Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma bebizonyosodott, hogy az időkép.hu az nem valami sokat ér.
A xj-ekkel mi nyáron szoktunk gyűlni, de 2 napra! 2009 2010 2011

Túrázunk, piálunk, beszélgetünk....
Mondjuk össze lehetne röffeni majd 1-1 hideg téli hétvégén egy forralt borra és közösen levezetni az elvonási tüneteket
megjöttem! jó volt új fazeres arcokat látni! az idő kemény volt,
remélem nem fázott meg senki
vontod tőled elnézést kérek, sajnos az idő átvariálta a túra útvonalat, nem volt meg a számod.
Jó dolog szerintem az évad nyitó-záró, ez régi hagyomány, de ez a hét vége nem igazán volt alkalmas több száz kilométer lemotorozására. Nem hinném, hogy bárki is élvezte volna túlságosan, bár ez nem csak erről szól. Múlt hétvégén még nyár volt, Lillafüreden voltam.
(((((((Jövőre egy kicsit tényleg előrébb lehetme hozni.))))))
Hagyjuk már ezt a papírkutya-nyámnyila témát.

Én speciel nem szeretek órákon át,elgémberedett tagokkal,fázós újakkal,jeges menetszélben,nem tapadó gumikon motorozni!
Ez már csak fél-1órás köröket enged örömmel nekem.Mentem eleget 30 fokban idén.

Pont ezért nem évadzárót,hanem egyébb összeröffenést kellene tartani jövőre,NYÁRON!
Lassan lesznek arcok a nevekhez
Nekem sikerült jót gurulni
picit mentem szúcsnál vizen
amúgy napsütésben
a banda java ma fentvolt kékesen
a többiek bánhatják (nyámnyilák)
de rmélem jövőre jobb időben több motorral sok km lessz a fézer túra
Még, nem esett a hó fent, még plusz volt Bár gondolkodtunk, hogy lecsúszunk gatyaféke, az esőruha úgyis jól csúszik
Nem volt nyitva a sípálya? Nahááááát!
Nem semmi időben mentetek a képekből itélve. Elismerésem a csapatnak.
Nálunk kb. délig esett, délután tudtam menni egy kört, egy százast. Nem sok, kb. egy motorossal találkoztam.
Bátraké a jövő.Ügyesek voltatok.
Ez a kép adta meg a mai nap értelmét !
Köszönöm a szervezőknek a mai túrát, nagyon jó volt veletek motorozni.
Találkozunk jövőre az évadnyitón.
Ide is ideért az eső. Nem kicsit sűrű fellegek képében.
Basszus itt felénk brutális milyen felhök gyülekeznek. Remélem a csapat jobb időben motorozik.
Évadnyitás mikor szokott lenni? Márc-Ápril?
Amikor indultunk kesziről olyan egyöntetű szürke fos volt, hogy azt hittem egész nap ázunk. De hál istennek, mire jöttek a kanyarok már száraz lett az út is, kivéve a kékesen mert ott esélye se volt a napnak

Remélem az évadnyitás melegebb lesz
Na akkor várhattam volna ítéletnapig, hogy megérkezzetek :)

Ez a szakasz végig napsütötte volt.
Engme most raktam ki a ház előtt

Rövidített útvonalon a Dunakeszi temetőből fel a Kékesre, majd vissza Pestre volt a menet. Gödöllő utánig, majdnem Hatvanig áztunk. De utána kezdett kiderülni. A kékesen felhőbe érkeztünk, de napsütésbe indultunk vissza. 4 fok volt fent De utána már végig sütött nap, ahogy most is.

Én majd megfagytam a 26 réteg+esőruha kombó alatt...
Akkor így hányan mentek? Hányan fordultatok vissza?
Keszi után vissza indultam, és nem egyedül. Petiék nekivágtak. Hiába, fiatalok még.
Te csak egy darabon mentél Velük?