Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Prosztó gyári szet gyakran fordul elő occó áron. Ismételhető.
BT23. 8000 km benne. Nem látható lényegi kopás. Mintha új lenne. Pályázható, jól tapad. Bírja az esőt is, és s fehér aszfaltot. Erővel felszakítható, gáz, fék. Extrém tapadás nincs, de ami kell megvan. Majd 20 körül, ha annyit bír, hallelúja, haleluja! (lehetséges) Ja és 45 volt a pár!
Vigyázz mit válaszólsz fogos kérdés.....

Az én vásárlásom bármikor megismételhető.
A tiéd?
Ez jó hír. Holnap megjön az enyém is.
Más: BT023-ban mennyi km van és mi a tapasztalat?
Vagy küldd el mailbe
Krisztián, ha van időd légyszíves töltsd fel azt a pár képet amit tegnap csináltál. . .
Nekem van. Fénymérővel igazolhatóan fényesebb, a megadott értékkel (60%, 100%). A Xenont azért messze nem éri el, viszont sok haverom szenved trafóval, Xenon izzóval. Amúgy meg LEGÁLIS.
Erről én is tudnék mesélni...
Én 7000 ft-ért vettem fékbetétszettet, gyárit, 3 párat, itt magyarországon.
Sziasztok,
Próbált már valaki xenon gázzal töltött ízzót a mocijába? Állítólag picivel marad el a normál xenon szettek fényerejétől, de közben meg legális.
Válaszokat előre is köszönöm.
Szó szerint így kell tenni, de a vámhatár szállítási költséggel együtt 12 eFt. Maradtam már alatta. Az ámerikai (és az occó Kinai) is helyből tudja, hogy alacsonyértékkel, vagy ajándék küldjön cumót. Az eszesebb vámos azonban húúú de beletud nyúlni!
Kabe. Laszel (vagy ha így folytatod, NEM! ) még Te is 50. Azt meggondolod mit miért teszel + vagy nem.
Nem annyira vészes az. Utána kell nézni, de talán 170 eurós értékhatárig nincs vám.
Én eddig csak laptopra fizettem vámot. Bőrdzsekire, fékbetétre nem.
Az ilyen nagy, mindenhova szállító cégeknek meg általában elég jó szállítási tarifájuk szokott lenni. A bőrdzseki pl. egy elég nagy dobozban jött és amerikán kívül mindenhová 25 dollárért szállítottak.
Az első-hátsó fékbetét szett pedig 24 ezer volt. Ebből 6 ezer volt a szállítás.
Mondjuk én csak olyat vállaltam be, aminél akkor is nullás vagyok, ha megvámolnak.
Mielőtt USAból rendelsz, add hozzá a nem kevés szállítási díjat, és a vámot mert eun kívüli ország. Nézd meg továbbá, hogy ide egyáltalán szállít e. Magyar ebay meg nem is létezik. Szvsz. Német és Angol játszik inkább. A türök néha 1€-is kaphatók, ha türelmes vagy.
Nagyon nehéz az élet, ha valaki túl komolyan veszi...

A kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nekem a régebbi modell van. Viszont, ha már a neten keresgélsz érdemes amerikai, gyári alkatrészeket forgalmazó boltokat is megnézni.

Bár most, hogy megnéztem nem hiszem, hogy érdemes lenne tükröt kintről rendelni. Pláne a mostani árfolyamon.
http://www.powersportsplus.com...
Biztos nagyon meghatja majd. Gondolom anyagfáradásról, vagy gyenge minőségű termékről még nem hallottál...

Előre is köszönöm a válaszokat! Főleg azokat, amik a konkrét kérdésre vonatkoznak.
A motoromhoz biztos nem engedném 2 méternél közelebb.
Látszik is a puhányságotokon. Mi fazeresek mindig ősszel gyülünk, mikor már hideg van és esik az eső. Mi kemények vagyunk, szeretünk ázni és fázni.
Apádnak jó erős fogása lehet!
Sziasztok!

Édesapámnak van egy 2005-ös FZ6S-e, és a napokban a kezében maradt a visszapillantó. Találtam az ebayen hozzá valót. Az a kérdésem, hogy, amit a magyar ebayen találtam, az ugyanolyan-e, mint az amerikain. Mellékletként küldöm a képeket. Az első biztosan jó hozzá, de a második lényegesen olcsóbb, viszont nem tudom, hogy csak az a takaró gumi nincs rajta, vagy tök más az egész. Szóval ebben kérném a segítségeteket, jó-e, vagy sem?

1. drágább
2. olcsóbb
jövőre csinálni kéne egy fazer túrát melegebb időben. körbe az országot, több csatlakozási pontot kiválasztva, hogy mindenki be tudjon csatlakozni, akármerre is lakik.
Kájne pánik, végülis jót motoroztam :)
Tanulság, hogy mobilszámélkül nem megyünk túrára.
Hm. Emlékeim szerint minden időjós azt ígérte, hogy szombaton fog esni. Na most tegnap épp nem esett, csak pénteken meg ma. Ezek azt se tudják megmondani milyen idő VOLT
Rövidtávú előrejelzésre (értsd ma, holnap) nincs jobb az időképnél. A 4+ nappal előre időjárás az meg máshol is statisztika.