Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen. Nekem nincs lém dőzsölni, így konzerv és konzerv, olcsó szállás vagy sátor. (már ha az idő engedi, mert esős sokszor) Érdemes tudni hogy skandináviában megengedett a vadkemping.......
egyszerüen gondolkodva, igy a legegyértelmübb, hogy ki a hibás, hissz ott sem lehetett volna
Pfffff.
Múlt héten volt a 2. tárgyalásom, most műszaki szakértőt rendelt ki a bíró, fojt köv. májusban.
Mi lett a vége annak a dolognak? Ha jól emlékszek az utolsó amit írtál róla az az volt, hogy a dolog bonyolódik, mert a traktorok nem is mehettek volna azon az úton.
Szépítgetés.
Nem vett észre egy traktor hogy pont előzöm és befordult elém. Mikor csúsztunk az aszfalton akkor apró kövek kitörtek apró darabokat a felni pereméből azokat felheggesztették, görgőzték és lefújták.
Finnyás vagyok...
bátor
Sok. Olyat is ismerek hogy 200-ból járta meg. Bár 3 éve.
Ah so. Akkor csak a "generál".
Azért remélem február végére elmúlik ez a hideg és ki lehet menni az utakra óvatsan.
Mi történt a kerékkel, hogy görgőztetni kellett?
Amikor ősszel próbáltam számolgatni nekem bő 400 jött ki, de elég vastagon fogott a cerkám, a biztonsági ráhagyás miatt...
Nyáron görgőzték az első kereket, meg picit heggesztették és csak spray-vel fújták le a peremét. Most kevertettem hozzá színt, valami seatnak a színe és átfestetem a felni peremét. Várok a láncszettre, találtam 15-el olcsóbban gyárit, az 2,5 hét múlva jön meg. Addig a motor szétszedve marad.
Olvastam, figyelek ott is.
Ezt a motorostura.hu-ról szedték le. Ők viszonylag a luxusutakat kedvelik. (1000km-re 70-80 ezer ft-ot számolnak, nem Nordkappi útra hanem általában) Nekem 1000 km kb 25 ezer ft szállással együtt. Én másképp gondolom és JÓL gondolom. Beszéltem pár emberrel akik megjárták és helyeselték a számításaimat. Készülök.
Cserélsz valamit, vagy mi?
Amennyire emléxem a géped fullon van.
Szia Krisztián!

Hol tartasz a Nordkapp tervezéssel? Okfejtettünk a májer topikban, eléggé nem-szeretem-számok jöttek ki...
Még legyen másfél hónapig hideg, várok egy cuccra így úgyse tudnék most motorozni ha 30 fok lenne akkor se. Várhat még a tavasz.
Ó, hogy én mennyire úúúúttttáááááállllaaaakkkk!!!!
Az idei évre beszereztem magamnak egy másik mocit is amit nem kell annyira félteni(suzuki GSX 750 F), ha csak egy kicsit is jobb lesz az idő, már megyek is gurulni.
Csak legyen már éjszaka is +5 fok, akkor de. is van legalább 10, és végre MOTOROZHATNÁNK!!!
nyáron nem járunk a Beszkártba
helyes jó időben én is motorral megyek
A topikot szinte mindig olvasom, az csak egy dolog, hogy nagyon ritkán szólok hozzá. A beszkártot meghagyom nyárra, majd ha lehet motorral menni, ott leszek. Nagyon szimpi a társaság.