Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
Ez lesz a gumám.
39386 hsz
ok
ha multkor jól olvastam Berberén ez a fajta van...olvass vissza pár oldalt..
Persze ez a terv, de jó volna hallani róla néhány véleményt.
Ha jóárban van veddmeg!
Sziasztok,
Még egy gumikérdés és több nem...
Bridgestone BT023? (jó árban mozog és egész jókat írnak róla)
Sziasztok,
Ma autóval elmentem kirándulni asszonypajtással és mondtam neki, hogy a mai fazer túra az eső miatt lett elrakva holnapra. A joslás ellenére egész kellemes napos idő volt. Bizom benne, hogy holnap hasonló szép idő lesz Rátok. Csináljatok sok képet.
Üdv. Laci
Jó idő lesz na. Legalább nem poros az út, mert lemosta az eső. A lehulló leveleket meg lefújja a szél :)
Őszintén? Tényleg édi darab. Jó gép. Sok jó gépe van a Hondának Varaderó? Crossrunner? VFR1200? CBR600R stb. jó kis szortiment.
És megbizonyosodtál róla, hogy jó?
jól van embőr ezért most 2 hétig lesz elvonásod
Rosszabb voltál mint a GPS! "..már megint túl gyorsan mész.."
Amúgy meg minél több típust ki akarok próbálni. Tudjam, hogy miért nem szeretem?
Semmit, mert már "szerelembe" estél :D
khmmm Nem mintha nem ültem volna fel mögéd De különben is megcsaltad a motorod mert mentél a Hornetemmel
oké akkor 7:15-kor a kúton leszek Fehérvárnál.
Oda megyek ahova mondod. Ha süt a nap, már annyira nem hideg, de ha nem akkor nagyon keményen fagyos. Sokat jártam Pestre suliba reggelente motorral. Nem egy lélekemelő az 5 fok és az árnyék... 7,15 jó az. Tempózni se kell, csak nem szabad szarakodni.
Jó bizony!
oké akkor mondd meg, hogy mikorra legyek ott Fehérvárnál, de az benzinkút az jó neked ?
És a 45-ig hátralévő 25 percben kiengedünk?
30 perc alatt a 7-esen is fenn vagyok. Igaz jó időben. Ez az állat hűvös kemény lesz sebességgel.
Fél boxer... A Babi is jó volt amikor még nem volt más...
Berber!
Figyú, ha 7:45-kor kell a Budaörsi Agip kúton lennünk akkor mit szólnál ha mondjuk 7:00-kor találkoznánk Fehérvárnál az autópályán a Shell kúton (a felfele menő oldalon) ?
BMW R 1200 R ala Babetta