Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Központ és kilóméterek
Nem szabad feladni! A rengeteg lom között találtam pöpec állapotú gépeket is. A Pécsi RMC-nél van egy ZR7S szinte gyári zsíros 20 ekm-el. 500 péz csak annak a papírjai nincsenek meg
Akármelyikünk járhat így bármikor. Őszintén, ki és hol halad annyival, amennyivel kéne Szerintem senki. Mindig gyorsabban, ha csak egy "kicsivel" is.
100€ volt a váltságdíj.. 1 havi benya
Tudom menjek lassabban, de annyira tele volt már...
Biztos én vagyok a hülye, de mi is az a kpba meg a kmek
A Stunt szinte a kpba volt tavaly is, de kmek-ről hallani, szóval nem lehet eltéveszteni
Szia!
Lerendeződött már a dolog Megkérdezhetem mennyi az annyi
Szia!
Mikor, és hol lesz ez a stunt pontosan lehet megnézném
Mi is most vagyunk keresésben hasonló ügyben...nem egyszerű...
Még egy kerülendő társaság: RMC motor Pécs
Amit látsz az csak illuzió. Lomisok, vastelep. Egy-két jó gép, amit úgyis eladnak amire odaérsz. Akkor is ha megbeszéled. Képet ne kérj, nem ér rá. Maguk lehelnek életet a holtakba.
Az enyémen 640 nem problémás, de az a gép kicsit meglepett.
Sok sok rossztapasztalatom van velük. LÉGY RÉSEN!
Nincs több kérdès....
Köszönöm.
Pápa és környéke topic.. alábbi hozzászólás: [6078] szeptember 18. 20:52
Sziasztok,
Ismeri valaki (www.minismotor.hu) őket?
Van most náluk egy jó kis moci, de én még nem hallottam róluk.
Szerintem kényelmes... legalábbis egy ZX-10 után . Mondjuk 250 km egy seggel már nem annyira fain a végén .
AZ enyém se jobb, de majd teszteled
Nagyon jó nekünk olyan nincs.
Én is voltam már hasonló helyzetbe,azt hittem hogy kirúgtam az oldaltámaszt leszálltam és elengedtem a motort.Nekem is a gomba mentett.
Üdvözlet mindenkinek!
Tegnap sikeresen elnyaltam a vassal,de úgy .... elkezdett szakadni az eső ,motor garázs elött( kormányzárban).Sietek ki ,hogy betolom,berakom a kulcsot(nem fordítottam el),támasztó fel és mar tolom is...ráakartam fordulni a garázsra(mire eszméltem,hogy kormányzárban van) úgy el feküdt a motor , én meg rá,hogy az ideg ba....ott szét ! Szerencsére a bukógoba meg a kormányvég fogta meg:-)Ha a szomszéd látta ezt biztos szétröhögte magát!
Tegnap mocivásárlás közben sikerült kipróbálnom egy FZ6-ot. Minden frankó, de hogy bírjátok azt az ülésdeszkát? Mondjuk az aranyér az kizárt.
Nekem spec éjfél volt Slovákia felöl. Igaz 8-kor indultunk. Drága túra volt.
egyetértek.. 5kor már bőven sötétbe nincs kedve senkinek sem szerintem hazafelé kószálni, mondjuk ha Szlovákia akkor nekem Pest-től M7.
Csak október második vagy harmadik hetében? Korán sötétedik, és akkor azonnal jön a hideg.