Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos. Esetleg ha a talpát átszereled, és a habot megmunkálod. Viszont ha elszúrod... akkor annyi. Asszem a hossza se meg a szélesség se annyira passzol. Nem éri meg.
A 24-es az egy méltatlanul istenített útszakasz.. még ha jó lenne a burkolat, akkor talán, bár..
Megnéztem ezt az ülést, és az FZ6 túraülését és külsőre nekem meglehetősen hasonlított, gondoltam teszek egy próbát és rákérdezek.
mondom ez fzs a tied fz6 2 motor messziről más,
A mátra( amit annak neveznek 24-es) köszönőviszonyba sincs az 577-tel.....viszont tényleg van pár jó szakasz mint pl. a Bükkszéki, Ceredi vagy a 25-ös némely szakaszai, de azokon viszont hiába jók a kanyarok és az aszfalt, de a nem beláthatóak a görbületek és szűkek a sávok...
Egész biztos, Berber?
Tény hogy jó széles, és semmi gondot nem jelent az előzés, viszont nem volt kedvem lapra rakni azon az aszfalton. Repedéses, vizes, kavicsos, olajos, miegyéb. Amúgy messze jobb mint egy natúr hegyi ösvény.
Melyik?... ,,,,ami ilyen hosszú(kb. 4km), az aszfalt ugyan fehér de a gumit meg lehet gyűrni rajta rendesen, a forgalom kisebb mint itthon bárhol és a kanyarok többsége belátható tehát nem vakrepüléssel kell rajta végigmenni.... .....amik itthon vannak vagy azok általában sokkal rövidebbek.......mondjuk eddig az is a nagy előnyök közé tartozott, hogy a rendőrök nem nagyon b@szogattak sőt volt, hogy kanyarban intett, hogy kerüljem ki, tény hogy ez még 1-2 éve volt.....viszont idén már a hallottak miatt oda-vissza teljesen normális tempót mentünk és a rendőrök így békénhagytak.....
hasonló hely mint nálunk a Mátra, 577et is használják "versenypályának" , van is kint pár koszorú
Az ülés nem passzol. Nagyon nem.
Emlékszem természetesen, és jobb is hogy más uton jártál. Ezt elvitte a csóka. Azért reménykedtem, hogy nem megy a szomszéd és megjelensz.
Őszintén, nem vágom teljesen, hogy mi a csúcs szupi az 577-ben. Annyira nem jó az aszfaltja, és nem is ragad úgy mint mondjuk Kakucs. Van még egy két hazai út ami valami hasonlatosan jóféle.
lehet besörözött
Az a pár Sportec M3 szinte új Kár, hogy nem a méretem...
Én úgy emlékszem, hogy előző nap este felhívtalak, és mondtam, hogy nem megyek, mert a szomszédommal megyek gurulni, és Őt nem akarom még ekkora túrára elvinni. Hogy-hogy nem emlékszel
Halihó!
Itt vagyok én is. Végül is nem mentem Berberrel, máshogy alakult. Ahogy nézem volt bonyodalom
Neem, a Fazer matricát.
aha! szóval blokkot akarsz cserélni
Még titok.
mi kell neked erről az FZS ről amikor neked fz6 van
TÓTH GYULA!

Kérlek írj az alábbi email címre [suhajda.zsoltee@gmail.com], ne mondjunk itt árakat, mert még elkapkodja valaki előlem!
köszi
jah,hogy az te vagy én valami sv nek néztem a szembejövőt
Semmit ,csak úgy! Pont jövök a haverral szemben!
15nél nem ér többet sajna.
Sziasztok!

Magasított Túra plexi GIVI 5VX, 12, 5cm-el magasabb, mint a gyári, karcmentes új, eredeti csomagolásában 2005-ös Yamaha FZ6S –hez 22 000 Ft-ért ELADÓ!