Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kúpgörgős akkor símán. Kend MoS2-ős (Molibdéndisulfid, Molardos) zsírral.
hát ha abból indulunk ki, hogy nekem 40ezerbe volt a yamahánál a kormánycsapágyas kirándulás akkor vedd.
Sziasztok!
Friss Fazer tulajdonosként kérdezném tőletek, hogy milyen kormánycsapágyat vegyek a mociba. Úgy vettem a motort hogy cserés a csapágyazás! Láttam a neten kúpgörgős szettet 11,500-ért szimmeringgel együtt. Megrendelhetem?
Én legszívesebben Egerben laknék
Ez a tipikusan az nem jó ahol lakok kategória!
Manapság voltam a balatonfelvidéken és szerintem nagyon zsír kompakt kis tájak vannak arra, nem az a nagyon szerpentines, de az a 100-110-el kellemesen élménymotorozható táj, de a Bakonyban tuti, hogy vannak szerpentines elemek is!
A Somlói gyerekcsináló bor az valahogy nem tett rám nagy hatást, abból maradok a Borsod-Heves párti bikavérnél, aszúnál.
olyan jó nektek Pestieknek, meg akik a Szlovák határ környékén laktok, hogy kigurultok a kapun és máris a kanyarokban találjátok magatokat valahol Szlovákiába...
Én meg akarok Szlovákiába motorozni az kb a határig 200km + a túra +haza 200... de innen a Balatontól még Szlovén hegyek is messze vannak :(
Gyere. Villanccsá! Benézhetünk Szlovák területen élő Fazeres ismerőseinkhez is akár
jo kis kör lesz
Én a villákig tudtam az utat, gondolom semmi sem kötelező, csak az 577.
link
Gabi baloldalt leírta a teljes elképzelést.
Ahogy én ismerem, nem 110-el fog tötymörögni. Kemény gyerek.
Szia!
Fél nyolc után felhívlak.
Berber!
Nem tennél be egy várható útvonaltervet linken? Lehet betársulnék Fehérváron, ha nem bánod.
Jó utat!
9,30-kor Esztergomban vagyok. Kb.
Oksa. Adatlapomon a számom. Így készülődök.
2001 yamaha fazer 600 összes alkatrész bontásból eladó. tel 06309492804
Épp ezért kérdem, én mennék valószínűleg, és nekem jó lenne, ha Esztergomban tudnék csatlakozni, ha Neked úgy jó volna, és mehetek Veled, Veletek.
Bizonytalan. Nekem rövidebb, de haza szinte fix.
Ha valaki becsatlakozna akkor lenne kedvem kerülgetni..
Szia!
Akkor Esztergomnál mész át Szlovákiába
Berber, köszönöm a kimerítő írásodat olajtémában!
Repsol Moto Racing 10w-50-re esett a választás. UNIX-tól kedvezményesen.
Szombaton megyünk az 577-re kicsit dülöngélni. Nincs pályadíj, csak sün, és szép környezet.
Én spec lehet Zseliz fele fogok menni, de a többség Tarjánból indulózik.
...megnezzük? :D :D 8)
Szerintem azok a márkák, amiket nagy csapatok is használnak verseny körülmények között nem lehetnek rosszak. A kérdés már csak az, hogy az utca embere mit kap az adott márka mögött...
Idén ezügyben kikerestem a neten, hogy miféle lehet a yamalube.....valami olyasmit találtam, hogy földrészenként állapodnak meg olajgyártókkal akik azon a területen szállítják a yamalube-ot, európában ha jól emlékszem ipone termék amire szintén azt mondják, hogy motul, de ennek nem sok alapja van....
Csak megfelelő fűtő test kérdése a dolog. A picurra meg külön gondot kell fordítani, és nincs ki/le fagyás veszély. Jobban félnék a csúszós utaktól.