Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden órát lehet, az újakét a legkönnyebben...
szorozd be a korát úgy 10ezer kilométerrel, kb reális számot fogsz kapni
Tényleg, dehülyevagyok! Digitális...
Bocsi!
tehát nincs más választás....millánál kell átfordítani(nekem 2 hete fordult meg ott a kamion ) így újra 0 km-es lesz..
Sziasztok szakik. Nézegettem egy pár fazert élőben is már 2004-2005 ös évjáratokat.
Erre lenne majd pénzem. De az a fúra nekem hogy több gépben 10ezer-15ezer km van. Lehet ezeket az órákat valahogy mahinálni mert én kevésnek tartom ennyi idősen a km t.
Olvasom a fórumot eddig 560oldalt olvastam el de nem nagyon volt ez téma. Köszönöm a segítségeteket
Szerintem nem 5 hanem 6 számjegyű a kijelző, mint a legtöbb modern autóban is. Úgyhogy ha nem tekeri vissza bizony ott lesz az egyes a számsor elején
Nem nullázódik, számlál tovább, de már 6 jegyet mutat.
Ehh!
Üdv itthon!

Gondoltál már arra, vajon elhiszik-e eladáskor, mikor kb. 10-20-30-40e km-t fog mutatni az óra, hogy ez már egyszer átpörüld 100.000-en? Én kicsit meghökkennék.
Sztem ezzel a legtöbbünk így van/lenne
Kb úgy, csak ezt majdnem kifelejtettem, és nekem ez a kép fontos.
azt hittem többé kevésbé kronológiai sorrendben vannak a képek
Nem, odafelé már Bulgária közepén. Most kb 105 van benne.
Látom a 100 000 neked is törökországban lett meg
Hi!

Ha valakit érdekel, a motorozz.hu-ra a fazeres fórumba tettem fel pár képet.
annyira nem sürgős nekem ,de akkor már írd meg légyszi a ferodo árát is .
Ok, de holnapra nem lesz legfeljebb ferodo...
én nem tudtam ,hogy neked van ! akkor egy árat mondjál légyszives ! fent van a mail címem az adatlapomon .
Hát bocs, de én azért nem keresek, hogy máshol vegye meg valaki....majd az imetben megmondják, nekik is van katalógusuk... ...igaz kicsit drágább mint amennyiért én tudnám adni(gondolom)...
...ja a link : link
Sanyi ! Tudnál nekem keresni brembo cikkszámot 2001 júniusi fazer-re
hátsó betéthez .én nem igazodom el az imet oldalán ,szerintem ezek a brembo saját cikkszámai és valahonnan ki kellene bogarászni melyik is való az én paripámba holnap éppen megy egy kolléga az imetbe így megspórolnám a fuvarköltséget -köszi-
és a fékpor az éppen jó....nagy az öntisztulás hamar ledobja a felégett réteget.....amelyik nem porol az nem kopik, de nem is fog pár kanyar után...
Bocs...félreértettem... ....szerintem a brembo a legjobb, de mondjuk nekem hamar elkopik legalábbis sokkal hamarabb mint a ferodo és az sem rossz...
Sanyi én azt mondtam a Nissin olcsóbb a gyárinál!
A Brembo meg olcsóbb a Nissinnél csak nekem nem volt 3 hetem, hogy megvárjam míg megérkezik japánból.
Nekem okes a vasarnap! Holnap szépen lemosom a motort! Adjuk meg a módját!
nekem csak hátra kell ,sajna az előző tulaj nem épp a legjobb (vagy azért mert a legjobb ) fékbetétet tette be ,rendesen bordásra kopott a tárcsám -azt már vettem az itt pár napja hirdetett fazerről .
Igaz nagyon nem is használom ,csak egyszer kellett élesben megtaposnom és éreztem is ,hogy nincs abs de túléltem .