Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Szeretném kérdezni hogy E szabvány dobok milyen árba vannak a kis FZ6-ra?
Jaaa. Akko mennyunk gyurni vazze.
Jól fizetnek, csak mindig lemaradok róla Egyébként nem jártam tisztire. (Beküldtem inkább egy havert, járjon helyettem. Há nehogymá )
mindenki mindent akar csak pízt ne kelljen adni érte
Ilyen jol fizetnek a yardnal??? Gyorsan elvegzem a rendortisztit.
Annyi pénzé veszek saját fotóriportert, aztán kattintgasson a pénzemé amig én gyönyörködök vázze! Gyúrunk?
Majd jól felírlak
majd jól kölcsönkérem
Én még csak szeretnék műkegvelő lenni

már meg is rendeltem a könyvet
Nekem nincs jo szemem hozza, ezert megprobalok technikai oldalrol tobbetosszeszedni. Egyebkent meg en is mukedvelo vagyok.
ezért iktatom már a kölcsönadott dolgaimat excelben.. a dvd-k és a könyvek könnyen vesznek
én igen, ha jól rémlik, tj is. ő a profi, én csak műkedvelő vagyok, de szívesen segítek, ha nincs jelen
tavaly kölcsönadtam, nincs itthon
Akkor ehhez es a 3674-es hozzaszolashoz kombinalt valasz: olvasd el azt a konzvet megegyszer.
Jöttök csütörtökön beszkártba?

Elvinném a gépet is, lenne egy-két kérdésem vele kapcsolatban.
de nekem csak egy canon a-85-ös van, de van nekem hasonló fotoiskolás könyv amiben leírják mi miért van, melyik gombot nyomjam meg ha automatán fényképezek.
igen, a h5-tel már lehet azért varázsolni ha akarsz ne már, h csak auto állásban kattintgass
Bár nem nekem szólt, de köszönöm a könyvtippet.

valszeg beszerzem.

Utánna már csak mesés tájakra kell eljutni, a megfelelő háttér miatt
egy jó könyvért, ami hasznos is, nem.

nézd meg ezt! amennyit mész és amilyen helyeken, behozza az árát. és az alexandránál általában nagyobb online kedvezmény is van
Jó, de 4500 ft-ért??? Kicsit drága.
Jaja. A DPReview.com meg a legjobb online forras...
En kettot vagy harmat olvastam, de eddig ez volt a legjobb. Ja es nem csak en vagyok ilzen hulye, mastol is visszakaptam mar, hogy ez mennyire jo.
látom a fotós gének ismét a felszínre törtek

az ng fotós könyvek tényleg igen jók
Igen, van nekem hasonló könyvem, csak nem tudom hol.
Ajanlom neked ezt a konyvet.