Ma mentünk egy kört Stájerországban :) (688km)
Hihetetlen szép a táj, jó az út és kurva jók a kanyarok !
Őszintén szólva a Mátra is ugyanennyire van tőlünk és közelébe sem ér, sőt még Szlovákia sem. találtunk egy 1800m-es hágót is! majd töltök felé képeket.
Dehogynem....magasság, külső-belső átmérő szerint kell venni csak másképp néz ki mert van "oldalfala"...amikor először vettem én sem hittem, hogy jó lesz, de a csapágyasnak volt igaza és azóta kormányhoz csak olyat teszek, nem is volt még baj egyikkel sem kb 4 év alatt....
320005 és 320006 Csapágyboltból. Sajnos porvédőt nem adnak hozzá, a miatt kell szettet venni. Arra legjobb az eBay talán, de mintha tudna valaki jó itthonit is.
Október elsejéig akciósan vásárolható meg minden szett raktáron lévő Metzeler Sportec M-1 motorgumi az X-Bike-nál!
180 és 190-s hátsó és 120-as első garnitúra csak 49.000.-Ft!
Azt hiszem ilyen ajánlat tényleg nagyon ritkán van, érdemes lecsapni rá amig van!
Amikor kint voltam, nekem is mondta az elszállásoló anyuka, hogy kint az autó kicsit más. Baromi drága már eleve a jogsi szerzés, a fenntartás meg horror (mé ő is ezt mondta) Számszerűsítve fogalmam sincs mit takar ez. A másik ami még nagyon drága a lakások. Sokan nem is tudják soha megvenni, csak bérlik. De talán pont Zacky mesélt egy sztorit az angol házaspárról, aki Törökországba vagy hol vett házat? Meséld el légyszi, mert tanulságos a sztori.
Egyébként akárhova megy az ember olcsóbb az élet. Nyugat felé a fizetések magasabbak, keletre valahol a mieink környékén lehet, bár ki tudja Az árak egy-egy terméket kivéve olcsóbbak, nem is kicsivel. Dehát minek ragozni, mindenki tudja. És hát ismerjük a nem tetszik el lehet menni felkiáltású mondatot...
Hihetetlen szép a táj, jó az út és kurva jók a kanyarok !
Őszintén szólva a Mátra is ugyanennyire van tőlünk és közelébe sem ér, sőt még Szlovákia sem. találtunk egy 1800m-es hágót is! majd töltök felé képeket.
54 ekm-nél még nem tudom mi a jellegzetes baja. Ha lesz, szólok.
talán annyi a gyári kipufogó hamar leér kanyarba
más nemnagyon van
szerintem
Tehát milyen kormánnyak csapágyat érdemes venni?Hol tudtok jó áron?
Október elsejéig akciósan vásárolható meg minden szett raktáron lévő Metzeler Sportec M-1 motorgumi az X-Bike-nál!
180 és 190-s hátsó és 120-as első garnitúra csak 49.000.-Ft!
Azt hiszem ilyen ajánlat tényleg nagyon ritkán van, érdemes lecsapni rá amig van!
üdvözlettel
X-BIKE
Egyébként akárhova megy az ember olcsóbb az élet. Nyugat felé a fizetések magasabbak, keletre valahol a mieink környékén lehet, bár ki tudja Az árak egy-egy terméket kivéve olcsóbbak, nem is kicsivel. Dehát minek ragozni, mindenki tudja. És hát ismerjük a nem tetszik el lehet menni felkiáltású mondatot...
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id
=&topic_id=318&limit=50