Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az arckifejezésében benne van minden
Hát körülbelül...

Sárban elakadt egyszer a DL, de már nem is igazán volt minta a gumiján. Mondjuk én ott lendületből simán átmentem
Gondolom itt az "életben maradni" volt a jelszó!
sárba ez se tud menni, bár mondjuk az endurozás elég tág fogalom manapság
Soros 2 hengeres mocsok az,nem?
Köszönöm!
Am nem olyan rossz terepen a DL..
Fater=Fazer
Nem jött be az 1 henger mi? Pedig van varázsa.
A DL már nagyon, sőt túl utcai. Nincs meg a megfelelő különbség a Fater és az Endúró közt. szvsz.
Nem olyan rég,nyár közepén hoztam el egy szervízből egy ilyet.Ez egy IGAZI FOSTALICSKA. Addig nem vezettem még utcai endúrót,de pár nappal később ráestem egy DL650re,hát mondhatom ég és föld a külömség .Jól gondold meg a cserét és mindenéleképp próbáld ki,ha van egy csepp eszed soha nem esz ilyened.
Megvan a képe a P20 "elődnek", magának annak amit a kiállításra kivittek és az Adlernek:
Szoktunk kijárni, szerintem 2-3 héten belül egy vasárnap újra kinézünk, a motorozz-hu-n szoktam kiírni, ha gondolod gyere/gyertek akinek van kedve.... ....ja, és megéri....ha nincs eső igen jó...
A szaros Pegasoval ki lehet menni terepre! A Tenere meg oda való, de uton is jó. És Yamaha! Nem Rotax, nem Aprilia! MOTOR!
nézz szét ITT. Olyan helyekre mennek az XTZ-vel, amiket még képekről sem láttál. (én sem) :)
s faján megállják a helyüket.
lájkolom.
A DRZ szar. Motorilag úgy értem. Az SM az ami nem esik szét.
A WR kíválló, de nem dobozolható.
DE HA Már endúró,akkor legyen az egy drz,wr ,,, ezekkel lehet menni terepre, de a tenerevel,,,
Ne szivasd! A Barinőm is endúróra pályázik pedig nő. Eleve nem éri fel. Bezzeg egy pöttöm SV az nem köll neki.
Az XTZ-t én is létráról magázom, de amit nyújt, az egy más világ. Persze az FZS marad, és ha majd felvet a lé...
Parassapuszta-Léva-Selmecbánya-Körmöcbánya-577-Besztercebánya-Zó
lyom-Parassa útvonalon szerintem nem unatkoznál...
odáig halál unalom az út, kivétel a 2/a, nah jó Gyarmat után is van egy jo kis rész
én biztos nem
Érdemes oda elmenni olyan jó
grrrr