[Index]
Motorost gázolt egy autó az M1-es és M7-es közös kivezető szakaszán, az Osztyapenko-szobornál, jelentette munkatársunk. A környéken hatalmas a dugó.
Sziasztok Bocsanat, hogy zavarok, a Cagivasok közül vagyok, ma 12:50kor M7esen Budapestről kifelé a Sasadi uton egy Yamaha Fazer, nagyon nbaqgyot esett, szeretném ha megtudtok rola vmit csak emrt melletem történt a baleset autóval voltam, hívtam a mentőket, de már uzat mondtak hogy elindultak, ÁÁ melletem feküdt az ember és úgy repült a levegőben mint egy gumibábu és magatehetlenükl feküdt a motor kb 200 mre állt meg légyszives írjatok majd vmit ha tudstok csak emrt annyira esokkolt az esett hogy azt nem tudjatok elképzelni remegtem és nemtudom mit éreztem! sziasztok! írjatok légyszives
Én ma 20adszor is elmentem a fényezőhöz de ez volt az utolsó, hogy vele csináltattam valamit, csak nem akartam megbántani azt, aki ajánlotta, de ez 1töketlen és a kva biztosító addig nem fizet amíg nem raktam össze és egyre idegessebb vagyok nagyon hiányzik már, úgy vigyáztam rá és olyan rossz ilyen állapotba látni
Tegnap azért már lehetett jobban menni. Ez a BT020 nem egy nagy durranás, de hidegben -úgy tűnik- nem olyan rossz.
Viszont kiütült a téli benzinem, már villant a lámpa, tankolni kellene.
Persze mert mindenki most ér haza a motorozásból ma annyit láttam hogy a végére már sírtam nem baj lasssssssan elkészülök és ha még egyszer össze tör valamelyik azt megököm
Motorost gázolt egy autó az M1-es és M7-es közös kivezető szakaszán, az Osztyapenko-szobornál, jelentette munkatársunk. A környéken hatalmas a dugó.
Ennyit tudni eddig. Remélem ép bőrrel megúszta.
Viszont kiütült a téli benzinem, már villant a lámpa, tankolni kellene.
Ma csak egy csopperre figyeltem fel: nyitott csöve volt...
sajna én nem gurultam már egy ideje