N vs. S.
Nekem N-es van. Mikor megláttam élőben rögtön beleszerettem. A rövid formás lámpa nagyot dob a motoron. De kinek ez, kinek az tetszik jobban. Nekem kis plexi van fent a motoron, és 180-ig nem zavar a menetszél, sőt sztem nagyobb sebességnél ha jól bebújsz mögé a kisebb felület miatt még kisebb is az ellenállásod (ezt lehet csak beképzelem ). Bár ez attól is függ mekkora vagy...
Menetdinamikán, meg az sokkal többet dob, hogy hátul R6 lánckerekem van. Ehhez képest az idom/plekó elhanyagolható!
Jó motorzást januárban !
Szia!
Még nem tudom, hogy eladom vagy nem. Igazából én se tudom mi lenne a jó!
Álmok mindig vannak nagyobbra...
De sztem még ezt sem motoroztam ki. Igazából amig suliba járok elég lenne ez is.
A dobra sokan jelentkeztek már, az nagyon kapós. :)
Tavasszal mostmár tényleg össze kéne futni Kalocsán.
Elolvastam ezt a kusza cikket, továbbra is Z750-et vagy FZ6-ot vennék közülük.
Egy valami viszont nagyon zavart! Az ABS ajnározása... Nos mentem ABS-es CBF-fel
meg Er-6n-nel is, amíg öregurasan mész semmi baj, de ha tempósan akarnál
fordulni és a bemeneti íven akár egy közepeset fékezni... Alattomos, kiszámíthatatlan,
akkor kezd el darálni amikor pont egy kicsit kúsznia kéne a guminak, hogy eltaláld
az ívet. Nem kell motorra ABS, vehh! Nekem mondjuk autóba se.
sisak és kesztyű témakörben óriási a választék. írta itt egy kolléga, h nézz be a yamaha world-be és akcióhegyekkel szembesülsz. csatlakozom hozzá, én is bevásároltam ott rendesen, és semmit sem bántam meg!!
régen a volt 600-as és 1000-es fzs fazer, fz6-ból hivatalosan csak az idomosat nevezik ennek.
bukókerettel ha kimerészkedsz pályára, akkor kiemelhet és megdobhat, én nem szeretem, de tagadhatatlanul véd és hazsnos. egy túraendúrón még jól is mutat, fz6-on nem. sztem. bukógombából 1000féle van, nekem az LSL jól bevált, teszteltem sajnos rendesen..
Vettem is ott egy Mondial bőrkabát+nadrág-ot, a Louisba meg egy túracsízmát.
A ruha zsír, de a bakancs kicsit necc. Nézegettem többet is, de nekem a lában mindig a két méret között volt. A kissebbet vettem meg, mert a nagyobban nagyon mozgott a sarkam. Remélem azért vmennyit tágul. Vagy tévedek?
Még van hátra egy sisak és kesztyű (meg talán majd később egy protektor ing). Mit ajánlassz, ajánlotok?
Jól értelmezem, hogy: FZ6n = FZ6 Fazer és FZ6 Fazer = FZ6 S Fazer?
Érdemes bukócsövet venni FZ6n-hez, ha veszek rá bukógombát (gombából melyiket ajánljátok?)
Fijúúúk!
Nem gondolkodtatok vezetéstechnikai tréningen?
Esetleg valamelyikőtök nem volt?
Most olvasgattam a Superbike szeptemberi számát és ott volt a www.wenson.hu ról egy baromi jó riport. Ide szívesen mennék. Sajna a weboldal elég gagyi, nem sok van
Lehet, hogy mar lattad: a www.shox.hu-n vannak napi akciok a maradek keszletre, spec ma vannak borruhak, voltak sisakok is...
Nem a legjobb cuccok, viszont turazashoz elegendo.
amire figyelj - olyat vegyél, amit ismersz. láttam már kókány munkákat, meg kis sufnik műveit, ahol az egyik csőből jött a gáz, a másikból nem, erre egyik bekékült, másik nem.. ez a motornak sem jó. biztos vannak megbízható darabok a kicsik között is, de én nem kockáztatnék.
lehetőség szerint hallgasd meg, mert együtt kell majd élned vele. ha túl dübörgős, akkor lehet, h megőrölsz tőle egy hosszabb túrán.
nem árt, ha kivehető belőle a hangtompító, így úgy varálod, ahogy jólesik.
ha meg nem is olyan fontos, akkor költsd benyára a pénzt meg gumira, meg karbantartásra és egyszerűen menj sokat
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a megfelelő blog, de hát ide húz a szívem...
Egy komplett felszerelést szeretnék vásárolni. Mit ajánlotok, hol nézelődjek?
Előre is köszi a segítséget!
