyen trükkökkel akarnak átverni. Mi bizony még az áfát is felnyomjuk hogy jól megmutassuk nekik milyen öntudatosak vagyunk!

Ja és ezennel 3 heti napi háromszori vezeklésre ítéllek az alaptörvény asztalánál!