Hát igen. Nekem nincs lém dőzsölni, így konzerv és konzerv, olcsó szállás vagy sátor. (már ha az idő engedi, mert esős sokszor) Érdemes tudni hogy skandináviában megengedett a vadkemping.......
Mi lett a vége annak a dolognak? Ha jól emlékszek az utolsó amit írtál róla az az volt, hogy a dolog bonyolódik, mert a traktorok nem is mehettek volna azon az úton.
Nem vett észre egy traktor hogy pont előzöm és befordult elém. Mikor csúsztunk az aszfalton akkor apró kövek kitörtek apró darabokat a felni pereméből azokat felheggesztették, görgőzték és lefújták.
Nyáron görgőzték az első kereket, meg picit heggesztették és csak spray-vel fújták le a peremét. Most kevertettem hozzá színt, valami seatnak a színe és átfestetem a felni peremét. Várok a láncszettre, találtam 15-el olcsóbban gyárit, az 2,5 hét múlva jön meg. Addig a motor szétszedve marad.
Olvastam, figyelek ott is.
Ezt a motorostura.hu-ról szedték le. Ők viszonylag a luxusutakat kedvelik. (1000km-re 70-80 ezer ft-ot számolnak, nem Nordkappi útra hanem általában) Nekem 1000 km kb 25 ezer ft szállással együtt. Én másképp gondolom és JÓL gondolom. Beszéltem pár emberrel akik megjárták és helyeselték a számításaimat. Készülök.
Az idei évre beszereztem magamnak egy másik mocit is amit nem kell annyira félteni(suzuki GSX 750 F), ha csak egy kicsit is jobb lesz az idő, már megyek is gurulni.
A topikot szinte mindig olvasom, az csak egy dolog, hogy nagyon ritkán szólok hozzá. A beszkártot meghagyom nyárra, majd ha lehet motorral menni, ott leszek. Nagyon szimpi a társaság.
Azért remélem február végére elmúlik ez a hideg és ki lehet menni az utakra óvatsan.
Ezt a motorostura.hu-ról szedték le. Ők viszonylag a luxusutakat kedvelik. (1000km-re 70-80 ezer ft-ot számolnak, nem Nordkappi útra hanem általában) Nekem 1000 km kb 25 ezer ft szállással együtt. Én másképp gondolom és JÓL gondolom. Beszéltem pár emberrel akik megjárták és helyeselték a számításaimat. Készülök.
Amennyire emléxem a géped fullon van.
Hol tartasz a Nordkapp tervezéssel? Okfejtettünk a májer topikban, eléggé nem-szeretem-számok jöttek ki...