Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mi van ott?????
Beszkárt söröző és étterem: ott próbáljuk meg túlélni a telet pár motoros hölggyel és úrral (műmájer brigád).
2 hetente klubtalálkozó.
Kössz, megtaláltam, a Corvinnal szembe lévő kisutca. Ott meg már biztosan megtalálom.
Köszönöm a gyors választ, TeeJay! Sokat segítettél.
Miért ott mi van???
Rákóczi NA, fáradok...
A rákoczy, meg a Körút támpontokkal.
Ok, majd leírom.
VII
A Blahától egy köpés.

Ha a Keleti felől mész, akkor az első utca jobbra a Blaha után (itt fordulnak vissza, akik balra akarnak kanyarodni a körútra. Mindjárt dobok kell képet.
ha netán lezárodik egyszer csak, okulás képpen leirhatnád mi lett a vége. /persze csak ha publikusnak tartod/
T.J. Merre van ez a bizonyos Beszkárt söröző? Mert Akácfa utca van vagy 7 Pesten. Hányadik ker, mihez van közel?
Nem lett komoly bajotok, ez a lényeg.
Mi?? 2 méteres vagy?????
Karmit kérdezted, tudom, de nem t"om itt van-e.
Éppen passzolunk rá. Ő szélesebb, de én 197-198-cal ezt találtam az egyetlennek ami minden vélt vagy valós igényemet kielégítette. Mondjuk nekem kellene rá venni egy túra plékót.

És ha megengeded marketingelek egyet a YW-nak: keresd Kornyt a műmájer topikban. A fórumról elég sokan oda hordjuk a vasat: korrektek és megbízhatóak.
Hát ja..de megúsztuk, a motorral is haza tudtam menni, nekünk sem esett komolyabb bajunk(utasom sérült meg egy kicsit, szegény. )
Egyetértek!
Végülis nincs ajtaja és teteje, lehetsz bármilyen magas, biztos elfogsz rajta férni.
A traktorokat és a munkagépeket utálom.
Összemocskolják az utakat, böszme szélesek és még motorral sem egyszerű néha megelőzni őket.

Csináltak nálunk nem rég egy telephelyet, olyan mocskos azon a szakaszon az út, hogy gondolkoztam már, hogy bemegyek a yardra feljelentést tenni...
karmi: jól elférsz a motoron? én 192cm vagyok, és fz6n-ben is gondolkodom.

torpe1234:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
" YAMAHA FZ6-N MOST AKCIÓBAN!!! , 1 670 000 Ft
0 km-es új motor, listaár: 1 670 000 Ft,
2006. , NARANCS,EZÜST,KÉK,FEKETE,"
nem mentem gyorsan, szerencsére. Akkor telibe vágtam volna a traktort, így tudtam fékezni és dönteni, ki akartam volna kerülni balról, de murvás volt az út széle a buszmegálló miatt és elcsúsztunk. Jobbról nem tudtam kerülni mert ott volt a pótkocsija.
Jaja, én is találtam ilyen utalást, ezt meg is lehet játszani mondjuk minden 2. éccaka (ha jó idő van), de azért néha nem árt egy zuhany...
Csavaros a dolog, én záróvonalnál olyan traktort előztem aki nem hajthatott volna fel főútvonalra (ki is volt táblázva), plussz nem tertotta be a balra bekanyarodás szabályát. (nem nézett hátra)
De volt záróvonal is, meg sebesség is.
Ha jól emléxek...