Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én nem vagyok ember
az a baj,hogy az ember mohó, és mindig nagyobbra és gyorsabbra vágyik így a 600as után 1000 jön
Szintén zenész... Ez a 600as "női" gépezet tökéletesen megfelel az igényeimnek. Alacsony a szerviz igénye, jó a fogyasztása, lehet vele ésszel élménymotorozni, de akkor se esik kétségbe, ha túrázni indul vele valaki.

Ja és nekem is szerelem első látásra :)
Egyszer hallottam, hogy valaki már látott olyat
Ép eszű nem is, de hát melyik motoros az
Én úgy gondolom, hogy utcára/amire én használom ez a 600-as Naked bike is néha sok. Bár tény, hogy amikor jöttünk visszafelé a kettesen az emléktúráról alaposan meghajtottuk őket és kifejezetten jól is esett, de épp eszű ember nem megy annyival.
ezzel valahogy én is így vagyok, rohadtul tetszenek ezek a kurva sportmotorok, megy ahogy mennek 4-5e fordulattól... fék,futómű st...
de azok csak és kizárólag pályára valók...
Ezt pont ma láttam egy 10 perces vidibe, ahol minden féle baleseteket vágtak össze (nem motoros, hanem ilyen nyomiskodás )

Minden relatív!
Azt nem írta hogy gumi helyett veszi!
elég baj az,,,,
Hát a motor már csak ilyen mindig lehet csinositani rajta , én meg nem sajnálom rá ennyi:)
Fz6.uw.hu !
Karbantartás
Csináld magad
Rendszámtáblatartó...
Egy jobb garnitúra gumi ára,grat. a gondolkodáshoz
Igen!
Ahol 0:21 nél jársz na az a jó kanyar!
Erre a kanyarra gondolsz?
Próbálok egy Bandittal karcolni...

http://youtu.be/BA9ZKsT4JTc
A LED-es rendszámtáblavilágítás isteni! A valtermotyóba se fogsz csalódni. Jó döntések sorozatát hoztad meg.
Köszi a válaszokat!

Összeállt akkor miket rendelek:) ezek a cuccok passzolnak is csak kicsit huzos lesz az ára:D kb 66000 ft:D sebaj télen sporolok rá:)
akkor asszem eldőlt :)
A 7 ág azt jelenti, h a foglalatba 7 "tüske" van. Nézd meg, az enyém olyan. Nem kell semmit se forrasztgatni, kihúzod, rádugod ezt és kész.
Elég is volt a puscitásbol:) Havernak volt egy fz6-sa aztán volt hogy cseréltünk pár napra aztán akkor jöttem rá hogy utcán sokkal jobb a naked bike:) Főleg hogy két leo dob volt hátul aztán az meg szolt rendesen:)
Látom te is hamar meguntad a puccsitós gépet!

Kínyúlok ezen a rtl-n meg társain megölnek valaki a szomszád azonnal nyílatkozik: -há' rendes vót az,KÖSZÖNT az mindig!
Tehát aki köszön rossz ember nem lehet!
Biker worldos jah. Nem tom nem kérdeztem utána. A drágábbhoz az van irva hogy 7 lábu az nem tom mit takar. Az olcsobbhoz meg az van irva főleg suzukihoz:D
bikerworld-ös mindkettő? A csávó melyiket ajánlja?
Két fajta relét találtam yamahához. Melyik a jobb mert ez első 4990 a másik meg 8690? melyiket válasszam inkább? biztosra akarok menni
Azt is kapsz, de ha rám hallgatsz, nem olyat veszel, ami nekem van.
Én Barracuda-t céloznék meg a Te helyedben. Indexrelé cserét is be kell kalkulálni, NE olyat vegyél mint én. biker-world-be lehet kapni yamaha specifikusat, kb 8400 HUF-ért. Úgy a villogásszám is stimmelni fog a mostani gyárival. Az enyém most egy kicsit "pihent", de még így is megüti a műszaki minimumot.