Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Türümmm-türümmm...itt egész hónapban köbö 4x annyit fognak mérni mint egyébként. Abban a járásban ahol pölö az én szerény személyem tartózkodik,mindig a hónap 2hetében mérnek...7napon keresztül.

Ákos bácsit kell megkérdezni ha itt akarsz száguldozni
Sziasztok.

Oli, tettél fel egy útvonaltervet Cered és a 23-as út-ra. Tegnap végignyomtam kis változtatással, és nagyon bejött. Meglepő volt az út jó minősége, és a forgalom is majdnem 0 volt.
Ajánlom mindenkinek aki az agyonmotorozott 24-es helyett keres másik alternatívát.
Össz. 340km-t nyomtam le. Viszont az ülésen nagyon kell konfortosítanom, asszem felveszem a kapcsolatot a gibbonnal.
akkor jo kis túra volt, sokat kell fizetni
Fejidomcsere képekben:
1. A szerelékanyag és a szerszámok
2. A tartókonzol és a kábelek, valamint a légterelő idom szerelés közben.
3. A lámpa felkerült, még indexek nélkül
4. Szintén.
5. A végeredmény
Szerintem próbáld meg ezt:
"2001 yamaha fazer 600 összes alkatrész bontásból eladó. tel 06309492804"
nincs valakinek egy jobbos tükre?
az enyém haldoklik...
A tegnapi mindennek dacára 640 km volt nekem. 279 km-re 14 litert tuszkoltam rá, és ezt a távot kb 2 óra alatt raktam bele. Csoda, hogy többszörös útzárat és légvédelmi rendőrt (110 kg) lőttek ki rám? Előtte persze próbáltak vakuval megvakítani, de előlről az felejtős, hátúlról meg minek. Nem bírtam kikerülni.
hama megvan a baj
Nem, ott nagyon szépen el volt. Lent már Martin körül. Előzésből túl korán jött vissza és autó találta oldalba, amitől lefutott az útról, feldobta a járda padka, és beesett egy puhaföldes, gazos területre.
Én csak alacsonyan repültem.
577esen történt a baleset
neked gyorshajtás volt
Megjöttünk az 577-ről. Volt egy baleset a bandában. Az egyik csaj eleset szegény. Randán nézett ki az esés, de nagy baj nélkül megúszta. A motor is nagyjából egyben van. Engem meg éjfélkor hazafelé, a határtól 10 km-re levadásztak a slovákok.
sajnos addig se
A képnézegetőmben normális volt. Én csodálkoztam a legjobban, hogy fektetve teszi be.
A motorozz.hu-n nufenen néven bejelentkezett tegnap és a mai napon is!
Jól vannak lassan indulnak haza.
Sziasztok.
Valaki tud valamit FZ6Kisztiánról?
Az én emlékeimben az út másik oldalán volt és ott kerestem!
Most már képben vagyok!
Visszavontam van link!
Csak hát nincs link!
A linkre kattintasz nem jön be a google maps-os útvonal?
Hol az az itt?
Nekem ott van első meg a második" nagy" motorom is!
Oli ma szégyen szemre nem találtam meg a Recski- tábor bejáratát!
Az a vörös salakos lett volna?
Peti meddig gurultál? legalább a közértig?
Egy kép Koblenz-ből, a heditechnikai múzeumból. Katonai csodák a DDR-ből. Csodálkoztak rajta, mikor mondtam, hogy ilyen volt az első motorom...
Szia! Nekem régi Fazerem van, de azon is zörög a kuplung. Először a váltóra gyanakodtam az egyenes fogazás miatt, de tutira a kuplung. Ha nagyon príma, egyenletes az alapjárat, akkor megszüntethető. Lehet a rugó csere is megoldja, nem tudom..egy próbát megérhet. Én azt látom-hallom rajta, hogy a lamellák fogai nagy hézaggal vannak illesztve a kosárban, azért zörög. Engem is bosszant, pedig mindenki azt mondja, hogy ez ilyen, ne foglalkozzak vele...