Nem olyan rég,nyár közepén hoztam el egy szervízből egy ilyet.Ez egy IGAZI FOSTALICSKA. Addig nem vezettem még utcai endúrót,de pár nappal később ráestem egy DL650re,hát mondhatom ég és föld a külömség .Jól gondold meg a cserét és mindenéleképp próbáld ki,ha van egy csepp eszed soha nem esz ilyened.
Szoktunk kijárni, szerintem 2-3 héten belül egy vasárnap újra kinézünk, a motorozz-hu-n szoktam kiírni, ha gondolod gyere/gyertek akinek van kedve.... ....ja, és megéri....ha nincs eső igen jó...
Ne szivasd! A Barinőm is endúróra pályázik pedig nő. Eleve nem éri fel. Bezzeg egy pöttöm SV az nem köll neki.
Az XTZ-t én is létráról magázom, de amit nyújt, az egy más világ. Persze az FZS marad, és ha majd felvet a lé...
Sárban elakadt egyszer a DL, de már nem is igazán volt minta a gumiján. Mondjuk én ott lendületből simán átmentem
A DL már nagyon, sőt túl utcai. Nincs meg a megfelelő különbség a Fater és az Endúró közt. szvsz.
s faján megállják a helyüket.
A WR kíválló, de nem dobozolható.
Az XTZ-t én is létráról magázom, de amit nyújt, az egy más világ. Persze az FZS marad, és ha majd felvet a lé...
lyom-Parassa útvonalon szerintem nem unatkoznál...