Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amilyen oldaltáskákat mi árulunk, azonkhoz nem kell elvileg távtartó, a mert a hevederekkel meg lehet fogatni szépn - úgyhogy távtartó ügyben sajna nem tudok segíteni.
Danny, esetleg te tudsz nyilatkozni távtartó ügyben?
Szerintem nem haláli ez a kep, hanem zseniális. Ilyen egy jó reklám!!!
Haláli ez a kép.

(Válaszoltam. )
TeeJay! Küldtem mailt.
Valóban nagyon jól néz ki, viszont kibontva is csak 25L.

Én meg két méter magas vagyok és egy polóm takarónak használható kisebb embereknek.
Főleg, ha jön asszonypajtás, akkor kevés annyi cuccnak...
Miért nem 431-est veszel??? Nagyonjól néz ki!!
Sziasztok!

LSL bukógombák után következő bővítésem az oldaltásk szett lesz: Givi T411 vagy T421. Persze távtartó is kellene hozzá...
Kérdés: hol, mennyiért tudtok ilyet?
(Krisztián magának heggeszt, de nekem se időm, se eszközöm nincs rá...)
ha esetleg érdekel valakit..: www.biker-world.hu/kategoria_m...

Üdv:

Biker
Szia!OK!Pénteken kereslek emilben és megbeszéljük,hogy hol fussunk össze.
Egyébként jól néz ki,persze a fényezés majd még sokat dob rajta.
A színrefujásban tudok neked segíteni.Van jó fényező haverom.
Megvan a gyári LAVA RED színkódja is.Neken is ő fogja fújni.
Üdv.:Laci
Akkor valszeg itt is ez lesz a technologies.
Ezeket kaptam ugyanis:
Laci, jövő hétvégén alkalmas, egész hétvégén itthon leszek.
Itt egyezetessünk időpontot:
tittipecci@freemail.hu
Arra kíváncsi vagyok én is. De a gyárinál 4 kartercsavart ki kell tekerni, és alá megy be a vaspálca. (az-az imbuszfejű csavar legalul)
Szia!
Jó volna összefutnunk egy eszmecserére az idommal kapcsolatban.
Mikor vagy szegeden?Ill.mikor van időd erre?Vagy hol tudnánk találkozni?
Üdv,:laci
Sziasztok,

az idom nagyon hamar megérkezett, mindössze 4 nap kellett hozzá. A csomagolás rendben volt, az elem nem sérült.
Sajna a rögzítési pontok nem stimmelnek, most azon vagyok, hogy megnézzek egy gyárit, hogy az hogy van rögzítve, mert nem akarom elhinni, hogy csak a vele szállított fülekkel kell "felkókányolni".
A szállítónak már két levelet is írtam, hogy küldjön egy fotót felszerelten, vagy egy szerelési leírást, de máig nem méltatott válaszra.
Mindjárt teszek fel képet a megküldött cuccról.
ilyen feltételekkel nehéz lesz beleöle eladni akár egy darabot is, vagy legalább is ép eszü ember nem kockáztatt egy makulátlan elsö lámpát
Közben le kell nyomni a kulcsot és úgy elfordítani, egyszer lemértem meddig bírja, 3-4 óra után még indítható volt a motor.
Csak vigyázz, mert lemeríti az aksit reggelre ha véletlenül rajta felejted.
nem, az anem opció. parkolófény üzemmód, a hátsó lámpa és a helyzetjelző ég, a kormány meg zárva van. és persze a kulcsot kiveheted. működnie kell minden fz6-on. előtte - mint amikor zárod - befelé kell nyomni.
Fz6 tulajok! Ki tudja mit jelenthet hogy az indítókulcsot balra is el lehet forgatni, a kulcslyuk körüli matrica szerint, de én nem tudom P (parkoló) állásba tenni. Ez egy opció lenne?
a saját felelősségedre persze
és Te ezt vállalod?
igen
a ragasztót kell felolvasztani
FZ6.osnak nem lehet szétszedni. Nekem a régi lámpámnak a búrája karcmentes, csak ez egyik csavarfelfogató csücsök kopott el, gondoltam akkor veszek rá egy hátsó falat, burkolatot, de nem..csak komplett lámpát lehetett kapni.

Kozmax, a légszűrőn a rácsnak ugya a szívótorkok felé kell lennie???
probáltál már Te ilyent szétszedni?