Ezektől a negativ tényezőktől függetlenül a pályázás egy nagyon jó dolog szerintem, én minden alkalommal nagyon élveztem. Egyszer ha sok szabadidőm lesz, elmegyek majd már a Beszkártba is egy klubtalira, hátha szivesen látnak a MŰMÁJEREK. Csak hát a távolság!! Könnyű annak aki BP-i.
pontosítanék - szopjanak le. kicsillagozás nélkül. de ez legalább benne van a szerződésben. a nagyobbik para, amikor teljesen jogos a kárigény, és nem fizetnek. pl. amit műveltek velem, miután elcsaptak. az abszolút tiszta helyzetből kreáltak "biztosítási csalást", csak h ne kelljen fizetni..
ez nem apróbetű. a közúti káresemények történése esetén van fedezetben a motor. a pálya nem közút, akkor sportcélra használod a bringát. ha meg sportolsz, köss nagyobb kockázatú sportbiztosítást, mondják a mágusok odafent... ja, és fizess extrémsport-tb-hozzájárulást, h kerek legyen a helyzet
frankón jegyzeteli a rendszámokat meg fotózza az esetlegesen törött motorokat. a rutinosok már rendszám nélkül is érkeznek. akinek meg pályán van kára, arra nem vonatkozik semmiféle biztosítás
Ha lenne cascóm, akkor lenne nálam 10-es kulcs is levenni a rendszámot, esetleg leragasztani. Egyébként pedig a biztositók bek....ják!! Kevés ilyen szemét intézmény van M.o.-on, mint a biztositók.
Ha Te nem vagy profi, akkor én mi vagyok??? Nekem az 1000 ccm azért kellett, mert nem vagyok pehelysúlyú, és legtöbbször 2 személlyel motorozok. Kell a nyomaték!
Egyszer voltam vele a H.ringen, nekem nagyon tetszett ott is a gép. Fóka és Tomato is köröztek velem együtt, persze rám is vertek, de ez nem róható a motorra. Tudod az a baj, hogy mikor nyomom a köröket a ringen, állandóan az a "hárommilla" jár a fejemben, még cascóm sincs, nem merek vele pengeélen menni. Szerintem a futóműve tuti sportos hangolású, az FZS messze nem volt ilyen stabil. A gázreakcióról annyit, hogy ha magas fordulatról teljesen elzárod, és utána odahúzol neki, egy picit ránt. Persze a cikkekben egy kicsit túl van fűszerezve a dolog. Ez a viselkedés csak akkor jelentkezik, ha valóban magas fordulat után teljesen visszaengeded, utána.
Csütörtökön lesz megint, figyeld majd a topikot.