Türümmm-türümmm...itt egész hónapban köbö 4x annyit fognak mérni mint egyébként. Abban a járásban ahol pölö az én szerény személyem tartózkodik,mindig a hónap 2hetében mérnek...7napon keresztül.
Ákos bácsit kell megkérdezni ha itt akarsz száguldozni
Oli, tettél fel egy útvonaltervet Cered és a 23-as út-ra. Tegnap végignyomtam kis változtatással, és nagyon bejött. Meglepő volt az út jó minősége, és a forgalom is majdnem 0 volt.
Ajánlom mindenkinek aki az agyonmotorozott 24-es helyett keres másik alternatívát.
Össz. 340km-t nyomtam le. Viszont az ülésen nagyon kell konfortosítanom, asszem felveszem a kapcsolatot a gibbonnal.
Fejidomcsere képekben:
1. A szerelékanyag és a szerszámok
2. A tartókonzol és a kábelek, valamint a légterelő idom szerelés közben.
3. A lámpa felkerült, még indexek nélkül
4. Szintén.
5. A végeredmény
A tegnapi mindennek dacára 640 km volt nekem. 279 km-re 14 litert tuszkoltam rá, és ezt a távot kb 2 óra alatt raktam bele. Csoda, hogy többszörös útzárat és légvédelmi rendőrt (110 kg) lőttek ki rám? Előtte persze próbáltak vakuval megvakítani, de előlről az felejtős, hátúlról meg minek. Nem bírtam kikerülni.
Nem, ott nagyon szépen el volt. Lent már Martin körül. Előzésből túl korán jött vissza és autó találta oldalba, amitől lefutott az útról, feldobta a járda padka, és beesett egy puhaföldes, gazos területre.
Én csak alacsonyan repültem.
Megjöttünk az 577-ről. Volt egy baleset a bandában. Az egyik csaj eleset szegény. Randán nézett ki az esés, de nagy baj nélkül megúszta. A motor is nagyjából egyben van. Engem meg éjfélkor hazafelé, a határtól 10 km-re levadásztak a slovákok.
Szia! Nekem régi Fazerem van, de azon is zörög a kuplung. Először a váltóra gyanakodtam az egyenes fogazás miatt, de tutira a kuplung. Ha nagyon príma, egyenletes az alapjárat, akkor megszüntethető. Lehet a rugó csere is megoldja, nem tudom..egy próbát megérhet. Én azt látom-hallom rajta, hogy a lamellák fogai nagy hézaggal vannak illesztve a kosárban, azért zörög. Engem is bosszant, pedig mindenki azt mondja, hogy ez ilyen, ne foglalkozzak vele...
Ákos bácsit kell megkérdezni ha itt akarsz száguldozni