Nekem N-es van. Mikor megláttam élőben rögtön beleszerettem. A rövid formás lámpa nagyot dob a motoron. De kinek ez, kinek az tetszik jobban. Nekem kis plexi van fent a motoron, és 180-ig nem zavar a menetszél, sőt sztem nagyobb sebességnél ha jól bebújsz mögé a kisebb felület miatt még kisebb is az ellenállásod (ezt lehet csak beképzelem ). Bár ez attól is függ mekkora vagy...
Menetdinamikán, meg az sokkal többet dob, hogy hátul R6 lánckerekem van. Ehhez képest az idom/plekó elhanyagolható!
Jó motorzást januárban !
Sziasztok!
Még nem tudom, hogy eladom vagy nem. Igazából én se tudom mi lenne a jó!
Álmok mindig vannak nagyobbra...
De sztem még ezt sem motoroztam ki. Igazából amig suliba járok elég lenne ez is.
A dobra sokan jelentkeztek már, az nagyon kapós. :)
Tavasszal mostmár tényleg össze kéne futni Kalocsán.
Hali
Egy valami viszont nagyon zavart! Az ABS ajnározása... Nos mentem ABS-es CBF-fel
meg Er-6n-nel is, amíg öregurasan mész semmi baj, de ha tempósan akarnál
fordulni és a bemeneti íven akár egy közepeset fékezni... Alattomos, kiszámíthatatlan,
akkor kezd el darálni amikor pont egy kicsit kúsznia kéne a guminak, hogy eltaláld
az ívet. Nem kell motorra ABS, vehh! Nekem mondjuk autóba se.
sisak és kesztyű témakörben óriási a választék. írta itt egy kolléga, h nézz be a yamaha world-be és akcióhegyekkel szembesülsz. csatlakozom hozzá, én is bevásároltam ott rendesen, és semmit sem bántam meg!!
régen a volt 600-as és 1000-es fzs fazer, fz6-ból hivatalosan csak az idomosat nevezik ennek.
bukókerettel ha kimerészkedsz pályára, akkor kiemelhet és megdobhat, én nem szeretem, de tagadhatatlanul véd és hazsnos. egy túraendúrón még jól is mutat, fz6-on nem. sztem. bukógombából 1000féle van, nekem az LSL jól bevált, teszteltem sajnos rendesen..
üdv itt is. ezt az összehasonlító tesztet érdemes átnézni, bár eléggé meg van keverve fotóügyileg
Pont ilyesmire gondoltam!
Nézd meg a 2175, 2242-47-es hozzászólásokat.
A ruha zsír, de a bakancs kicsit necc. Nézegettem többet is, de nekem a lában mindig a két méret között volt. A kissebbet vettem meg, mert a nagyobban nagyon mozgott a sarkam. Remélem azért vmennyit tágul. Vagy tévedek?
Még van hátra egy sisak és kesztyű (meg talán majd később egy protektor ing). Mit ajánlassz, ajánlotok?
Jól értelmezem, hogy: FZ6n = FZ6 Fazer és FZ6 Fazer = FZ6 S Fazer?
Érdemes bukócsövet venni FZ6n-hez, ha veszek rá bukógombát (gombából melyiket ajánljátok?)
Előre is köszi!
Nem tudtok teszt cikket neten az fz6-os fazer-ről? Mert én még egyet sem találtam, ami felettébb szomorú.
Üdv,
Sniper
Nem gondolkodtatok vezetéstechnikai tréningen?
Esetleg valamelyikőtök nem volt?
Most olvasgattam a Superbike szeptemberi számát és ott volt a www.wenson.hu ról egy baromi jó riport. Ide szívesen mennék. Sajna a weboldal elég gagyi, nem sok van
Akció hegyek voltak. egy próbát megér.
Nem a legjobb cuccok, viszont turazashoz elegendo.
mit akarsz venni, milyen célra és mennyid van rá? ezek elég lényeges kérdések...
amire figyelj - olyat vegyél, amit ismersz. láttam már kókány munkákat, meg kis sufnik műveit, ahol az egyik csőből jött a gáz, a másikból nem, erre egyik bekékült, másik nem.. ez a motornak sem jó. biztos vannak megbízható darabok a kicsik között is, de én nem kockáztatnék.
lehetőség szerint hallgasd meg, mert együtt kell majd élned vele. ha túl dübörgős, akkor lehet, h megőrölsz tőle egy hosszabb túrán.
nem árt, ha kivehető belőle a hangtompító, így úgy varálod, ahogy jólesik.
ha meg nem is olyan fontos, akkor költsd benyára a pénzt meg gumira, meg karbantartásra és egyszerűen menj sokat
Nincs nagy FZ6 csak így jött ki, mert imádom!!!Használt dobot érdemes venni?
Tudom, hogy nem ez a megfelelő blog, de hát ide húz a szívem...
Egy komplett felszerelést szeretnék vásárolni. Mit ajánlotok, hol nézelődjek?
Előre is köszi a segítséget!
110-120-tól indulnak a nevesebbek leo vince pl, aztán határ a csillagos ég