Igen, pont ezért gondoltam az előbbi kifejezésre, de mint kiderült, helytelenül.
Legutóbb néztem egy angol-angol filmet, ott a rendőrségi furgont "Bully Van"-nak nevezték, ki gondolta volna, ha nem látja a képsorokat.
Ezekkel a túramotorokkal nagyon jól lehet Speedkillerkedni. Mondjuk a legjobb ilyenre talán a GS1200. Én spec. ismerek olyat aki a Varaderójával azt élvezi, hogy kanyarban a gyorsasági motorosokat előzgeti, alázza le őket.. persze aztán az egyenesben lehagyják, de aztán jön a következő kanyar... :P
A BMW-n nem csak látványos, de hasznos cafrangok is vannak. A giroszkópos adaptív fényszórója az brutális. A futómű elképesztő. Az 577-en nem tudtam levakarni magamról, úgy jött azzal a naszáddal. A baj vele csak annyi, hogy ezzel végképp nem mozognék a városban, kint meg nem lehet kihasználni, vagy vellázhatnám a csekkeket. Tehát egy erős túlzás a gép. Nincs olyan hosszú utazás, amire nélkülözhetetlen lehet. A CB meg kuriózum, ahogy a Bking is.
Ausztriában, mikor az első legújabb K szériás BMW jött szembe velem, nem tudtam mit látok. Aztán pihinél mondták, hogy milyen gép is volt ez, nagyon durván futurisztikus volt szemből! Ergo pár jányt biztos elkap, míg a CB1100 kissé retro, így aki nem ért hozzá, hogy egy új gépet lát, símán hiheti, hogy régi konstrukció. Szerintem.
Hááát szerintem.. a K1600GT árából min. 2db CB1100 kijönne.
Aztán hogy melyik a szebb, melyik után pörögnének jobban a jányok az ugye izlés kérdése.
Talán elmondhatjuk végre, hogy nem csak a Japánok gyártanak használható(!) motorokat.
Az új-é tényleg kocka....elöl sem sokkal jobb....a békáról 800km után úgy szálltam le, hogy akár mentem volna tovább, de az sv már 600 után kínszenvedés...
Legutóbb néztem egy angol-angol filmet, ott a rendőrségi furgont "Bully Van"-nak nevezték, ki gondolta volna, ha nem látja a képsorokat.
Sajnos engem is elért ez a dolog és így a drága is eladó lett!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6s-5128934
Még a magyarázattal sem.
Ezek tudnak valamit:
http://youtu.be/TqKShV-iN5M
Sztem kettő nem jönne ki 7 millióból..persze ezt csak hasra ütésre mondom.
Am a mugen változat jön be.. ha már lúd
[Ez olyan, mint a painkiller (=fájdalomölő), fájdalomcsillapító.]
Aztán hogy melyik a szebb, melyik után pörögnének jobban a jányok az ugye izlés kérdése.
Talán elmondhatjuk végre, hogy nem csak a Japánok gyártanak használható(!) motorokat.