Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Majd lehet rácsörgök. 2-3 hét múlva jön össze a lőszer.
Így már értem!
nem a győzelem a részvét hanem a foontos !
egy naked gép ami 200 lóerőt nyom ! kérdem én minek ?
mert a halyabusa oké arra rá lehet feküdni és egy nagyonjó túramotor de ezzel én nem vágnék neki olyan túráknak amivel a fazeremmel.
Üdv Laci!
Múltkor Törökbálinton beszélgettem egy motorossal, neki van egy eladó 900-as Hornetje. Igazából a tulajt nem ismerem, a motort sem láttam, de ha érdekel egy szemlét megér a dolog, látszott rajta, hogy nagyon el szeretné adni, ami komoly alkuval is járhat...
Itt a száma: 06/20 447 2538
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a divat iránt érzékenyek egyik legjobb választása. A gép mindenképp egyedi, a mai trendeknek megfelelően tervezték a dizájnerek. Az próbálók/tulajok 100%-ától (nagyon komoly arány!) azt hallottam, hogy kiválóan motorozható, ezt egy-két Fazeres is megerősítette. Problem? Nyilván nem neked készült...
Ha új motorral szeretném, hogy megnézzenek hozatnék japánból egy CB1100-at (szebb új motor most nem nagyon van).. tucat BMW, piha
divatmotorosk legjobb választása
Ez a gép egy ismerősömé és épp eladó. "Meglátni és megszeretni" volt. Csak elfantáziálgattam egyébként. Hatalmas erő van benne, nem nekem való egyelőre. Ráadásul dobozokkal csúnyán néz ki, én pedig ragaszkodnék egy dobozolható motorhoz (bár nem úgy, mint a dobozos R6... ) Szóval azért mondtam, hogy valami mellé venném egy szebb jövőben.
Lehet, hogy jobb motor....az ára is jobb.....bár ma már elég drága lett a béka is újonnan, de amikor a "válság" volt lehetett 2.1m-ért is kapni, de 2.3 körül sokan vettek....
merete? Nem nagyobb az FZ-nel!
Muanyag, de megis 240kg... A K1300R ami szerintem 3x jobb motor a maga nemeben szinten hasonlo tomeg, pedig kardanos, kiporgesgatloval, abs-el, mindamellett nagyobb tankkal, s meg jobban is pakolhato. Hmm
Na ja, néhol még olcsóbban is... ....amúgy valamiért nem lett egy sikermodell itthon, sokan féltek a méretétől ahogy mondták, de aki kipróbálta az többé nem mondott ilyet...
Kinek mi a drága. Ennyiért már autót is lehet kapni, nem is szart
1,8-1,9-ert mar lehet jokat kapni minimal km-el.
Akkor rosszul emlékszem
Yamaha XT? Rotaxos? Nincs gond? Mert Yamaha. Nem Roti. Végülis a Roti sem rossz motor, a... egy két típushoz képest.
Nekem mintha rémlene, hogy a korábbi XT-k rotaxosak és azokkal sincs gond. Vagy rosszul emlékszem?
áááá, elég olcsón is hozzá lehet jutni.....
Nekem is nagyon teszik csak kár, hogy borzasztó drága
Ja az új Pegákra gondolsz? Természetesen az nem Rotax, az Yamika.
És az XT blokk?
Minden 1 és 2 hengeres blokk a BMW-nél Rotax. A KTM is. Meg a Pega. Hadd ne mondjak semmit.
A Béka a maga kategóriájában igen jó a 184LE-vel és a viszonylag könnyű súlyával....elég szélesnek tűnik, de a tank mellett mineúden csak műanyag és egész könnyen motorozható na meg a akit érdekel a fogyasztás annak nem mindegy, hogy 160-as tempóig 5.5-el elmegy, de 2 kiló körül sem eszik 7-nél többet....
Ha megtudod indokolni, hogy miert kell 174 loero elfogadom, hogy B-Kingre vagysz. De azert annal van praktikusabb, hasonlo erovel biro, nagyobb tankkal rendelkezo nem Suzuki is az is 100as.