Amilyen oldaltáskákat mi árulunk, azonkhoz nem kell elvileg távtartó, a mert a hevederekkel meg lehet fogatni szépn - úgyhogy távtartó ügyben sajna nem tudok segíteni.
LSL bukógombák után következő bővítésem az oldaltásk szett lesz: Givi T411 vagy T421. Persze távtartó is kellene hozzá...
Kérdés: hol, mennyiért tudtok ilyet?
(Krisztián magának heggeszt, de nekem se időm, se eszközöm nincs rá...)
Szia!OK!Pénteken kereslek emilben és megbeszéljük,hogy hol fussunk össze.
Egyébként jól néz ki,persze a fényezés majd még sokat dob rajta.
A színrefujásban tudok neked segíteni.Van jó fényező haverom.
Megvan a gyári LAVA RED színkódja is.Neken is ő fogja fújni.
Üdv.:Laci
Akkor valszeg itt is ez lesz a technologies.
Ezeket kaptam ugyanis:
Laci, jövő hétvégén alkalmas, egész hétvégén itthon leszek.
Itt egyezetessünk időpontot: tittipecci@freemail.hu
Szia!
Jó volna összefutnunk egy eszmecserére az idommal kapcsolatban.
Mikor vagy szegeden?Ill.mikor van időd erre?Vagy hol tudnánk találkozni?
Üdv,:laci
az idom nagyon hamar megérkezett, mindössze 4 nap kellett hozzá. A csomagolás rendben volt, az elem nem sérült.
Sajna a rögzítési pontok nem stimmelnek, most azon vagyok, hogy megnézzek egy gyárit, hogy az hogy van rögzítve, mert nem akarom elhinni, hogy csak a vele szállított fülekkel kell "felkókányolni".
A szállítónak már két levelet is írtam, hogy küldjön egy fotót felszerelten, vagy egy szerelési leírást, de máig nem méltatott válaszra.
Mindjárt teszek fel képet a megküldött cuccról.
nem, az anem opció. parkolófény üzemmód, a hátsó lámpa és a helyzetjelző ég, a kormány meg zárva van. és persze a kulcsot kiveheted. működnie kell minden fz6-on. előtte - mint amikor zárod - befelé kell nyomni.
Fz6 tulajok! Ki tudja mit jelenthet hogy az indítókulcsot balra is el lehet forgatni, a kulcslyuk körüli matrica szerint, de én nem tudom P (parkoló) állásba tenni. Ez egy opció lenne?
FZ6.osnak nem lehet szétszedni. Nekem a régi lámpámnak a búrája karcmentes, csak ez egyik csavarfelfogató csücsök kopott el, gondoltam akkor veszek rá egy hátsó falat, burkolatot, de nem..csak komplett lámpát lehetett kapni.
Kozmax, a légszűrőn a rácsnak ugya a szívótorkok felé kell lennie???
(Válaszoltam. )
Én meg két méter magas vagyok és egy polóm takarónak használható kisebb embereknek.
Főleg, ha jön asszonypajtás, akkor kevés annyi cuccnak...
LSL bukógombák után következő bővítésem az oldaltásk szett lesz: Givi T411 vagy T421. Persze távtartó is kellene hozzá...
Kérdés: hol, mennyiért tudtok ilyet?
(Krisztián magának heggeszt, de nekem se időm, se eszközöm nincs rá...)
Üdv:
Biker
Egyébként jól néz ki,persze a fényezés majd még sokat dob rajta.
A színrefujásban tudok neked segíteni.Van jó fényező haverom.
Megvan a gyári LAVA RED színkódja is.Neken is ő fogja fújni.
Üdv.:Laci
Ezeket kaptam ugyanis:
Laci, jövő hétvégén alkalmas, egész hétvégén itthon leszek.
Itt egyezetessünk időpontot:
tittipecci@freemail.hu
Jó volna összefutnunk egy eszmecserére az idommal kapcsolatban.
Mikor vagy szegeden?Ill.mikor van időd erre?Vagy hol tudnánk találkozni?
Üdv,:laci
az idom nagyon hamar megérkezett, mindössze 4 nap kellett hozzá. A csomagolás rendben volt, az elem nem sérült.
Sajna a rögzítési pontok nem stimmelnek, most azon vagyok, hogy megnézzek egy gyárit, hogy az hogy van rögzítve, mert nem akarom elhinni, hogy csak a vele szállított fülekkel kell "felkókányolni".
A szállítónak már két levelet is írtam, hogy küldjön egy fotót felszerelten, vagy egy szerelési leírást, de máig nem méltatott válaszra.
Mindjárt teszek fel képet a megküldött cuccról.
Kozmax, a légszűrőn a rácsnak ugya a szívótorkok felé kell lennie???