Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sanszos, hogy az ismerősödet áttbaszták.
yamaha szervíz tavaly szeptemberi árajánlata alapján a kopasz színre fújt fejidom 100ezer ft
a belső idomok darabja 15 ezer forint
a külső bumeráng alakú idom meg ha jól emléxem 7ezer forint.
Egy kicsit repedtet adtak egy ismerősnek olyan 150-ért... Akkor szerinted egy hibátlan? Főleg, ami passzol színben is? Olcsóbb a műanyagoztatás és a festés, szerintem...
Plexi-magasító - Ilyesmit keresett valaki régebben. /van több színben/
UP!

Mondjuk egy GiPRO-t hova lehetne tenni S verzió esetében?
Néha váltanék hetesbe... főleg mióta új kipufogó van fent, változott a fordulat és az azzal járó "zaj".
Szerintem ha felhívsz pár bontót, úgy tudsz a legjobban tájékozódni a reális árról.
Ez Így igaz, bár a Fézerrel sem volt azért gondom
Fórumozók!

Mit gondoltok, mi a reális ára egy bontott, hibátlan FZ6 fejidomnak? Festeni még mindig drága, pár ezerre többért lehet(!) kapok "újat", ami hibátlan is.
Köszi!
azért az se mindegy hogy mekkora gumi van hátul,160asat könnyebb ledönteni mint a 180asat
Kiülés nélkül is el lehet tüntetni a majrécsíkot, Cered felé nekem sikerült, pályán kívül most először közúton, csak úgy nem vagy olyan gyors, mintha kiülnél.
azért az utcán ne akard a térdprotektort koptatni
Egyébként feelinges, biztos büszke lennék magamra, ha tudnám koptatni a térdemen a protektort, és fel is nézek azokra, akik ismerik ennek a művészetét, de nem nekem való.
OK. nem genyáskodni akartam vagy de
Például... sokfélék vagyunk... pályán kívül meg sem fordult a fejemben valaha is, hogy tüntessem el a csíkot.
Ez magyarázat a Te majré sávodra?
Szia Peti!
Látom vasárnap többen is benne lennének. Háát egy laza Dobogókő?
A vasarnap nekem is tokjo.
ebből 2 narancs volt eredetileg, Joss totálkáros motorjának nem is tudom milyen volt az eredeti színe
Fehér motoros találkozó, egy kevés narancs ízesítéssel
nekem talán vasárnap lenne jó, meglátjuk mit mond az időjós, meg az elfoglaltság
Merre mentek? Megyek en is. Jos-t is hívjuk el!
A metzeler az metzeler
Na mivan, te nem kapsz ilyenek Facebookon?
A gumi tetszett meg az első képen.