Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen mi a tököt kell nézni
Ha van benne E betu, igen, ha nem, olyan muhelyt kell keresni, ahol 2000 HUF-al belehet fedni egy-ket vizsgalo szemet.
Üdv!
Kérdésem lenne hogy hátsó lámpába integrált indexeket nézegetek, szerintetek műszakin attol még átmegy ha ilyet veszek?
nem kell kp, meg most a penz se.
Viszont jo lenne ha nalad tudna telelni a gep, kis maintenance-eket kellene elvegezni rajta, termeszetesen fizetek ;)

http://www.belray.com/bel-ray-...

ilyet kell szerezni, valszeg shox arulja.
megbeszéljük szerintem vissza is utalom?! vagy ha össze futunk kp ba
ok
oké nem feledtem el a pénzt! ha tudsz valami linket küldj!
Peter,

bel-ray-es zsirt kell venni, amivel atlehet kenni a kormanycsapagyainkat telen! kulfoldi forumokon istenitik!
aki szemfüles gyorsan megvesz 1-2 dolgot erről a fekete fazerről
Sziasztok.

Igen olcsóbb mint a Tommot, mint ahogy előttem leírták.
Beszéltem annó telefonon a szentendrei sráccal is, ő is normális a Tommot-tól ő is olcsóbb, de asszem ő nem zselével hanem valamilyen habbal dolgozik, úgy emlékszem. Én Gibbonnal szeretném majdan csináltatni.
2001 yamaha fazer 600 alkatrészek eladók. ülés is eladó, csomagtartó is. tel 06309492804
Decsman annyit mondott, ha jön jön, ha nem akkor nem jött. Én nem láttam. Nem is kezdőtúra volt így utólag benézve...
Babulu motorjának az ülése, és az én ülésem is nála készült. Meglehetősen jól dolgozik. Immáron sokadjára leírva.
Van egy yamaha xj6 om olyan mint a fz6 és fz1... gondom az lenne hogy nem indul.... üz. ag. szivattyú dolgozik... csak mintha a befecsik nem kapnának jelet...(sérült motorrol van szó) Ötletek?
hello! hello!
fz6 fz1 xj6 kormányt keresek sürgősen! illetve xj6 idomokat műszeregységet illetve lábtartót és váltókart! SOS írjatok légyszííííííí! palipalesz@gmail.com
Decsmannal mi van azóta sokkot kapott
Ismerősömnek ez srác már dolgozott és profi.http://www.motorkarpit.hu/kapc...
Közülünk valaki vont már be valamilyen alkatrészt (motor, autó, bicikli, gördeszka) nagy méretben vásárolható karbonmatricával? (szabni kell)
Igen, olcsóbban!

Itt az oldala: Somoto Kárpit

Gibbonnál nincs olyan fix ár, mint Tommotnál, mert igény szerint kérheted a dolgokat, és ennek függvényében változik az ár.
Gibbon olcsóbban dolgozik mint a Tommoték? Van oldala amit meg tudok nézni?
ha fizetést ki lehet "cselezni" akkor egyértelmű, ha nem akkor nincs mit tenni,,,
Az csak epénz kérdés, viszont nem tudom mit tegyek. Fizessek, vagy cselezzek?
ennek fele se tréfa!remélem hamar vissza kapod!
Komáromi bandérium volt. Oda kéne visszavinnem a lét jogsiért+nélkül.
Nagyon gondolkodom, hogy mi a helyzet ilyenkor. 100 ajro lett volna, ha lett volna. Elvette a papírom. Vissza kéne menni érte. A kérdés, hogy van e már eljárási egyezmény, vagy csak információs. Ezt nyomozom.