Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

39e nél járok..Ennek sem érzem ,hogy baja lenne.De itt azt tanácsolták ,hogy cseréljem kúpgörgösre ..Bár nem tudom miért
Itt a forumozóktol olvastam...Kormánycsapágy és az elsö lánckerék biztosítása...de az már megoldodott
ki volt ma Bgyarmaton
Ma mentünk egy kört Stájerországban :) (688km)
Hihetetlen szép a táj, jó az út és kurva jók a kanyarok !
Őszintén szólva a Mátra is ugyanennyire van tőlünk és közelébe sem ér, sőt még Szlovákia sem. találtunk egy 1800m-es hágót is! majd töltök felé képeket.
Dehogynem....magasság, külső-belső átmérő szerint kell venni csak másképp néz ki mert van "oldalfala"...amikor először vettem én sem hittem, hogy jó lesz, de a csapágyasnak volt igaza és azóta kormányhoz csak olyat teszek, nem is volt még baj egyikkel sem kb 4 év alatt....
Szerintem oda is jó, de a magassága a golyós és kúpos csapágynak nem azonos. Nem értem, hogyan csereszabatos, de Tsanyi biztos tudja.
Takarítgattam a motort, megint sok katymasz ragadt rá.
Véletlenül nem tudod, egyezik-e ez a csapágyméret az fz6 méretével? Ha nem, valaki meg tudná adni a pontos számát?
Akkor mea culpa. Annál is jobb.
A kormány csapágy sem tipushiba, egyszerűen gondozni kell.
54 ekm-nél még nem tudom mi a jellegzetes baja. Ha lesz, szólok.
Minden méret egyezik a gyárival, jó párat betettem már suzukiba és eddig nem volt gond...
Vigyázz, a gyári nem jó a kúposhoz. Úgy tudom...
Szerintem azt lehet külön is rendelni....suzukikhoz legalábbis igen 3 rugó körül van...
veztengely?...
fzs 1000 tiipushiba az mi?
talán annyi a gyári kipufogó hamar leér kanyarba
más nemnagyon van

szerintem
320005 és 320006 Csapágyboltból. Sajnos porvédőt nem adnak hozzá, a miatt kell szettet venni. Arra legjobb az eBay talán, de mintha tudna valaki jó itthonit is.
Szerintem 50-ért bármilyen korszerűbb gumit megkapsz párban, én picit sokallom...
Újra gyártják, de nekem nem nagyon tetszett......igaz olcsó...
Kúpgörgőset és bármelyik csapágyboltban, a legolcsóbbak is jobbak mint a gyári golyós...
Irtatok nekem fzs 1000 tipushibáról..
Tehát milyen kormánnyak csapágyat érdemes venni?Hol tudtok jó áron?
Sportec M1? Ez még az én M3-amnál is öregebb. Ha azt se gyártják már az M5 miatt, akkor ezek mikori gyártásúak lehetnek? Ráadásul 50-ért...
Tisztelt Ügyfeleink!

Október elsejéig akciósan vásárolható meg minden szett raktáron lévő Metzeler Sportec M-1 motorgumi az X-Bike-nál!
180 és 190-s hátsó és 120-as első garnitúra csak 49.000.-Ft!

Azt hiszem ilyen ajánlat tényleg nagyon ritkán van, érdemes lecsapni rá amig van!

üdvözlettel
X-BIKE
Amikor kint voltam, nekem is mondta az elszállásoló anyuka, hogy kint az autó kicsit más. Baromi drága már eleve a jogsi szerzés, a fenntartás meg horror (mé ő is ezt mondta) Számszerűsítve fogalmam sincs mit takar ez. A másik ami még nagyon drága a lakások. Sokan nem is tudják soha megvenni, csak bérlik. De talán pont Zacky mesélt egy sztorit az angol házaspárról, aki Törökországba vagy hol vett házat? Meséld el légyszi, mert tanulságos a sztori.

Egyébként akárhova megy az ember olcsóbb az élet. Nyugat felé a fizetések magasabbak, keletre valahol a mieink környékén lehet, bár ki tudja Az árak egy-egy terméket kivéve olcsóbbak, nem is kicsivel. Dehát minek ragozni, mindenki tudja. És hát ismerjük a nem tetszik el lehet menni felkiáltású mondatot...
Pár képet már feltett a motorozz.hu-ra.

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id
=&topic_id=318&limit=50
Galéria lesz?