Sziasztok,
Ma autóval elmentem kirándulni asszonypajtással és mondtam neki, hogy a mai fazer túra az eső miatt lett elrakva holnapra. A joslás ellenére egész kellemes napos idő volt. Bizom benne, hogy holnap hasonló szép idő lesz Rátok. Csináljatok sok képet.
Üdv. Laci
Oda megyek ahova mondod. Ha süt a nap, már annyira nem hideg, de ha nem akkor nagyon keményen fagyos. Sokat jártam Pestre suliba reggelente motorral. Nem egy lélekemelő az 5 fok és az árnyék... 7,15 jó az. Tempózni se kell, csak nem szabad szarakodni.
Berber!
Figyú, ha 7:45-kor kell a Budaörsi Agip kúton lennünk akkor mit szólnál ha mondjuk 7:00-kor találkoznánk Fehérvárnál az autópályán a Shell kúton (a felfele menő oldalon) ?
Ez lesz a gumám.
Még egy gumikérdés és több nem...
Bridgestone BT023? (jó árban mozog és egész jókat írnak róla)
Ma autóval elmentem kirándulni asszonypajtással és mondtam neki, hogy a mai fazer túra az eső miatt lett elrakva holnapra. A joslás ellenére egész kellemes napos idő volt. Bizom benne, hogy holnap hasonló szép idő lesz Rátok. Csináljatok sok képet.
Üdv. Laci
Amúgy meg minél több típust ki akarok próbálni. Tudjam, hogy miért nem szeretem?
30 perc alatt a 7-esen is fenn vagyok. Igaz jó időben. Ez az állat hűvös kemény lesz sebességgel.
Figyú, ha 7:45-kor kell a Budaörsi Agip kúton lennünk akkor mit szólnál ha mondjuk 7:00-kor találkoznánk Fehérvárnál az autópályán a Shell kúton (a felfele menő oldalon) ?